Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Błękitni 2:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8411 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni 2:1 - 05/10/2003 10:32
Pierwsze co mnie zaskoczyło to duża ilość ludzi... ponad 10 tys. ich bylo, myslalem ze jak przyjdzie slabszy rywal do wielu nie bedzie sie chcialo dupy ruszyc. Doping też nie taki dobry jak na poprzednich meczach, ale był OK. Na początku brawa dla Błęktinych, na koniec ostre wyzywanie (co za zmiana zdań :P). Nagłośnienie znów dobre, próbka wokalnych umiejętności Baranwoskiego (MAMY LIDERA!! :D), mecz stał na okropnym poziomie, dobrze ze sie udalo te 2 bramki strzelic (Bugaj jestes wielki!!!) ale niestety tez stracilismy, co udokumentowalo bardzo slaby (kolejny :() wystep obrony, ktora gra najgorzej ze wszystkich formacji w Pogoni, za to ten Pilarz nie grał źle... Co do pomocy, to słabszy występ Łabędzkiego, Andruszczak całkiem nieźle, Matlak też nie najgorzej (za to cały mecz pouczał Napierałe), Batata dość marnie jak na siebie, ale pare razy mijał Błękitnych jak tyczki (w swoim stylu :D). W ataku w pierwszej polowie rzedzil Bugaj (on dochodzi nawet do straconych pilek!) i słabo grał Moskalewicz, na siłę chciał bramkę strzelić, mało podawał, grał dla siebie. Sędzia też, cały czas gwizdał, co chwilę kartki pokazywał... w 2 połowie pare razy piłkarze mało się nie pobili, ale wtedy kartek juz nie poakazywal. Za to Błęktini dobrze grali. No i na koniec pokaz sztucznych ogni i "We Are The Champions" :D szkoda tylko ze jakos to nie pasowalo do meczu ;).

Obrazek gif wstawiony na forum
olo84
Kibic
Na forum od 8859 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni 2:1 - 05/10/2003 11:45
Nuda na maksa jeszcze na kacu siedziałem i myślałem że zasne. Najbardziej to wkorwiał mnie Baranowski tym darciem pizdy przez mikrofon, jestem ciekaw ile wczesniej chłopak sobie wypił

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
U-96
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni 2:1 - 05/10/2003 15:02
Wczoraj bawiłem na koncercie we Wroclawiu wiec na meczu mnie nie bylo, aczkolwiek gdy dowiedzialem sie jaki wynik odspiewalem "mamy lidera" (sciszonym glosem bo teren nie swoj ;) )

Szlugi, wóda, gołe baby !
winz
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni 2:1 - 05/10/2003 18:42
Czy to prawda,ze sedzia znowu wydrukował mecz dla zespołu ze Szczecina??Z relacji Gazety Wyborczej tak wynika...

christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni 2:1 - 05/10/2003 19:01
> Czy to prawda,ze sedzia znowu wydrukował mecz dla zespołu ze Szczecina??Z
> relacji Gazety Wyborczej tak wynika...

Nie, sędziowie w drugiej lidze są poprostu beznadziejnie słabi i popełniają karygodne błędy w obie strony...teraz akurat my wygrywamy, ciekawe czy jak przegramy przez sedziego też będą robić afery???

Dziękuję :)
henieq
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni 2:1 - 05/10/2003 19:05
to juz zaczyna sie robić żałosne, ciągłe teksty ze sedziują pod nas; w pierwszej polowie powinny być conajmniej dwa karne dla nas, dla przeciwnkia jeden tez sie należał po przerwie, 2.-ligowi sedziowie sa po prostu słabi i mylą sie w obie strony, zliczyl ktosc ilość kartek ktore pokazal portowcom w tym meczu??jeszcze troche i ta nagonka kibicow i prasy, ze sedziuja dla nas skończy sie tym że każdy sedzia bedzie uprzecony do Pogońi juz przed meczem, i mozemy oczekiwac fali niekorzystnych dla nas decyzji na boisku; media zrobią swoje

na dobre i na złe
olo84
Kibic
Na forum od 8859 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni 2:1 - 05/10/2003 19:14
Chyba pierwszy raz się zdarzyło aby sędzia popełniał błędy na korzyść Pogoni dawne tego nie widziałem wcześniej było na odwrót

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8157 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni 2:1 - 05/10/2003 20:59
gdzie mozna kupic bilety na sekrot numer 12 ?? ciom bardzi chce tam sie dostac na mecz z Carxą bo po meczu z Bekitnymi jedno gradlo sie przyda bo zawsze tam chodzielm jak nie bylo ludz ale tera caly sektor daje to po co ja tam sobie mysle a tera widzielm jak niektorzy przestali kibicowac chyba powodem tego byla gra no ale dla meni sie gra nei liczy :P chdozi mi w jakich kasach [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-10-05 21:00]

Z daleka nie będzie widać.
Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni 2:1 - 05/10/2003 21:58
bylety na 12 mozna bylo dostac w kasach od ulicy Twardowskiego, chociaz mi na Arke udalo sie kupic w kasie od ul. Witkiewicza.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni 2:1 - 05/10/2003 23:27
na sektor 12 wejdziesz z kazdym biletem, tam sie liczy kazde gardlo [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2003-10-05 23:27]

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8157 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni 2:1 - 05/10/2003 23:39
naprawde z kazdym.....jesli to prawda to powiem KURWA ! co ja robielm wczoraj na meczu jak mogem byc tam i spiewac !

Z daleka nie będzie widać.
henieq
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Błękitni 2:1 - 06/10/2003 17:12
gdy na spokojnie w domq zobaczyłłem fotorelacje z oprawy przyszło do głowy pytanie ,a mianowicie czy swiece dymne odpalone na sektorze ktory jest na zdjeciu w news`ie o fotorelacji nie były czasem zaginioną oprawą arki, podejrzne te kolory od rzu rzucily mi sie w oczy

na dobre i na złe
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768981926 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005