| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Poogoń - Błękitni - 01/10/2003 23:24
> ja moge ci pomoc!!!!

KKS wylacz capsa, tu nie ma gluchych, my mamy nadzeje ze twoj "zespul" nie wygra
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Mecz Poogoń - Błękitni - 01/10/2003 23:44
chyba nie sympatyzuje... chyba by nie chcial aby po jakiegos fana pyrakow Pogon wychodzila na dworzec....
te Blekitni to jest Kolejowy Klub Sportowy... z tad te KKSy i Kolejorze....
ale jak sie myle to mnie oswiec KKS to na bank ktos po Ciebie wyjdzie....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Mecz Poogoń - Błękitni - 01/10/2003 23:46
> JESTESCIE TACY PEWNI A ZNACIE SLYNNE POWIEDZENIE PUKI PILKA W GRZE WSZYSTKO JEST
> MOZLIWE KKS BLEKITNI STARGARD MAM NADZIEJE ZE MOJ ZESPUL WYGRA W DERBACH
> POMORZA WOJOWNICY POMORZA
Najpierw, Trzeba Skonczyc podstawowke...i nie mow ze jestes dyslektykiem...Dorosnij..
|
|
|
|
|
Czat - 02/10/2003 11:55
Niestety ja nie moge byc na meczu Czy ktos kto z różnych powodów nie przyjdzi na stadion bedziw na czacie Pogońonline?
|
|
|
|
|
Odp: Mecz Poogoń - Błękitni - 02/10/2003 13:54
troszke nieciekawie na dzien dzisijeszy wyglada nasza kadra na mecz z blekitnymi za kartki nie zagra Drumlak,kontuzje maja : Parzy ,Kulkiewicz nie wiadomo czy masazysci i lekarze wylecza:Wyparle,Pilarza,Andruszczaka,Rodrigo,Matlaka,Gajewskiego ....ale mam nadzieje ze reszta zdrowych jak dostali premie to beda teraz zapychac ostro zeby dostac nastepna po 15 kolejce! [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-10-02 13:54]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
- 1
- 2
-
|