| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Arka - 09/09/2003 22:42
Będzie co najmniej tyle wiary, co na Ruchu... Jeżeli osiągniemy bardzo dobre wyniki w Radomsku i Białymstoku, może być nawet 20 tysięcy... Ale w te dobre wyniki nie chce mi się jakoś wierzyć, więc pewnie i tej liczby ludzi nie będzie.
Howgh
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Arka - 09/09/2003 23:28
Mi tam sie zdaje ze na Arke komplecior bedzie murowany ale jak to bedzie wygladalo to sie przekonamy 20-stego
Co do piknikow to ich Arka na pewno nie odstraszy, bo u nas na stadionie "wiekszych" zadym dawno nie widziano
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Arka - 10/09/2003 00:03
widzów bedzie komplet a ptak powie ze sprzedal 5 tysiecy biletów. Nie ma to jak uczciwy biznesmen  
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Arka - 10/09/2003 13:03
To nie sa moje poglady... Taka opinie juz slyszalem od kilku osob ktore na Ruchu byly. To byli jacys przypadkowi ludzie (w sklepie w kolejce np) wiec nie probowalem ich przekonywac. Ale mam nadzieje ze to tylko tych kilka osob na ktore trafilem tak mysli
PoRtAlBoY - ja poprawke mam w poniedzialek zaraz po meczu... tez fajnie
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Arka - 10/09/2003 19:38
beda tez ludzie ktorzy nie byli na Ruchu.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Arka - 11/09/2003 23:20
Czolem Sledziki
Jestem fanem Lecha ale zawsze jakos cieplo patrzylem na Pogon. Moze to wynika z szacunku do Was, moze to przez te niezwykle mecze z Wami, moze teraz przez Bogusia, Bugiego i Matlaka...
Wniosek z obserwacji tego co dzieje sie teraz w Szczecinie jest prosty. Dzieje sie to samo co na Lechu! Spadlismy, ocieralismy sie o 3 lige, sezon wczesniej pojawili sie prezesi, ktorzy sprawili, ze Lech jest dzis najlepiej poukladanym marketingowo klubem w Polsce, ma swietna organizacje, najwieksza liczbe kibicow, bezpieczny stadion, wkrotce nowa trybune, silny zespol (tylko jakos to nie zaskoczylo- ale wkrotce...) restrukturyzowane dlugi (wkrotce ich brak).
Zycze Wam tego samego Sledziki i szybkiego powrotu na ligowe boiska, pomorzecie nam podreperowac frekwencje...
|
wielkoPOLSKA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1