| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 17:13
> Sektor 14 rules... Mecz byl naprawde zajebisty. TRAMWAJ 5 rzadził(cooooo tam sie
> dialo) Dla takich meczow waro rzyc!!!!
!!!coscie tak cicho hej kurwy coscie
> tak cicho!!!
rzyć pisze się przez ż to tak na marginesie :-)
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 19:25
> > Ps. To nie jest
> Hermes HOuse Band`a ...
> Tam inaczej troche lecialo... 
Hermes House Band - I will survive (Party
> Mix)
[Ostatnio edytowane przez helmut_raz: 2003-10-18 16:08]
Panowie czy ta piosenka to nie jest czasem Hermes House Band "i love you baby" ?tak mi sie wydaje bo ma melodie podobna atak wogole to ten zespol ma wszystkie piosenki bardzo podobne! moim zdaniem ta piosenka powinna byc juz zawsze puszczana np.w przerwie i przed meczem a po meczu "we are the champions "Quenna" bo przy tch piosenkach jest zajebista zabawa i az milo patrzec na caly bawiac y sie stadion! aha jak wam sie podoba ta melodia jak wchodza pilkarze na boisko? bo mi bardzo
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 19:55
no to bylo piekne z ta pisenka trafili w DYCHE jak nie wiem co zajebista zabawa byla TAK SIE BAWI MKS tym z Craxy pefno tak szczny opadly zaraz zajrze co oni gadaj po tym meczu ale tak PIosneke no cudo tak zabwa ze hehehe jak caly stadion spiewal albo jak We are Champions wszyscy (prawie) spiewali to tez piekne
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 19/10/2003 08:22
CO MOGE POWIEDZE O MECZU TO BYL ZAJEBISTY
A JEST TESZ JEDNA RZECZ KTÓRA MNIE ROZ.....A, NA SEKTORZE 9 LUB 10 , JAKIS SZCZENIAK KOLO 10-12 LAT PODPALIŁ FLAGE POLSKI, I MOGE ZROZUMIEC DLACZEGO (WIEM ZE BARWY cracovi SA W BARWACH NASZEJ FLAGI"POLSKI") ALE TO JESTY TOTALNA GLUPOTA, NIEDLUGO DOJDZIE DO TEGO ZE SZCZENIAKI ZACZNA PALIC WSZYSTKO CO BEDZIE W BARWACH DRUZYNY PRZECIWNEJ----DZIECIAKU JESLI TO CZYTASZ TO NA DRUGI RAZ SIE ZASTANOW CO ROBISZ , BO NIE WSZYSTKO CO JEST W BARWACH DRUZYNY PRZECIWNEJ WYWODZI SIE OD NIEJ [Ostatnio edytowane przez Maly09: 2003-10-19 08:26]
|
Janie Pawle II - [*]
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|