| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Matlak ukarany za uderzenie łokciem - 18/10/2003 18:09
NO ALE ŁADNIE GO POTRAKTOWAL Z LOKIETKA GRZESIO... POWINIEN SIE CIESZYC ZE TYLKO DWA MECZE... A ENGEL JR. MOGL SOBIE DAROWAC TEN DONOS!!! TERAZ STRACI PARE ZABKOW TO SIE SOBANSKIEMU DOSZTUKUJE!!!
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Matlak ukarany za uderzenie łokciem - 19/10/2003 16:18
Nie wiem czy ktos zauwazyl ale w ciagu ostatnich lat jak ktos byl karany za zachowanie na boisku to czesto to byli zawodnicy Pogoni. Napewno pamietacie Mielcarskiego i jego 5 meczow (chyba) za walniecie z bańki jakiegos kolesia na boisku. Teraz Polski Zwiazek Przekretow Nieziemskich bierze sie za Matlaka. Jak dla mnie normalka wiec sie nie dziwie. Przypomina mi sie tylko jak kiedys Baszczynski "dochodzil do piłki". Sedzie po meczu u lekarza wylądował tak go skopał. Były tez inne wybryki u nas w lidze ale jak idzie o kary to Szczecin wcale nie jest taką dziurą jak myślimy. W PZPN-ie w takich sytuacjach zawsze o nas pamietaja...
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
-
|