Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> bilety bilety bilety << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
prax
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8201 dni

bilety bilety bilety - 07/09/2003 23:05
Witam wszystkich kibiców POGONI

Chciałem poruszyć tema tbiletów na mecze Pogońi.
Otóż kompletnym bezsensem wydaje mi się sytuacja kiedy kierowca taki jak ja kiedy chce się dostać na mecz musi najpierw kupić bilet w kasie a dopiro później może wjechac na parking!!!!!!!!!!
bbbbzzzzduuuraaaaaaaaa kompletnaaaaaaaaaaaa
Nich sprzedają też bilety na mecz przed parkingiem...do cholery ja musze stracic 30 minut bo jakiś zasraniec o tym nie pomyślał!!!! Dwie kolejki albo trzy bo jeszcze nie wiadomo w której kasie są bilety pod dach!!!!!! Ostatnio stałem w 4 kolejkach i w końcu po 40 minutach wszedłem na mecz lekko spóźniony!!!!

Jeszcze jedno dziasiaj spóźniłem się na mecz około 50 minut i nie mogłem wejść na stadion pomimo że chciałem zapłacić za wejście!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ochrona powiedziała że mają takie zalecenia od GÓRY!!!!!!
Co za idiota jest odpowiedzialny za taki burdel....rozumiałem to zamieszanie jeszcze w 2 kolejce ale jak tak dalej ma być to ja pierdole takie widowisko...a wystarczy troszke pomyśleć i dopracować sprzedaż
pozdrawiam

prax

KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8405 dni

**

Odp: bilety bilety bilety - 08/09/2003 08:45
Temat "rzeka", za Bekdasa nie bylo takiego burdelu a ludzi tez wpadalo na stadion wielu!!!Trzeba to zmienic, ciekawe co pan Ptak chce osiagnac poprzez przydzielanie biletow to poszczegulnych sektorow?Czy ktos mi moze to wyjasnic?

GRZ
Kibic
Na forum od 8271 dni

Odp: bilety bilety bilety - 08/09/2003 08:53
Prax czy dalej uważasz że Bugigol jest nam niepotrzebny;)

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
prax
Kibic
Na forum od 8201 dni

Odp: bilety bilety bilety - 09/09/2003 11:14
> Prax czy dalej uważasz że Bugigol jest nam niepotrzebny;)

raz mu się udało i dla ciebie bedzie bohaterem do końca życia...hihi

prax

Qcu
Kibic
Na forum od 8411 dni

**

Odp: bilety bilety bilety - 09/09/2003 14:14
> raz mu się udało i dla ciebie bedzie bohaterem do końca życia...hihi

Nie raz tylko juz 3 razy...

GRZ
Kibic
Na forum od 8271 dni

Odp: bilety bilety bilety - 09/09/2003 15:50
> raz mu się udało i dla ciebie bedzie bohaterem do końca życia...hihi

Nie jestem typem który wielbi akurat tego piłkarza który strzelił bramkę ale nie widze powodu aby nienawidzić Bugaja za to że grał w Lechu.. Poprostu uważam że doświadczony napastnik jest nam potrzebny! Zarzucałeś mu że jest wolny-jeśli byłeś na Ruchu to chyba widziałeś że szybkości i kondycji to mu nie brakuje..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768997102 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005