Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGON-POLAR 7:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MAREKK
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8179 dni

POGON-POLAR 7:1 - 31/08/2003 18:43
witam "Pogoniarzy" !!!!

Lezka sie w oku kreci.....Nie tylko dla tego ze Nasza "Pogon"...tak gromi,
a dlatego...ze z takiego "dolu" wychodzimy...i to jak..!!!!!!!
Zapowiadalo sie katastrofa Naszej Pogoni......A tutaj...zmartwychwstanie!!!
Niesamowite szczescie, splot super pomyslnych zdarzen....i mamy..znowu Nasza ukochana POGON....!!!!!!!!!
Schock..!!!! super ambitny i zdolny trener !!( patrz wyniki..Lecha z nim),
Wrocil Drumlak !!, jest Batata..Bylinski..moze dojdzie Chifon !!!! .Czuje po kosciach...ze bedzie to najlepsza pomoc w Polsce z 1 liga wlacznie !!!!
Beda dochodzic inni dobrzy...bo tutaj znow tworzy sie klimat !!!! , piekny stadion, 10.000-15.000 na 2 lidze!!!! tego nie ma w Polsce...czuje..ze wroci po sezonie J. Majdan.... Trener Baniak..to gwarant sukcesu..." Pogoni"
Pogon wroci do 1 ligi i bedzie z Legia bic sie o tutul...za rok..zobaczycie..
...a moja lezka...hmmm tak sie zlozylo, ze ze wzgledow rodzinnych i zawodowych musialem opuscic Szczecin ( luty)....wiem co to sport przez duze "S"...sam jestem znanym sportowcem..mimo ze repr, inna dyscypline sportu..jestem b. za Pogonia...na dobre i na zle...a tego S. Batate...to chyba dla Pogoni wysnilem....zawsze twierdz. ze to b. perspektywiszny pilkarz..i marzylem by gral kiedys jeszcze w Pogoni!!! ..a tu czytam...i oczom nie wierze...lezka..bo jestem daleko od mojego miasta..Jestem teraz z przyczyn zawodowych we Wroclawiu..daleko...czasu..b. malo ...a tu moja Pogon..sie tak mocno odradza...beze mnie....boli...trzymam kciuki...za wszystkich "Pogoniarzy" za sportowcow i trenerow Pogoni!!!.."nas w 2 lidze....juz nikt nie dogoni..!!!!"
Marek.K.

KAMIKAZE
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: POGON-POLAR 7:1 - 31/08/2003 18:55
HMmm albo mi się zdaje albo mamy dwa te same tematy ;]

God, I'm glad I'm not me.
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: POGON-POLAR 7:1 - 31/08/2003 19:27
Mazur zdaje ci sie. Już są 3

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: POGON-POLAR 7:1 - 31/08/2003 19:29
nie no nie mogę....

Prosba do adminów : wypieprzcie te tematy!!! . Az sie odechciewa tu wchodzic!

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: POGON-POLAR 7:1 - 31/08/2003 21:59
TEN TEZ WYTNIJCIE!!!! JEST JUZ PRZECIEZ TAKI SAM GDZIE JEST 70 WPISOW WIEC NA CHOLERE NASTEPNY!?

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
MAREKK
Kibic
Na forum od 8179 dni

Odp: POGON-POLAR 7:1 - 31/08/2003 22:32
no coz...te same tematy..mowisz..? sory zamierzeniem bylo dopisanie sie do tego 1 juz tematu, zly wpis z mojej str. sory!

KAMIKAZE
brodaONE
Kibic
Na forum od 8536 dni

**

Odp: POGON-POLAR 7:1 - 31/08/2003 23:07

>piekny stadion, 10.000-15.000 na 2 lidze!!!! tego nie ma w Polsce...czuje..ze wroci
> po sezonie J. Majdan.... Trener Baniak..to gwarant sukcesu..."

halo halo co to kto to j. majdan??
moze chodzi o brata radka?? :)

heh

pozdro for normal

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769000605 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005