| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 11:57
A może by tak jakaś konsultacja z tymi co robią oprawy? Obudziliście się szybko... Jeśli nie będzie zorganizowanej akcji, np. 1 ogień na krzeselku to efekt bedzie żaden. Co z tego, że załóżmy 500 osób odpali te zimne ognie, jak każdy będzie na innym sektorze... [Ostatnio edytowane przez Hilek1: 2003-10-15 12:04]
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 14:30
Kurde może być jednak jeden problem ma być minuta ciszy a zimne ognie glośno syczą, ciekawe fajnie jakby te młode wilki coś skombinowały co do mojego pomysłu. Właśnie tak jak wcześneij było pisane np: zimny ogień na krzesełko!!!
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 14:32
A właściwie tak ciągle gadam to wcale nie mój pomysł bo takie rzeczy dzieją się na kilku innych stadionach, a mi to poprostu tylko przyszło do głowy
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 15:53
po pierwsze: pomysł bardzo dobry i nie sadze że u nas jest "za jasno"
po drugie: Shivan napis? dobre, ale wydaje mie sieze jeszcze długo takowego na Pogoni nie ujżymy. Nie wyszedłby... ludzie od razu pozawijali by z krzesełek do kieszeni na sylwestra 
po trzecie: jak ktoś ma zamiar z ogniami przychodzic w okolice 12sektora to odrazu powiem, że nie ma sensu, bo raczej taki ogień nie przebije się przez dym z rac. [Ostatnio edytowane przez helmut_raz: 2003-10-15 16:04]
|
Wild West :: Młode Wilki
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 18:53
Teraz to "może MW coś wymyślicie" itd. Trzeba było mówić o tym wcześniej, przygotowania zaczęły się przecież 2 tygodnie temu, o czy świadczy temat o zbiórce pieniędzy. Byśmy się spotkali, pogadali, pomyśleli. Teraz to już po chuju, do meczu został właściwie 1 dzień, nic z tych ogni nie wyjdzie.
|
MW'03
|
|
|
- 1
- 2
-
|