| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzi¶ urodziny Artura Bugaja - 22/10/2003 13:53
temu Bugajowi tez zycze wszytkiego NAJ 
a tak w ogole to czemu Bebeto nie wystawia ich nigdy obu do skladu? bylby niezly atak (no wiecie: ful determinacji i zgranie na maxa)
bojcie sie Manchestery i Reale, Bugajs Brothers nadchodza :naka: :naka:
|
Statystycznie goł±b żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Dzi¶ urodziny Artura Bugaja - 22/10/2003 14:53
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ARTUR... ZYCZE CI TYLU BRAMEK ILE MASZ LAT POZDRO ALL
|
:FIREdevil: M I Ł O ¦ Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ą N A D Z I E J Ą :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzi¶ urodziny Artura Bugaja - 22/10/2003 16:17
Wiec Arturowi zyczymy azeby strzelal kazdego roku tyle bramek i le ma lat,zeby zostal krolem strzelcow i awansowal z Pogonia do 1 ligi no a potem to juz tylko zyczemu kolejengo tytulu krola strzelcow tym razem 1 ligi oraz mistrzostwa z POGONIA,a potem to juz liga mistrzow ,kadra......i tytul najlepszego strzelca Europy (zloty but) A tak na powaznie to duzo zdrowia i powodzenia w zyciu prywatnym i osobistym...........
A dla Juna po prostu wszystkiego najlepszego,duzo zdrowia i owocnej pracy na tej stronce!!!!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzi¶ urodziny Artura Bugaja - 22/10/2003 22:30
wszystkiego najlepszego Artur (czyt. Bugi Gol)
Junowi tez życze wszystkiego naj a tak przy okazji to ja tez dzisiaj ¶więtuje 
|
...byc gwiazd±, gwiazd±, ludzi fantazj±, wyzwalać zazdro¶c, ja chce być gwiazd±...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzi¶ urodziny Artura Bugaja - 23/10/2003 00:40
wszystkiego najlepszego dla Bugaja niech mu sie powodzi tak dalej no i oczywiscie wszystkiego naj naj dla JUN - a    ( tez cos dostane ??  ) w ogole wszystkim wszystkiego a co mi tam taka promocja
|
Zawsze wierni i oddani !!!!!
|
|
|
- 1
-
|