Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sadu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8396 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 22:20
Właśnie skończył się skrót z meczu na tvp3, gówno tam pokazali, tylko 2 sek. na race w końcówce, niezłe betony tam robią, żeby 90 minut grajków filmować bez przerw na oprawe.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
ekil
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 22:31
też to widziałem i bardzo sie zawiodłem.....!!

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 10:21
Kurcze po tym meczu czułem się jak prawdziwy pinik, a raczej nim jestem bo gardło se zdarłem na 12. Tak z kolesiem szybko zmyliśmy się ze stadionu jak nigdy... Cóż impreza trwała bez nas...
Co do meczu to wolałbym jak najszybciej zapomnieć... A bramkarz zagłębia był the best. Wszystkie wykopy w aut no i prawie powtórzył wyczyn Jojki.... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2003-11-23 10:22]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 10:26
Szkoda ze meczyk taki przecietny (w 1 polowie strasznie slaby). Ale jak zawsze atmosfera wspaniala, wszyscy sie bawili... tego mi bedzie brakowac przez 4 miesiace... :(

Obrazek gif wstawiony na forum
olo84
Kibic
Na forum od 8859 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 12:56
> > A potem ludzie narzekaja ze coraz mniej ludzi na mecz przychodzi, ze jacys
> niewierni czy cos... to mam pytanie do tych kolesi z "12" co to w 5 na jednego
> sie rzucaja i do tych z placu rodla (szczegolow nie znam)

a skąd ci wiadomo
> o placu rodła??? byłeś tam przypadkiem??? i czy chodzi o tą mała bójke... ok 4 w
> nocy???

Helmut chodzi mi o bójke okolo 22.30 zaraz po meczu a nie o 4

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
fan57
Kibic
Na forum od 8184 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 12:58
> Właśnie skończył się skrót z meczu na tvp3, gówno tam pokazali, tylko 2 sek. na
> race w końcówce, niezłe betony tam robią, żeby 90 minut grajków filmować bez
> przerw na oprawe.
oglądaj teraz, od 12.45 na TVP3 leci relacja, i nie narzekaj!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 13:03
Chodzi mi o pokazanie oprawy w TV, a nie piłkarzyków, zaznaczyłem to w poście wyżej, czytaj ze zrozumieniem, co mi z powtórki wczorajszej relacji?

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
fan57
Kibic
Na forum od 8184 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 13:04
> Gola nie uznał. Szkoda że sobie ten bramkarz do bramki jej nie wrzucił, ale było
> blisko:)
jeżeli chodzi o bramkę którą Pogoń "strzeliła", to uważam że należy złożyć protest do PZPN!!!!
Bo sędzia NIEMIAŁ RACJI, weźmy to pod szczególną uwagę, tym bardziej ze próbował porozumiewać się z liniowym, który od całego wydażenia był ok. 30 m do tyłu.
Ludzie, kibole tego niemożna taqk zostawić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-11-23 13:14]

olo84
Kibic
Na forum od 8859 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 13:21
Po 20 minutach Garbarnia prowadzi z Sraxą 1:0

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
fan57
Kibic
Na forum od 8184 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 13:26
> Po 20 minutach Garbarnia prowadzi z Sraxą 1:0

I o to chodzi!!!!!

RUSH
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 13:50
o 12:45 tez nic nie pokazali tylko pod koniec jak race leca na murawe a branowski drze pizde, wystarczy zobaczyc mordy gryzipioporkow z tvp3 i ogolnie z tv to sobie mozna odpowiedziec samemu na pytani dlaczego nie pokazuja oprawy , ps ,jebac marendziaka i baranowskiego ,kurwy biora po kilka tysiecy miesiecznie za nic.

fan57
Kibic
Na forum od 8184 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 14:30
> o 12:45 tez nic nie pokazali tylko pod koniec jak race leca na murawe a
> branowski drze pizde, wystarczy zobaczyc mordy gryzipioporkow z tvp3 i ogolnie z
> tv to sobie mozna odpowiedziec samemu na pytani dlaczego nie pokazuja oprawy ,
> ps ,jebac marendziaka i baranowskiego ,kurwy biora po kilka tysiecy miesiecznie
> za nic
zupełnie Cię nie rozumię RUSH, oco Ci chodzi, co Ty chcesz od Baranowskiego, czy niepowodzenia POGONI próbujesz wypatrywać w Baranowskim? Kompletnie Cię nie rozumię?????

RUSH
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 14:42
Akurat niepowodzenia Pogońi mnie niewiele interesuja 1 czy 2 liga mi to nie robi roznicy byle by dobre mecze byly z druzynami ktore maja kibicow ale wkurwia mnie baranowski ,bo te kurwy z tv to tylko jak jest zadyma to wtedy albo ja krytykuja albo pokazuja a jak zaczyna sie cos dziac na Pogońi oprawa itd. to nic pokaza .

fan57
Kibic
Na forum od 8184 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 14:54
to po jaki ch.j zabierasz w ogóle głos na tym forum?
Przemyś sprawę, i jak dojdziesz do pewnych wniosków to przenieś się na HIDE PARK!!!!

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8957 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 15:00
> Właśnie skończył się skrót z meczu na tvp3, gówno tam pokazali, tylko 2 sek. na
> przerw na oprawe.

Telewizja ma zakaz pokazywania kibiców.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
RUSH
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 15:16
Alat :od kiedy to musze interesowac sie pilka zeby byc kibicem Pogońi ,interesuja mnie mecze ale mniej i wynik jest mi obojetny choc fajnie jak wygrywaja , od kiedy tv ma zakaz pokazywania kibicow?to powinni na pol ekranu dac czarny pas i napis cenzura dobrze ze jeszcze sa media prywatne.Na tym forum przynajmniej niema takiej pierdolonej cenzury jak na v.pl ,kto im nie pasuje (tzn nie jest piknikiem i nie interesuje go tylo sam mecz)jest banowany albo jego wpisy usuwane ,poprostu niewygodny . [Ostatnio edytowane przez RUSH: 2003-11-23 15:28]

Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 15:21
> > Właśnie skończył się skrót z meczu na tvp3, gówno tam pokazali, tylko 2 sek.
> na
> przerw na oprawe.

Telewizja ma zakaz pokazywania kibiców.

Tak jak rush napisał, jak jest zadyma, to TV wie gdzie ma filmować, no ale nie do ciebie pretensje przecież :) Przykład Bełchatowa: przy płocie stał typ z kamerą i filmował nas całą 1 połowę. Może nie był z TV, ale nieobchodzi mnie to, jak zakaz to zakaz :) Thx za odp.

RUSH
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 15:30
Ale skad masz ta informacje ze ma zakaz pokazywania kibicow ?maja jakas podstawe prawna ?kto tak zdecydowal ?czy tylko tvp czy wszystkie tv, to tvp3 zlamalo zakaz bo na koncu pokazali racowisko i race lecace na murawe ,co za pojebany przepis jak maja nie pokazywac kibicow to niech wypierdalaja z tymi swoimi relacjami i pomyslec ze placimy abonament dla tych frajerow.

Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 23/11/2003 16:26
Poza tym, na początku każdej relacji w tv, kamera jedzie sobie od 1 sektora aż po 12, pokazując oczywiście kibiców, więc o jakim zakazie mówimy?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768953865 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005