Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Piast Gliwice-Pogoń Szczecin << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kissu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8139 dni

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 12/10/2003 19:47
Pozdrowienia z Gliwic..Powiem szczerze ze jesteśmy zawiedzeni postępowaniem jednego z waszych kibiców.W przerwie meczu były zorganizowane zawody strzeleckie(karne)..Wasz przedstawiciel zajął trzecie ostatnie miejsce.Dostał upominek w postaci t-shert i proporczyka PIASTA.Nie był to taktwonym zachowaniem rzucenie nim w kibiców Piasta"PIKNIKÓW"...Poza tym,każdy z nas myślał ze będzie stworzona miła atmosfera w postaci śpiewów z obu stron.Jak bardzo myliliśmy się gdy wasi kibice na w pół pijani,inni zmęczeni pewnie podróżą..siedzieli w klatce jak myszy pod miotłą."z całym szacunkiem".Kazdy powie że spotkanie było drukowane przez sędziego.Życzę ekstraklasy,ale jeśli wasz klub będzie grał tak jak dziś...nie liczyłbym na to.....Szanowny Sergio Batata nie pokazał nic..Jeśli ten człowiek chce zagrać w reprezentacji narodowej,powinien dużo się jeszcze uczyć....W każdym razie jesteśmy zsadowoleni z tego wyniku......Jeszcze raz wielkie pozdrowienia...

PIAST PIAST GKS
fan57
Kibic
Na forum od 8184 dni

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 12/10/2003 20:00
Cieszę się że odezwał się kibic z Gliwic, pozdrowionko.
Mówisz o słabej grze Pogoni i Bataty, ale weż pod uwagę ile ten zawodnik z siebie już dał, wiec ma prawo do słabszego występu.
Cieszy natomiast remis który Pogoń wywalczyła a że akurat ze średniakiem, tak wypadło, no troszkę przykro!.
Nie widziałem meczu (dzięki i ukłony dla TVPolskiej) Ty pewnie tak, więc masz lepsze rozeznanie.
Pozdrowienia dla Kiboli PIASTA.

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
papryk
Kibic
Na forum od 8705 dni

**

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 12/10/2003 20:42
Dobrze że remis choć to nie pozwala nam uciec od "peletonu", dlatego musimy wygrywać mecze z czołówką,- tak jak z jagą.
To już niedługo...

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
verte
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 12/10/2003 21:09
Bogusław Baniak – trener Pogoni: Pierwsza połowa to zdecydowana przewaga Piasta. Gliwiczanie zaskoczyli nas determinacją, ogromną wolą walki, co zresztą podkreślili zdobywając bramkę. Gol ten nas trochę zaskoczył. Na szczęście szybko udało nam się wyrównać. W drugiej połowie zagraliśmy znacznie lepiej i powinniśmy to wygrać, ale się ie udalo. Gratuluje Józkowi, że ma tak waleczny zespół. Czuć było presję publiczności. Na tym stadionie na pewno żaden zespół łatwo punktów nie zdobędzie

Józef Dankowski – trener Piasta: Co do pierwszej połowy to zgadzam się z trenerem Pogoni. Natomiast nie mogę się zgodzić, z tym, że drugiej części byliśmy gorsi. Gra była wyrównana, zarówno Piast jak i Pogoń miała kilka sytuacji na zdobycie zwycięskiej bramki. Znów Andraszak miał stuprocentową sytuację na zdobycie gola. Nie udało się. Nie mam jednak do niego pretensji. Walczył, biegał, nie zawsze ma się farta. Myśmy już limit porażek na własnym stadionie wykorzystali. Dziś liczyłem na trzy punkty, ale trzeba się cieszyć z tego, co się ma.

Wypowiedzi ze stronki Piasta. Pozdrawiam

21:37
olo84
Kibic
Na forum od 8859 dni

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 12/10/2003 22:33
Jak na to co zaprezentowli to wynik chyba dobry. Szkoda Napierały i kontuzjowanych Bataty i Bilińskiego oby sie wykurowali do piatku.
CRACOVIA PASY BIAŁO CZERWONE KUTASY !!!!!!
:) :) :) :) :) :) :) :)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 13/10/2003 06:47
kissu: widac ze nie ogladales zdarzenia w przerwie z bliska....

nasz kibic chcial ODDAC proporczyk waszym kibicom ( ale to nie byli pikniki, tylko gropka obcinaczy ), podszedl do nich i chcial go im przekazac, a ci odsuneli sie ( nie chcieli tego proporczyka) wiec nasz go po prostu rzucil w ich strone...
jeden z waszych go zlapal a reszta miala do niego o to pretensje....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 13/10/2003 14:16
mecz ogolem bardzo nudny,a jesli chodzi o gliwicka policje to szkoda gadac.ogolem sredni wyjazd.pzdr.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8369 dni

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 13/10/2003 14:28
SWIAT NIE WIERZYŁ ŁZĄ SZKODA NASZYCH ŁEZ.PZDR NAS + - 65

Surowi rodzice
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 13/10/2003 14:35
PIAST GLIWICE PIAST GLIWICE A EJA EJA OOOO!!! ci co byli wiedza o co chodzi:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
kilo
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 13/10/2003 16:44
Nie bardzo wiem czemu sie z tego smiejecie, w Gliwicach jak narazie jest tylko II i pewnie jeszcze dlugo tak bedzie, wiec poziom kibicowania jest odpowiedni do klasy rozgrywek. Smieszne jest raczej wasze zachowanie, zeby taka epika jak Pogon nie odezwała sie w trakcie meczu (przepraszam raz krzykneliscie Pogoń Szczecin jak wasz ziomek strzelał karnego) ani razu (nie mowiac juz o flagach) to jest to spore rozczarowanie... nie wiem czy to przez "zmeczenie" podroza czy jakies inne powody ?

pozdrawiam kilogram

Legia Pogon Zaglebie !!!! [Ostatnio edytowane przez kilo: 2003-10-13 16:45]

kissu
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 13/10/2003 16:47
WFH....Pozdrowionkaaa....hehehe,to Ty tak krzyczałeś??..PIAST GLIWICE PIAST GLIWICE A EJA EJA OOO!!...haaha....Małe sprostowanie,przed wykonywanymi rzutami karnymi moj kolega "piknik"Grzesiu podał rękę waszemu kibolowi..cytuję"nie podam ci ręki"..Taka była reakcja z jego strony...Jeśli chodzi o proporczyk to rzucił go w stronę zaznaczam"nie kibiców"...Nie wazne,było minęło...Dla nas wynik był dobry,natomiast jeśli chodzi o lidera?..Sami sobie odpowiedzcie......Jeszcze raz pozdrowionka dla kibola który nas wspomagał hehehe...Mimo wszystko życzę wygranej z Cracovią...

PIAST PIAST GKS
kissu
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 13/10/2003 17:18
To jeszcze raz ja...Jest jedna fotka waszych kibiców zrobiona przez naszego piknika....jeśli chcecie oto link ...
www.alker.com.pl/fotki/pict0111.jpg

PIAST PIAST GKS
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 13/10/2003 17:51
nie kissu ja tego nie spiewalem ale bylem biernym sluchaczem.

m@niac!
Kibic
Na forum od 8256 dni

*

Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 13/10/2003 21:21
Co prawda spodziewalem sie wygranej, ale remis tez zly nie jest. Moge zyczyc wiecej szczescia w nastepnych meczach

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768981931 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005