| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego nie było minuty Ciszy za - 19/10/2003 11:15
WLASNIE TA MINUTA CISZA TO BYLO ZALEDWIE 15 SEKUND.... MINUTA POWINNA BYC MINUTA.... TYM RAZEM MUSZE ZGANIC BARANKA.....BO TO JEGO WINA!!! NO ALE BYL NAJEBANY.....STRACIL RACHUBE CZASU HEHE WYBACZAM MU
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego nie było minuty Ciszy za - 19/10/2003 15:55
Andrzej na zawsze pozostanie fanem naszej POGONI. Kto wie. Moze to on tam u gory zalatwil nam tego karnego bo zobaczyl co sie dzialo na boisku...
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Dlaczego nie było minuty Ciszy za - 20/10/2003 19:22
Mazur666 co ty piszesz.Andrzej zginał z rąk mordercow z cracovii,choc minelo 10 lat od tego smutnego zdarzenia,byl to dopiero pierwszy mecz z craxa, baranowski powinien w pierwszej kolejnosci wymienic śp.Faraona oraz oczywiscie Grzeska.
Andrzej zawsze będziemy szli razem!
jestem wkurwiony na barana ze nic o nim nie powiedzial
|
Better dead than red!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego nie było minuty Ciszy za - 21/10/2003 09:47
> Jestem zdziwiony dlaczego nie bylo min Ciszy za "Faraona" tyle bylo o tym
> pisane i mówione , a okazalo sie ze tylko min Ciszy była za naszego małego
> kibica(wiem ze to nie byla dokladna rocznica zabujstwa "FARAONA".
Minuta ciszy była za Grzesia który zginął po meczu z Błękitnymi i ku czci wydarzeń sprzed 10 lat o których pamiętają szczecińscy fani
|
Pogoń to My
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego nie było minuty Ciszy za - 21/10/2003 21:42
nachlal sie wode palant i tyle.niema sie co oszukiwac w Szczecinie niemamy dobrego spikera w stylu Wojciecha Hadaja z Wawki,szkoda!pzdr.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Dlaczego nie było minuty Ciszy za - 22/10/2003 17:07
> nachlal sie wode palant i tyle.niema sie co oszukiwac w Szczecinie niemamy
> dobrego spikera w stylu Wojciecha Hadaja z Wawki,szkoda!pzdr.
ale w Szczecinie nie ma tez lepszego niz Baranowski, kto inny moglby sie zajac spikerką ??
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
- 1
-
|