| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń-Cracovia - 24/09/2003 00:41
Co planujecie na mecz Pogonii z Cracovią (chodzi mi o oprawę i kwestie dopingu).Wiadomo,że ten mecz do "pasów" dołączy Arkai pewnie Lech.Dlatego jestem ciekawy co planują szczecińscy ultrasi pod względem jak już pisałem dopingu i oprawy.Chłopaki od nas też pewnie przyjadą wspierać Portowców.Zapowiada się więc chyba kolejny ciekawy kibicowsko mecz na zapleczu ekstraklasy.Pozdro dla Pogonii.
LEGIA-POGOŃ DWA BRATANKI I DO PIŁKI I DO SZKLANKI.
|
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006
Powstanie '44 - PamiętaMY
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Cracovia - 24/09/2003 00:55
Wedle mojej wiedzy, nie ma jeszcze skonkretyzowanych planów (jedyne co nowe, to coś się przebąkuje o balonikach). Jedno jest pewne - będzie lepsza synchronizacja i nie powinno być takich wpadek, jak podpalenie serpentyn czy kłopoty przy zwijaniu flagi 
Szczegóły - still to come...
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Cracovia - 24/09/2003 01:43
Drogi lub droga Muzzy! To zwykłe przyzwyczjenie wzięło górę przy pisaniu słowa "Pgonii".Wiem,że Pogoni piszę się przez jedno "i".Pisząc bardzo często słowo "Legii" wyrobił się u mnie już nawyk pisania dwóch i na końcu. Ale dziękuję Ci bardzo za zwrócenie mi uwagi na ten mały błąd
|
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006
Powstanie '44 - PamiętaMY
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Cracovia - 24/09/2003 11:33
Droga Muzzy! Najpierw lizanie dupy arce , potem uklad z craxa a teraz zaczepiasz chlopakow z Legii ... chyba nie chcesz doprowadzic do jakiegos wiekszego konfliktu z nasza zgoda?
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Cracovia - 24/09/2003 11:55
Droga Muzzy!
Dziekuje za wyczerpujaca wypowiedz... juz sie balem ze masz jakies zle zamiary w stosunku do naszych przyjaciol ... 
Chociaz po tych wpisach na forum arki i tak za bardzo Ci nie wierze ...
Na koniec chcialbym Cie jeszcze poinformowac , ze najlepiej jak bedziesz zwracac sie do mnie drogi PSG , ewentualnie Panie PSG . To juz zalezy od Ciebie , ja nie bede w to ingerowal 
Pozdro dla normalnych! 
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Cracovia - 24/09/2003 12:11
A wiec:
Drogi PSG! 
Ja tez bylbym Ci bardzo wdzieczny, gdybys zaczal zwracac sie do mnie drogi Muzzy. I Ty tez rob jak chcesz, tez nie bede sie tym zadreczal 
PZDR!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Cracovia - 24/09/2003 13:09
Zgadzam sie z Ali. Przyjedziecie zobaczycie. A swoja droga serdecznie zapraszamy. Jednak tydzien przed Cracovia rowniez ciekawe spotkanie- derby z Blekitnymi. Ciekawe czy na ktoryms z nich padnie rekord frekwencji tej rundy ?!
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Cracovia - 24/09/2003 19:13
Nie rozumiem w ogóle czemu niektórzy wykorzystują to forum aby kłócic sie o jakies gówna bo o takie napewno sie kłócicie,jak chcecie to robic to róbcie to na gg,bo napewno nie po to jest forum.mecz bedzie napewno ciekawy tak samo jak oprawa TYLKO POGOŃ:luxhello:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|