| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 30/09/2003 00:56
A ja mam w "powazaniu" kto ma do mnie szacunek a kto go nie ma! Zwisa mi to i powiewa! Bo ja wiem co czuje do mojego Klubu! I sie nie ukrywam z tym ze nie na wszystkich meczach w zeszlym sezonie bylem. Gdyby pewne rzeczy sie nie zmieniluy w czasie i po wakacjach to pewnie teraz tez bylbym tylko na niektorych meczach, mimo ze chcialbym byc na kazdym...
|
|
|
|
|
Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 30/09/2003 07:34
"wiekszy szacunek mam do tych kibicow co chodzili w zeszlym sezonie, a obecnie nie chodza , niz do tych co teraz chodza o w zeszlym nie chodzili !"
Dokladnie.. [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-09-30 07:35]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 30/09/2003 09:49
Słuchaj Kolego teraz to przesadziłeś ..bardzo dobrze , że
> Teraz zaczełeś chodzić na Pogoń chwała Ci za to ale wkurwia Mnie to jak ludzie
> którzy jeszcze rok temu mówili , że Pogoń maja gdzieś teraz staja sie wielkimi
> fanami ....a i jeszcze jedno ..przestałeś chodzić z
> dziewczyna ?? na mecze ..a byles wogole na jakimś ...ja zabieram 2 koleżanki na
> mecze i jakoś nic im sie nie dzieje ..a tak to gadaja babcie 80 letnie ze na
> stadionie moze cos sie stac i kibice rozrabiaja..bez przesady .No i po 3.. co do demolowania miasta to sie niebede wypowiadal bylo mineło- ale pamietaj to nie my do TAKIEJ sytuacji
> DOPROWADZILIŚMY.
Jak chlopaku czytac nie umiesz to sie nie bierz za pisanie !!! Na mecze chodzilem w czasie kiedy ty trzymajac sie za ptaszka po podwurku biegalaes !!! w tamtym sezonie opuscilem moze z dwa mecze i naprawde nie widzielem tam kibicowania !!! Ale widac ze frajerowi to ciezko cos wytlumaczyc !!!!
|
ile cie trzeba cenic wie tylko ten
kto cie stracil
Szczecinanin W Warszawie !!
|
|
|
|
Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 30/09/2003 14:33
Jak chlopaku czytac nie umiesz to sie nie bierz za pisanie !!!
> Na mecze chodzilem w czasie kiedy ty trzymajac sie za ptaszka po podwurku
> biegalaes !!! w tamtym sezonie opuscilem moze z dwa mecze i naprawde nie
> widzielem tam kibicowania !!! Ale widac ze frajerowi to ciezko cos wytlumaczyc
> !!!!
Co nie widziałeś kibicowania ... no prosze a tacy ludzie nawet jak p. Wyrobek widzieli ....i mówił on , żę takich kibiców jak w Szczecinie to nie ma nigdzie!!! A nie pamietasz jak sie wszyscy cieszyli po strzale Kluzka chociaż wynik był mocno pozamiatany... z Odra Wodzislaw( a atmosferka na meczu z Wisła Kraków) to też nie było kibicowanie, wyjazd do Poznania to też nie to(czasami lepiej da sie zbudować atmosfere na meczu z 3 tys.prawdziwych kibiców niz 10 tys pikników) ... a dziekowanie zawodnika po każdym meczu to też nie kibicowanie...widze stary że poprostu zabrakło Ci agrumentów Frajerem nie jestem , może ty nim jesteś skoro piszesz , to ty zaczełeś pisać , że boisz sie chodzić na mecze z dziewczyna....
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 30/09/2003 15:10
Zgadzam sie z toba MaRciNeK ze w poprzedniej rundzie ze kibice pokazali ze potrafia byc z zespolem na dobre i na zle, ale jednak wydaje mi sie ze im wiecej ludzi na stadionie (niewazne czy piknikow czy nie) to duzo latwiej zorganizowac jest atmosfere na trybunach. Mecze z Arka, Ruchem (przede wszystkim) i pamietny mecz z Legia (22 tys.) to pokazaly dokladnie. Mimo obaw przed Ptakiem i niepewnosci zwiazanej z Pogonia udalo sie stworzyc atmosfere wokol klubu ktora przyciaga na mecze taka rzesze fanow. Jestesmy na najlepszej drodze nie tylko do pierwszej ligi ale takze do normalnosci! Pozdrawiam WSZYSTKICH kibicow Pogoni!
|
|
|
|
|
Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 30/09/2003 15:40
, to ty zaczełeś pisać , że boisz sie chodzić
na mecze z dziewczyna....
Widze ze malo co potrafisz rozumiec !! Dziewczyne przestalem brac jak za plecami widac bylo tylko debili ktorzy mieli ochote wpieprzyc komus , niewazne zreszta komu !!! A kibicowanie po bramce kluzka jesli dobrze pamietam to na odrze byla jednym z niewielu ciekawych momentow i jedyny pozytywny !!! po wiekszosci meczow po prostu bluzgi szly na kazdego ( wtym pilkarzy ) !!! A mecz na ktorym kibice zaczeli niszczyc wlasny stadion (imbecylizm) , na wisle byla strasznie smetna atmosfera ( choc wstapila w kibicow szczypta optymizmu) !!! i co powiesz ze to byli sami wierni kibice ? [Ostatnio edytowane przez Marcin S: 2003-09-30 15:43]
|
ile cie trzeba cenic wie tylko ten
kto cie stracil
Szczecinanin W Warszawie !!
|
|
|
- 1
- 2
-
|