Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> GKS- Pogoń 2-0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ganja man
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 8151 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 16/11/2003 00:03
> No to na mecz z Zaglebiem przyjdzie 4-5 tys i to pokaze CANAL
> +.Może uda się zremisować?

i bardzo dobrze ze przyjdzie 5 kola na chuj nam takie pikniki jak ty

Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 16/11/2003 00:17
kto liczyl ze GKS odda punkty to sie przeliczyl
przeciez oni maja najlepsza obrone w lidze
nie chodzi o nazwiska tylko o gre
a nasza ofensywa wiemy sami jak ostatnio sie spisuje
spoko, na zaglebie ide na 200% (znaczy sie rusze dupe ;) )
zawsze przychodzilem i bede przychodzil
i w ogole nie wiem po co taka panika
nie raz juz przegrali i nie raz jeszcze przegraja
taki jest sport ...
a komu nie pasuje to w TV przy kawie i ciastkach niech obejrzy
jak mu zimno i towarzystwo na stadionie nie pasuje
PEACE ok

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 16/11/2003 04:56
Po Podbeskidziu:

666shawn666: "Boję się, że nie zdobędziemy więcej niż 1 punkt do końca rundy....".
Sadu: "Łojeny, ja się boje 6 pkt".

--------------------

No i jedno, kolego Sadu, jest pewne. Będę bliżej prawdy, nawet jeśli pokonamy Lubin - w co wątpię, niestety. Czasem jednak warto być piknikiem.

Porażka mnie nie zaskoczyła. Jej rozmiary także (stawiałem 1:0 lub 2:0 - szkoda że akurat w wielu konkursach zdecydowałem się na ten pierwszy wynik...). Bełchatów to za mocna drużyna, aby w obecnej - marnej dodam - dyspozycji naszych kopaczy, ograć ich na wyjeździe.
Cóż... Lidera jeszcze utrzymaliśmy (bezpośredni mecz z Craxą jest dla nas, nie wiem dlaczego niektóre serwisy podają Cracovię jako lidera). Cieszmy się jeszcze przez tydzień, nie widzi mi się wygrana z Lubinem.

Wypada tylko czekać na zimowe wzmocnienia, szczególnie w formacji defensywnej. Z chęcią powitałbym w Szczecinie także Adama Kompałę...
Bez wzmocnień, obawiam się, że nie wejdziemy do I ligi...

Pozdrawiam.

max_dal
Kibic
Na forum od 8137 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 16/11/2003 06:02
Ja uważam że Pogoń jest już zmęczona tym sezonem ale mam nadzieję że na następną rundę się podbudują bo czekają nas bardzo ciężkie wyjazdy min Lubin, Gdynia, Kraków, Chorzów wiem jedno narazie niestety ale Pooń niejest pierwszoligową drużyną. W pierwszej lidze zajmowali byśmy 7-10 miejsce no bo co Niema Bugaja i Drumlaka i Pogoń goli niestrzela...
Coś jak wisła... Odeszli Kosowski i Kuźba Ucje niegra i wisła gówno gra...
Ale mimo to jestem dobre myśli i zjawie się na stadionie by zagrzewać naszych piłkarzy do walki w jakże ciężkim meczu z Zagłębiem (i zachęcam wszystkich by też tak zrobili)

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 16/11/2003 10:48
Trudno, nie dziwmy się ze przegralismy. 2 tygodnie temu dostalismy na wyjezdzie baty od KSZO, a jak teraz KSZO? 0-5 w dupe z LKSem przegrywa!!! Baniak to niby specjalista od awansow a ja nie do konca jestem zadowolony z jego pracy, majac takich pilkarzy powinnismy 2 ligą rzadzic! Ale myslac o Craxie czy o innych meczach na ktorych byla duza publicznosc licze na 3 pkty z Zaglebiem!! Na ostatni mecz sezonu przyjdzie bardzo duzo osob i w C+ cała Polska będzie mogła oglądać pogrom Zagłębia :)

Obrazek gif wstawiony na forum
Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 16/11/2003 13:15
shawn jestem optymistą i tyle :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 16/11/2003 13:41
Trochę wkurzają mnie teksty, że Pogoń jest zmęczona sezonem...inni grają tyle samo, więc są tak samo zmęczeni!!!
przegrali to przegrali - trudno zdaża się, zreszta może niektórzy się opamiętają,
już nas widzicie nie tylko w ekstraklasie ale i w lidze mistrzów, a ja powiem, że w tym składzie i z taką grą na wyjazdach (KSZO-ŁKS 0:5, KSZO-Pogoń 3:1...brak słów) nie awansujemy, szczególnie, że na wiosne z najgroźniejszymi rywalami gramy na wyjazdach. Mam nadzieję, że się mylę za rok będziemy w I lidze ale do tego jeszcze daleka droga i ni róbmy z naszych piłkarzy już wielkich gwiazd bo im się w głowach poprzewraca,

To tyle, trochę się rozpisałem...pewnie zaraz co poniektórzy rzucą się na mnie z oskarżeniami co to ze mnie za kibic??? więc odrazu wam odpowiem - kibic, który realnie patrzy na siłę tego zespołu i na jego możliwości
pozdrawiam

Dziękuję :)
Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 16/11/2003 14:41
Kto był dzisiaj na meczu rugby???

Babilon Team
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 16/11/2003 16:33
Zgadzam sie z christoph ze jesli nie wzmocnimy sie w przerwie okolo 4 zawodnikami w tym 2 obroncami to bedzie bardzo ciezko awansowac do 1 ligi bo wiosna bedzie jeszcze ciezsza mamy mnostwo ciezkich meczy wyjazdowych a wiadomo ze na wyjazdach gramy gorzej niz u siebie! jedynym pocieszeniem jest to w przerwie Baniakbedzie mogl wreszcie normalnie i w spokoju przygotowac druzyne! a co do emczu z Belchatowem liczylem na remis no ale coz......porazke z Belchatowem ujmy nie przynosi .gorzej bola porazki np. z kszo!. pilkarze musza zapomnieco meczu i wygrac z zaglebiem zeby utrzymac lidera!!!!! ciekawe kto wypadnie z kadry na ecz z zaglebiem bo w belchatowie niezle naszych poobijali?

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
krls
Kibic
Na forum od 8102 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 16/11/2003 19:20
malo osob bedzie raczej wwiekszosc bedzie wolala w cieplutkim domku na c+ ogladac

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
pavel18
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 17/11/2003 18:12
co z tego że 2-0 dla bełchatowa jak i tak mamy lidera.
Odegramy się w piątek

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768957311 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005