| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
W sobote o 15 na Twardowskiego... - 05/11/2003 20:03
... zostanei rozegrana 9 kolejki... 2 ligi kobiet!! Pomiędzy TKKF Szczecin a Romą Szczecin!!Roma zajmuje 7 a TKKF 8 pozycje w 10 drużynowej lidze!Mecz będzie zacięty,ponieważ te drużyny już w tym sezoeni rywalizowały w PP (roma wygrała na własnym boisku 3-1).JEst to informacja pewna,poniewąz akiś czas temu była mowa o otwarciu seksji kobiecej w MKSie.Prezesi obu klubów tzn TKKF i Pogoni doslzi do porozumienia i od przyszłego sezonu TKKF będzie rozgrywał własne mecze na Papricanie i pod szyldem Pogoni.Prezes TKKF zapowiada wzmocnienia w przerwie zimowej.Nie wiem jak Wy koledzy ale aj z ekipą będe o 15 na stdionie po wcześniejszym ogrzaniu i dopingował dziewczyny.Grają naprawdę ambitny futbol z odrobiną przypadku i co by tu dużo mówić-kobiecej finezji Zachęcam wszystkich do obejrzenia tego widowskia-choćby w celach edukacyjnych na temat damskiej piłki nożnej.
PeaacE!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: W sobote o 15 na Twardowskiego... - 05/11/2003 20:32
ja mam impreze w sobote ale na obydwa mecze sie wyrobie ... kobitki beda za pila ganiac. tak na live to nigdy nie widzialem tylko reprezentacje w tv. a to one na glownym beda grac ?
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|