Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kacper01
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8491 dni

kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 23/09/2003 19:24
kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń????

Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 23/09/2003 19:28
dla twojej informacji radio olewa Pogon i nie przeprowadza zadnych transmisji wiec nie licz na to i tym razem moze chociaz podadza wynik...................lepiej sledzic wynik meczu na interii! [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-09-23 19:28]

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 23/09/2003 20:10
Kto będzie mógł to na czat podczas meczu.

Babilon Team
Stary
Kibic
Na forum od 8869 dni

**

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 23/09/2003 20:12
Transmisji z meczu pucharowego sluchalem w necie na Radiu Białystok wiec pewnie i trasmisja z meczu ligowego bedzie.

Qcu
Kibic
Na forum od 8411 dni

**

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 23/09/2003 20:27
Ja o transmisji w radiu nic nie wiem, ale wiem ze na Canal+ w niedizele w programie Liga+ Extra ma byc skrot z meczu. :)

telesfor
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 23/09/2003 21:57
relacje przeprowadza Radio Białystok. Można tego chyba słuchać przez internet (nie wiem na sto procent bo nie próbowałem ale podobno jest ok)

www.radio.bialystok.pl

jest tez w Bialymstoku takie gowniane radio co sie Jard zowie. Pierdolone disco-polo ciągle grają a w drugim programie audycje prowadzą dzieci (od przeczkola do gimnazjimu chyba). Sluchac takiego gowna to sie szczerze nie da ale w czasie meczów dosc czesto mowią o aktualnym wyniku. Audycje idą w internet - www.jard.pl

pozdr. z Białegostoku
www.jagiellonia.glt.pl

żółto-czerwone szatany!
weteran 69
Kibic
Na forum od 8450 dni

**

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 23/09/2003 22:27
Do Bialegostoku jechac a nie sluchac radia !!!!!! Sluchac to bedzie moja babcia kapujecie !!!!!

Pogoń to więcej niż klub
kacper01
Kibic
Na forum od 8491 dni

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 23/09/2003 22:51
" Pogoń ponad wszystko"--nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawe ( no chyba ze jestes za mlody) ze sa sytuacje lub sprawy, ktore uniemozliwiaja ogladanie maczu "na zywo" takze pomysl chociasz krociutko a nie rzucasz jakies hasla gowniarskie typu" radio to moja babcia slucha" .No chyba ze jestes jeszcze mlodziutki dlatego sorki i sie wyszalej bo to napewno Cie niezle bawi.

cofe_shop
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 24/09/2003 08:58
Pogon Ponad Wszystko-Niektorzy pracuja i maja tak skorw... ych szefow ze ich nie chca puscic (tak jak mnie) a jeszcze bywaja przypadki losowe.Ja tam bede na chacie w trakcie meczu i bede obstawial 3 pkt dla POGONI

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
paula
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 24/09/2003 12:55
Ja tez mam zamiar byc na czacie:) bo na radio nie ma co liczyc...........

Filippoo
Kibic
Na forum od 8317 dni

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 24/09/2003 15:27
na 92.00 FM ma być ostnio tak coś mówil w radiu zaczyna się chyba o 15:05 (pewnie troche pogadają i troszkę muzyki zapodadzą) :((((((((

POGOŃ WALCZĽCA - Do Końca
weteran 69
Kibic
Na forum od 8450 dni

**

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 24/09/2003 18:18
" Pogoń ponad wszystko"--nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawe ( no chyba ze jestes za mlody) ....... hehehe jak zaliczalem pierwsze wyjazdy i ganialem takie ekipy jak Arka,Polonia Bytom,Gornik Walbrzych czy Widzew to wiekszosc z tego forum nie bylo na swiecie lub krzywo sikala. To po pierwsze a kogo to obchodzi ze ktos jest chory, ma prace czy po prostu wymieka .To nie ma zadnego znaczenia nie jedzie i juz!!! To po prostu wystarczy. ZEBY BYLO JASNE JA JADE BO TAM TRZEBA BYC!!!!!
Kto bedzie komentowal ten tekst jest po prostu smieszny i ma najwyzej 12 lat.
Tyle w temacie .

Pogoń to więcej niż klub
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 24/09/2003 22:59
Pogon Ponad Wszystko - masz pelna racje , sa tylko 2 podzialy : na tych co jada , i na tych co nie jada , powod zawsze sie znajdzie

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
kacper01
Kibic
Na forum od 8491 dni

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 25/09/2003 14:10
> " Pogoń ponad wszystko"--nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawe ( no chyba ze
> jestes za mlody) ....... hehehe jak zaliczalem pierwsze wyjazdy i ganialem takie
> ekipy jak Arka,Polonia Bytom,Gornik Walbrzych czy Widzew to wiekszosc z tego
> forum nie bylo na swiecie lub krzywo sikala. To po pierwsze a kogo to obchodzi
> ze ktos jest chory, ma prace czy po prostu wymieka .To nie ma zadnego znaczenia
> nie jedzie i juz!!! To po prostu wystarczy. ZEBY BYLO JASNE JA JADE BO TAM
> TRZEBA BYC!!!!!
Kto bedzie komentowal ten tekst jest po prostu smieszny i ma
> najwyzej 12 lat.
Tyle w temacie .
nie wiem czy Ty sie tym szczycisz????? jezdzisz po to aby pochwalic sie kolejnym wyjazdem???? a poza tym post byl skierowany do osob ktorzy wiedza cos o transmisji a nie do osob nieco powyzej lat 12 zliczajacych swoje wyjazdy.............. i na tym zakonczmy. Dzieki wszystkim za info.Jestem poza granica kraju i szczecinskiego radia nie bede mogl sluchac ale czy to radio bialostockie internetowe napewno bedzie przeprowalo transmisje???

Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 25/09/2003 18:32
Mecz będzie relacjonowany przez Polskie Radio Szczecin !!!

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 27/09/2003 15:37
Relacja jest, jak najbardziej :)) 1:0 dla Pogoni!! :D

Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: kto wie czy bedzie transmisja w radio z meczu Jaga-Pogoń???? - 27/09/2003 18:49
podziekowania dla Radia Szczecin za transmisje bo akurat w czasie meczu internet mi nie dzialal!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768993685 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005