| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Transfery - 13/11/2003 17:47
Piszcie jakich zawodników ściągneli byście do Pogoni w czasie trwania okna transferowego ( Prosze Aby Były to Realne Propozycje ) !! Z Góry Dzięx !!
|
|
|
|
|
Odp: Transfery - 13/11/2003 17:50
Był juz tak itemat wiec nie wiem po co nowy ??!! ale ja coś to bym chciał aby dźwigu do nas wrocił !! 2 obrońców najlepiej jakiś zapup pod ligę czyli jakiś pawlak z groclinu i nawotczyński....z wisły
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery - 13/11/2003 18:32
No przydałby się jakiś dobry obrońca, oraz jakiś napastnik !!! Może Mikuła, Kompała
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Transfery - 13/11/2003 21:21
Mick ty tu nie jestes placku od mowienia co jest a czego nie ma od tego sa redaktorzy a jakos niewidze zebys ty nim byl....!! Wiec w****** , a pozatym nie zauwazylem ........... c**!!!! [Ostatnio edytowane przez bleble: 2003-11-13 21:21]
|
|
|
|
|
Odp: Transfery - 13/11/2003 21:29
jak sie tak upierasz to powiem chętnie bym zobaczył dobrego (według mnie) snajpera takiego jak Mikuła,
ps.
i po co sie tak odrazu denerwować ? [Ostatnio edytowane przez Mick: 2003-11-13 21:31]
|
|
|
|
|
Odp: Transfery - 13/11/2003 22:28
Bleble daj spokuj,chłopak poprostu chciał sie zawozić ze zna wszystkie tematy z forum na pamięc.Co do transrerow nieche sie wypowiadac bo mam typ ale prawdopodobnie nie realny niestety... [Ostatnio edytowane przez DJkemoT: 2003-11-13 22:30]
|
Bądz dumny z tego kim jesteś...
|
|
|
|
Odp: Transfery - 14/11/2003 14:05
DjkemoT no powiedz kogo bys sciagnal to wtedy zobaczymy czy jest to realna propozycja Thnx !!!! Apropo Micka to chyba masz racje ze chcial sie powozic!!!! Pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Transfery - 14/11/2003 15:51
kurfa i co z tego ze taki sam temat ja pi**** sie bulwersuje chlopaku wez ty wogole sie uspokoj... a co do transferow to fajnie byloby ty kogos z mlodych z amiki sciagnac, np. dudke (wkoncu zna Szczecin bardzo dobrze ) ale to raczej malo prawdopodobne... moze darek dudek ??
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
- 1
-
|