| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
"Prawdziwa Pogoń... " co o tym myslicie ? - 20/09/2003 23:55
"Prawdziwa Pogoń przed obencym sezonem została rozwiązana, jej miejsce zajęłą Piotrcovia Piotrków Trybunalski Antoniego Ptaka, który przeniósł swój klub z Piotrkowa do Szczecina i po prostu zmienił nazwę. Widać kibice ze Szczecina nie mieli na tyle odwagi, co fani np gdańskiej Lechii aby zacząć od początku i bez problemu zaakceptowali ten sztuczny twór Ptaka jako swój klub." cyctat pochodzi ze stronki arki
|
Punk ucieka hipis zmyka
Kiedy w dresach jest ekipa
|
|
|
|
Odp: - 20/09/2003 23:57
Z przykrością muszę powiedzieć, że mają rację...niestety ale taka jest prawda i nikt tego nie zmieni, nie da się też tego ukryć. [Ostatnio edytowane przez christoph: 2003-09-21 00:12]
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: - 21/09/2003 01:06
Ja wam powiem ze chodze na mecze, zdzieram gardlo, ale ciagle sie przekonuje do tego zespolu.
> Widać kibice ze Szczecina nie mieli na tyle odwagi
Ja bym nie powiedzial ze chodzi o odwage. Jesli chodzi o mnie to po prostu jako kibic zespolu ktory wywalczyl wicemistrza a po 2 latach sie rozpadl nie moglem z tym sie zgodzic. Od malego kibicuje Pogoni i nie wyobrazam sobie zeby teraz nie bylo Portowcow. Przez to latwiej bylo mi zaakceptowac ten "nowy twor". Ale bede sie upieral ze gdyby taka ekipe zebrac w Piotrkowie to nie byloby wynikow, nie bylo by czesci zawodnikow (np Drumlak przyszedl tu tylko dlatego ze to Szczecin, to samo Moskalewicz). POGON TO MY - KIBICE i nikt nam tego nie odbierze! Jezeli chodzimy kibicowac druzynie to znaczy ze to jest nasza druzyna, a ja mam tylko jedna SWOJA druzyne - POGON SZCZECIN.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - 21/09/2003 01:22
co ty pierdolisz stary godlo i nazwa zostaje nasza i nikt tego nie kupi!!!!!!!! nie ma zadnej piotrkowi .....wogule co to kurwa za temat 
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - 21/09/2003 10:10
Pogoń to my, Pogoń jest tylko jedna, jak nie ma kibiców to chuj z klubem, bez kibiców klub nie ma co istnieć. Dzisiejsz Pogoń to nie jest już Piotrkovia, to jest Pogoń ma nasze barwy, godło, miasto, stadion, a przedewszystkim nas kibiców. ja już przyzwyczaiłem się do tej Pogońi i uważam ją za swoją, kibicuje jej i chodze na jej mecze.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: - 21/09/2003 10:43
O ile mi wiadomo to PW nie miala innego wyjscia niz wejscie razem z Ptakiem w ta spolke, a to z tego wzgledu ze Stowarzyszenia z Hueglem na czele chcialo byc z Ptakiem! I co wtedy? Ptak mialby historie, barwy i godlo, a Pogoń Nowa nic? Takze PW musiala dokonac takiego, a nie innego wyboru jezeli chciala pozostac przy tych trzech elementach...
|
Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
|
|
|
|
Odp: - 21/09/2003 12:21
Dziki ma race i wogole!!!Pojebany post i tyle!!Tyle jzu bylo gadania o tym a teraz wnowu ktos cos takiego palnal.Niech jakis moderator forum bedzie czy cos bo to przesada!! PeacE!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: - 21/09/2003 12:36
okej spoko nie jest to zadna prowokacja ani proba jakiegokolwiek sklocenia kogokolwiek chodzi tylko o to czy oni rzeczywiscie maja racje mowiac o braku odwagi ja osobiscie sie z nimi nie zgadzam
|
Punk ucieka hipis zmyka
Kiedy w dresach jest ekipa
|
|
|
|
Odp: - 21/09/2003 13:32
pogoń to my ptak nie przeniusł klubu tylko siedzibe zarządu piotrcovia przestała istnieć w Szczecinie jest POGOŃ i nic tego nie zmieni
|
Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - 21/09/2003 14:41
Poprostu inni zazdroszcza nam,że potrafilismy w Szczecinie stworzyc w tak krótkim czasie tak dobry klub z jedna z najlepszych publicznosci w Polsce 16 tysięcy na 2 lige każdy by chciał tak mieć ale to jest tylko w Szczecinie:luxhello:dla wszystkich zazdrośników :flipa:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-