| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 17/09/2003 12:49
kurwa.... polecam dział Hyde Park, bo nie wiem co ten post ma wspolnego z Pogonią...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 17/09/2003 15:11
Groclin odpadnie z Hertha a Wisla ten NEC to przejdzie ale juz II runda bedzie ostatnia dla Wisly pewnie.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 17/09/2003 15:55
> kurwa.... polecam dział Hyde Park, bo nie wiem co ten post ma wspolnego z
> Pogonią...
Popieram, a poza tym taki temat już jest...brak mi już słów!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 19/09/2003 19:29
> Wisła przejdzie pierwszą runde ale w w drugiej nie da już rady,Groclin odpada w
No Pogoń to zajdzie najdalej ale nie w nastepnym roku, bo z Pucharu odpadła i nie ma innej możliwości, żeby sie zakfalifikowała do Pucharu UEFA.
Nie chce mówić jak daleko zajdą nasze drużyny, choś chce żeby to było jak najadalej, w każdym razie obydwie powinny przejsć 1 runde, dalej zobaczymy, tylko trzeba w końcu zacząć porządnie grać i tyle.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 25/09/2003 22:22
Czuje że Wisła przegra w Holandii 1:0 i odpadnie, zaś Groclin da sobie rade ze szwabami ale w kolejnej rundzie trafi na mocniejszy klub i ciezko bedzie awansować
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 26/09/2003 21:38
TYlko nasza Pogoń ma szanse nikt więcej.Puchar UEFA będzie nasz! Ale na powarznie to sądze że oba zespoły odpana i to już w tej rundzie
|
Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
|
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 27/09/2003 10:01
Moim skromnym zdaniem przejdzie Groclin , po ciezkim meczu w Grodzisku a Wisla odpadnie na 80 % bo dala dupy na swoim stadionie
|
Pogoń Szczecin MKS !!
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|