| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Białystok wita :) - 23/09/2003 17:54
pozdrowienia ze stolicy podlasia 
zapraszamy na mecz, mamy nadzieję, że będziecie pierwszymi naszymi gośćmi w tym sezonie.
Skóry tano nie sprzedamy, Jaga walczy do końca (z 0:3 na 2:3 w Bełchatowie - zabrakło 5 minut ).
26.09 niech wygra lepszy!!!
pozdr
www.jagiellonia.glt.pl - zapraszam
|
żółto-czerwone szatany!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Białystok wita :) - 23/09/2003 18:41
Witam
Nikt do Was jeszcze nie przyjechał? To się nie przestraszcie, bo zanosi się na przyjazd sporej grupki kibiców od nas 
Co do meczu - tak jak się spodziewałem, zaczynacie "puchnąć" i to nawet szybciej niż sądziłem. Z całym szacunkiem dla Was, ale stawiam na wysokie zwycięstwo Pogoni. A kto mnie zna, wie że z natury jestem pesymistą... Jeżeli już stawiam na wysokie zwycięstwo, to trafiam bez pudła (patrz mój typ na mecz z Polarem). Tak więc:
Jaga - Pogoń 1:4 (Reginis - Bugaj, Batata, Moskalewicz, Drumlak).
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: Białystok wita :) - 23/09/2003 20:33
Dzieki za zaproszenie, na mecz podobno wybiera sie spora ekipa ze Szczecina. A 3punkty powedruja na konto Pogoni.
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Białystok wita :) - 23/09/2003 21:53
największym fachowcem to jest Pan Kazimierz : "dopóki piłka w grze..." - znacie to?
co do tego "puchnięcia". Między Jagiellonią a Pogonią różnica jest taka, że Wy walczycie o awans do ekstraklasy a my o utrzymanie. Po za tym każdra drużyna przegrywa, to normalne. A my przegraliśmy dopiero po 29 oficjalnych meczach...
pozdr
www.jagiellonia.glt.pl
|
żółto-czerwone szatany!
|
|
|
|
Odp: Białystok wita :) - 23/09/2003 23:33
> co do tego "puchnięcia". Między Jagiellonią a Pogonią różnica jest taka,
> że Wy walczycie o awans do ekstraklasy a my o utrzymanie. Po za tym każdra
> drużyna przegrywa, to normalne. A my przegraliśmy dopiero po 29 oficjalnych
> meczach...
Jasne, że tak. Poprzez słowo "puchnąć" miałem na myśli to, że z tak wąską kadrą nie można utrzymać tak dobrych (i tak na dobrą sprawę "ponad możliwości") wyników... A przede wszystkim miałem na myśli coraz gorszy styl gry. Co oczywiście nie oznacza, że będziecie chłopcami do bicia A ten bilans 29 meczów bez porażki rzeczywiście imponujący, nawet biorąc pod uwagę fakt że graliście w najsłabszej grupie III ligi.
Gratuluję więc i życzę abyście zbytnio nie wyśrubowali rekordu... odwrotnego do wyżej wymienionego 
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: Białystok wita :) - 24/09/2003 00:32
Jaga spisuje sie nadspodziewanie dobrze a porazka w Belchatowie wcale moze nie byc efektem zadyszki, a jedynie wypadkiem przy pracy. Zadyszki rywalom nie zycze, ale w meczu z Portowcami mogliby zaliczyc jeszcze jedna wpadke.
Mam nadzieje ze Jaga nie bedzie zachlanna i po wygranej w PP tym razem okaze sie bardziej goscinna )
Stawiam tym razem skromne 1:0 dla nas.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Białystok wita :) - 24/09/2003 10:39
Tez wolalbym, zeby to bylo po porstu zwyciestwo lepszej druzyny. To jednak bardzo wazny mecz i licza sie przede wszystkim punkty. Niech sobie gospodarze beda lepsi - byleby 3 punkty pojechaly do Szczecina 
Niewatpliwie mamy potencjal na to by w kazdym meczu byc lepszym zespolem bez wzgledu na to kto bedzie rywalem (oczywiscie mam na mysli II lige polska - zeby komus do glowy nie przyszlo, ze i od Realu mozemy byc lepsi , ale mysle, ze na to potrzeba jeszcze troche czasu. Teraz wazne, zeby zdobywac punkty nawet nie grajac za dobrze.
|
|
|
|
- 1
-
|