Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> po meczu Jaga-Pogon........ << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kacper01
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8491 dni

po meczu Jaga-Pogon........ - 28/09/2003 14:30
Nieznani sprawcy włamali się w nocy z soboty na niedzielę do biur klubu piłkarskiego Jagiellonia Białystok i ukradli kasę pancerną z pieniędzmi oraz dokumenty spółki sportowej - poinformowała policja.

Według władz klubu, w kasie było ponad 75 tys. złotych. To wpływy z meczu piłkarskiego z Pogonią Szczecin oraz z opłat bazarowych.

dziki^
Kibic
Na forum od 8492 dni

**

Odp: po meczu Jaga-Pogon........ - 28/09/2003 15:42
no i co mamy ubolewac??? to forum Pogoni a nie jagi takze jak dla mnie temat bez sensu

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: po meczu Jaga-Pogon........ - 28/09/2003 15:50
Dziki jak ty nic nie rozumiesz :(
Ukradli im kase a Ty co !! ;)

Kacper01 - Z takimi tematami to na forum jagi albo policji.
Ja pierdole co niektórym sie chyba na serio ostro nudzi......

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Yakumo
Kibic
Na forum od 8543 dni

Odp: po meczu Jaga-Pogon........ - 28/09/2003 17:02
oplaty bazarowe ?! hehe, dobre :)

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: po meczu Jaga-Pogon........ - 28/09/2003 17:21
i dobrze im tak za te frajerskie numery.
ps.NOWA KOALICJA JAGA I policja

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: po meczu Jaga-Pogon........ - 28/09/2003 17:24
Jestem nowy na forum, ale nigdy by mi nie przyszlo do glowy zeby założyc taki temat :P .Jest to forum Pogoni i dyskutujemy na sprawy zwiazane z Pogonia. A swoja droga szkoda, ze ich okradli. Chociaz nas (MKS Pogon) okradali juz chyba dwa razy i na forum innych klubow raczej o tym nie dyskutowano.

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
siemas
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: po meczu Jaga-Pogon........ - 02/10/2003 17:59
"swoja droga szkoda, ze ich okradli" dobre im nie było szkoda jak nas wypierdalali ze stadionu a pozatym ich kolesie z policji napewno pomgą odnależć kase

Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768985747 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005