Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon-Arka << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
//User banned//
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 8202 dni

Odp: Pogon-Arka - 09/09/2003 22:42
Będzie co najmniej tyle wiary, co na Ruchu... Jeżeli osiągniemy bardzo dobre wyniki w Radomsku i Białymstoku, może być nawet 20 tysięcy... Ale w te dobre wyniki nie chce mi się jakoś wierzyć, więc pewnie i tej liczby ludzi nie będzie.

Howgh

A..
Kibic
Na forum od 8567 dni

Odp: Pogon-Arka - 09/09/2003 23:28
Mi tam sie zdaje ze na Arke komplecior bedzie murowany ale jak to bedzie wygladalo to sie przekonamy 20-stego :)
Co do piknikow to ich Arka na pewno nie odstraszy, bo u nas na stadionie "wiekszych" zadym dawno nie widziano :D

Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Pogon-Arka - 10/09/2003 00:03
widzów bedzie komplet a ptak powie ze sprzedal 5 tysiecy biletów. Nie ma to jak uczciwy biznesmen :D:D:D

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: Pogon-Arka - 10/09/2003 08:45
Hyhy Kurwa! Ja w ten sam dzien mam egzamin poprawkowy...
Nie ma to jak podwojna adrenalina...

1948
Qcu
Kibic
Na forum od 8411 dni

**

Odp: Pogon-Arka - 10/09/2003 13:03
To nie sa moje poglady... Taka opinie juz slyszalem od kilku osob ktore na Ruchu byly. To byli jacys przypadkowi ludzie (w sklepie w kolejce np) wiec nie probowalem ich przekonywac. Ale mam nadzieje ze to tylko tych kilka osob na ktore trafilem tak mysli :P
PoRtAlBoY - ja poprawke mam w poniedzialek zaraz po meczu... tez fajnie ;)

Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: Pogon-Arka - 10/09/2003 19:38
beda tez ludzie ktorzy nie byli na Ruchu.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: Pogon-Arka - 11/09/2003 08:29
:P PoRtAlBoY :P :D tez bedzie :D (jak zawsze)

1948
budi
Kibic
Na forum od 8602 dni

Odp: Pogon-Arka - 11/09/2003 23:20
Czolem Sledziki;)
Jestem fanem Lecha ale zawsze jakos cieplo patrzylem na Pogon. Moze to wynika z szacunku do Was, moze to przez te niezwykle mecze z Wami, moze teraz przez Bogusia, Bugiego i Matlaka...
Wniosek z obserwacji tego co dzieje sie teraz w Szczecinie jest prosty. Dzieje sie to samo co na Lechu! Spadlismy, ocieralismy sie o 3 lige, sezon wczesniej pojawili sie prezesi, ktorzy sprawili, ze Lech jest dzis najlepiej poukladanym marketingowo klubem w Polsce, ma swietna organizacje, najwieksza liczbe kibicow, bezpieczny stadion, wkrotce nowa trybune, silny zespol (tylko jakos to nie zaskoczylo- ale wkrotce...) restrukturyzowane dlugi (wkrotce ich brak).
Zycze Wam tego samego Sledziki i szybkiego powrotu na ligowe boiska, pomorzecie nam podreperowac frekwencje...

wielkoPOLSKA
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Pogon-Arka - 11/09/2003 23:26
O frekfencję to niemasz sie co martwic

Młode Wilki
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: Pogon-Arka - 12/09/2003 15:36
Kibice Arki sie mobilizuja!!! :D

Obrazek jpeg wstawiony na forum

Oj sie meczyk zapowiada... Bedzie lepiej niz na Ruchu, bo go wygramy!

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768997212 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005