Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
F G
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8176 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 12/10/2003 18:35
Moim zdaniem post bez sensu bo i tak beda bluzgi i tak.Nie wmowisz ludzia zeby nie bluzgali.To lekka przesada to co sie dzialo na Arce z tymi bluzgami ale tego sie nie zmieni tak latwo.Temat byl juz pare razy i bezsensu pojawia sie po raz ktorys.Pozdrawiam

max_dal
Kibic
Na forum od 8137 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 12/10/2003 20:00
Harlem po pierwsze nie bluzgałem bo byłem z ojcem na meczu a po drugie skąd wiedziałeś że jestem w 6 sektorze a tak wogle znamy sie???

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 12/10/2003 21:42
Coś mi się wydaje, że będzie to mission impossible z bluzganiem.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 13/10/2003 10:49
Wyjscie jest jedno.
Trzeba pogodzic doping dla Pogoni z bluzgami.Oczywiscie przewazajaca czesc meczu trzeba dopingowac.Duzo zalezy od przebiegu meczu.Brutalne faule,drukarstwo sedziego - to wszystko podgrzewa atmosfere (wtedy nie da sie nie bluzgac).Miejmy nadzieje,ze jakos to bedzie i ze zakonczy sie na bluzganiu.Po co zamykac stadion albo oddac mecz walkowerem (wejscie kibicow na murawe moze skonczyc sie wynikiem 0:3).
Pozdro.

1948
vitos
Kibic
Na forum od 8715 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 15/10/2003 12:38
> Moim zdaniem post bez sensu bo i tak beda bluzgi i tak.Nie wmowisz ludzia zeby
> nie bluzgali.To lekka przesada to co sie dzialo na Arce z tymi bluzgami ale tego
> sie nie zmieni tak latwo.Temat byl juz pare razy i bezsensu pojawia sie po raz
> ktorys.Pozdrawiam

No więc, Filip nie zgodzę się z tobą że temat jest bez sensu ani że nie ma sensu go powtarzać - tylko w ten sposób stopniowo można wyjebać chamstwo ze stadionów.
I tylko powtórzę : też bluzgam ale staram się to robić jak najmniej. Naprawdę- nie tędy droga. Przyjemnie chyba usłyszeć że najwięcej kibicw jest w szczecinie? A dlaczego? Bo tu np. nie ma bijatyk. I jest bezpiecznie i jest fajna atmosfera. Ale Lech nas goni! Skoro dogadali się z Widzewem to są na jak najlepszej drodze żeby nas przegonić jeśli chodzi o frekwencję.Bo więcej ludzi przyjdzie np. z dzieckiem jeśli będą wiedzieli,że nie będzie musiało słuchać i uczyć się wyzwisk.
W KOŃCU, KURWA KAŻDY BLUZGA ALE TRZEBA ZNALEŻĆ UMIAR!

jeszcze raz pozdro i dzięki wszystkim za odzew.
P.S. w przyszłym sezonie niewykluczone że znów ja lub ktoś inny poruszy ten temat.
P.S.2: jak się wkurwię na sędziego w meczu z cracovią - to żeby było jasne:znam siebie i też go zbluzgam (nie jestem święty)

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
vitos
Kibic
Na forum od 8715 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 15/10/2003 12:39
> Moim zdaniem post bez sensu bo i tak beda bluzgi i tak.Nie wmowisz ludzia zeby
> nie bluzgali.To lekka przesada to co sie dzialo na Arce z tymi bluzgami ale tego
> sie nie zmieni tak latwo.Temat byl juz pare razy i bezsensu pojawia sie po raz
> ktorys.Pozdrawiam

No więc, Filip nie zgodzę się z tobą że temat jest bez sensu ani że nie ma sensu go powtarzać - tylko w ten sposób stopniowo można wyjebać chamstwo ze stadionów.
I tylko powtórzę : też bluzgam ale staram się to robić jak najmniej. Naprawdę- nie tędy droga. Przyjemnie chyba usłyszeć że najwięcej kibicw jest w szczecinie? A dlaczego? Bo tu np. nie ma bijatyk. I jest bezpiecznie i jest fajna atmosfera. Ale Lech nas goni! Skoro dogadali się z Widzewem to są na jak najlepszej drodze żeby nas przegonić jeśli chodzi o frekwencję.Bo więcej ludzi przyjdzie np. z dzieckiem jeśli będą wiedzieli,że nie będzie musiało słuchać i uczyć się wyzwisk.
W KOŃCU, KURWA KAŻDY BLUZGA ALE TRZEBA ZNALEŻĆ UMIAR!

jeszcze raz pozdro i dzięki wszystkim za odzew.
P.S. w przyszłym sezonie niewykluczone że znów ja lub ktoś inny poruszy ten temat.
P.S.2: jak się wkurwię na sędziego w meczu z cracovią - to żeby było jasne:znam siebie i też go zbluzgam (nie jestem święty)

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 16/10/2003 13:45
Nikt nie jest swiety i kazdy ma pewna granice cierpliwosci, jezeli chodzi o sedziowanie.
A z bluzganiem na Cracovie tez rozsadnie trzeba. Nie moze byc tak,ze 60 minut bluzgamy, a 30 minut skupiamy sie na Pogoni. Proporcje musza byc zachowane.

1948
fan1
Kibic
Na forum od 8133 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 16/10/2003 16:45
Wczoraj w tramwaju nr 9-w jednym wagonie-pelnym banda kilku kretynow i kilka szmul tak oto zachecaly na pojscie na mecz z cracovia-cracovia pasy bialoczerwone kutasy i tak na caly tramwaj przez pare przystankow,co za idioci ,napewno po takiej promocji meczu wszyscy ludzie z tramwaju tlumnie zjawia sie na stadionie .

fan1
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 16/10/2003 17:03
> Wczoraj w tramwaju nr 9-w jednym wagonie-pelnym banda kilku kretynow i kilka
> szmul tak oto zachecaly na pojscie na mecz z cracovia-cracovia pasy
> bialoczerwone kutasy i tak na caly tramwaj przez pare przystankow,co za idioci
> ,napewno po takiej promocji meczu wszyscy ludzie z tramwaju tlumnie zjawia sie
> na stadionie .

Niech żyją prawdziwi kibice z wagonu dziewiątki. A tak serio to czasem jak widze takich wieśniaków to robi mi sie wstyd że mieszkam z takimi w jednym mieście i kibicuja tej samej drużynie co ja. Z tego co ostatnio zauważyłem to na mieście jest prowadzona jakaś szeroko zakrojona akcja odmóżdżania małolatów. Nie trzeba być spostrzegawczym.. Wystarczy sie przejśc jakąkolwiek ulicą i dobrze sie rozejrzeć. Przykre ale prawdziwe

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768973950 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005