Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-Ruch 2:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
GRZ
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8271 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 08/09/2003 11:46
wyparlo-7
michalski-7
julcimar-6
rodrigo-7
parzy-7
bilinski-8!(wybrany zostal do jedenastki kolejki!)
drumlak-7
batata-8matlak-7
kazmierczak-3
labedzki-4(co to za ocena!!!!!)
bugaj-8

To jest Kaźmierczak czy Kazimierczak bo PS pisze przez "ź" a Kurier "zi" ;) [Ostatnio edytowane przez GRZ: 2003-09-08 11:47]

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 08/09/2003 17:44
dobry meczyk, dobry doping, choc czasem sie wydaje ze dla niektorych przydalby sie spiewnik :) teraz czekamy na arke..

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
whc
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 08/09/2003 19:07
Mecz w porządku ale ten Każmierczak to nieporozumienie .W rezerwach mamy lepszych napastników.Przebyta kontuzja nic nie tłumaczy.

whc
dziki^
Kibic
Na forum od 8492 dni

**

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 08/09/2003 19:16
dobry mecz a doping pod koniec ...dawno takiego nie bylo....niemoge juz doczekac sie meczu z arka

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 08/09/2003 20:34
w rezerwach mamy lepszych ciekawe kogo /????

K M
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 08/09/2003 21:27
No... mecz z Arką i to w momencie kiedy jesteśmy na fali. Może kibicowsko nie tak do końca, ale w pewnym sensie... W każdym bądź razie mecz z Arką mimo że już ostrzęsobie na niego zęby to tak naprawdę wydaje mi się, że bedzie tylko przedsmakiem przed craxa ;)

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 09/09/2003 21:29
Heh ale się teraz Ruch "rozszalał" - dostali w meczu sparingowym z Rakowem Częstochowa 4:0 :biglaugh:

Llibertat per a Catalunya!
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 09/09/2003 21:33
> Heh ale się teraz Ruch "rozszalał" - dostali w meczu sparingowym z Rakowem
> Częstochowa 4:0 :biglaugh:

To siwadczy o tym, ze Ptakovia powinna wygrac 6-0 i nie wiem z czego tu sie smiac....

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Matek.
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 09/09/2003 21:37
Ale to jest tylko glupi sparing wiec nie ma sie co sugerowac.

Pogoń To My!
Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 10/09/2003 08:48
Westman - mialem sie juz nie wypowiadac na temat wypowiedzi innych uzytkownikow, ale w Twoim przypadku odstapie od tej zasady.

Naprawde nie umiesz prawic nic madrzejszego??
Ciagle marudzenie niemilosiernie wkurwia.
A poza tym to niedobre dla Twojego zdrowia.

1948
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8297 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 10/09/2003 15:28
> Z pewnych źródeł wiem, że z Goleniowa było ok 150 osób !!!!! W mojej ekipie było
> 10 osób.

bardzo możliwe, że tyle było, ja widziałem dużo aut na parkingu z goleniowskimi rejestracjami, a sam byłem tylko z 3 osobami.Ale ważne ile wogóle było ludzi na stadionie.

A tak wogóle w GG pisali kiedyś,że na mecz z Wisłą jakieś 2 lata temu pojechało ponad tysiąc ludzi z samego Goleniowa. [Ostatnio edytowane przez Capo: 2003-09-10 15:41]

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8297 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 10/09/2003 15:38
Mecz nie byl ciekawy, ale widać było, że piłkarze walczyli do końca, większość na ich miejscu by się poddała. Atmosfera zajebista, tak głośnego dopingu dawno nie było, szczególnie po pierwszej bramce dla Pogoni kocioł niesamowity. Wtedy to nawet niedzielni kibice zaczeli się drzeć. Ale najbardzie mnie wkurwili, że jak chciałem wjechać na parking to wszyscy prócz kierowcy musieli wyjść, kiedyś było o wiele lepiej, wieżdżałem i kupowałem bilet. Co za chuj to wymyślił? Na Arce powinno być jeszcze więcej ludzi, ale najpierw trzeba rozpizgać Radomsko. No bym zpomniał fala meksykańska bardzo ekstra, już nie pamiętam kiedy ostatnio była na meczu. Chodzi mi o taką zajebistą.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768997147 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005