Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Czy bedzie młyn???????? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
cosimo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8180 dni

Czy bedzie młyn???????? - 30/08/2003 14:28
Mecz z Polarem pod wzgledem sportowym super widowisko, gorzej już było z dopingiem. Przy takim wyniku przez ostatnie 15 minut powino non- stop brzmieć POGOŃ, POGOŃ, POGOŃ, POGOŃ, POGOŃ, POGOŃ,LALALALALALALALA!!!!! A była na to szansa wyjątkowo ożywione wynikiem pikniki, tylko właśnie młyna brakowało. Najczęściej siedze na 7 i jest tam sporo osób chętnych do dopingu, tylko są to małe grupki (np. ja+3 kumpli), brakuje młynu jak za dawnych lat.(przy okazji może ktoś zna takiego wysokiego, łysego furiata, kiedyś rozkrecał doping z bocianiego gniazda. To był super koleś)

Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 30/08/2003 14:35
przy okazji
> może ktoś zna takiego wysokiego, łysego furiata, kiedyś rozkrecał doping z
> bocianiego gniazda. To był super koleś)

Czyzby chodzilo Ci o Sandala ??

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 30/08/2003 15:11
Sandal - temat walkowany tysiace razy, kazdy go chce ale on jest w USA i nie wroci za szybko....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 30/08/2003 15:13
Kiedys Czaja niezle mlyn rozkrecal,chomik tez by sie nadawal :),pawlak-ale on ma inne stanowisko , kozak moze albo wiesiu.Narazie nie brakuje nam tego kto by rozkrecal mlyn ,tylko samego mlyna :),proponuje na meczu z ruchem akcje plakatowa-wystarczy wydrukowac, akcje majaca na celu ponowne zebranie sie mlyna na Pogońi ,oczywiscie na luku najlepiej sektor 12 ,np na tej kartce rozwieszonej przy kazdym sektorze,powinno byc cos w stylu :wszystkich kibicow chcacych dopingowac Pogoń 'zapraszamy' do mlyna sektor ten lub tamten .Moze ktos ma lepsze pomysly ?czekamy na propozycje :) [Ostatnio edytowane przez tomcraft: 2003-08-30 15:19]

schranz
cosimo
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 30/08/2003 15:21
Nie wiem czy Sandal czy nie. Nie miałem okazji poznać (jedynie przybiłem mu piątke, to mój IDOL ;) ). Ja niestety przyznaje sie nie jezdzę na wyjazdy, ale nie wierze, że nie ma w tej grupie ludzi, którzy umieją rozkrecić doping. Ja zawsze chętnie sie podłaczam. [Ostatnio edytowane przez cosimo: 2003-08-30 15:22]

Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 30/08/2003 16:17
cosimo: skoro jesteś chętny to przyjdz z kolesiami na "młyn"

tomcraft: podobno planuje się akcję ulotkową... tyklko że może ona odnieść skutek dopiero na arce, bo jeśli rozdasz każdemu ulotkę przypominającą o instnieniu "mlyna" to nie da za duzo jezeli ci ludzie beda mieli juz zakupione bilety na inny sektor (oczywiście co większe cfaniaki sobie poradzą ;) ale taka akcja nak najbardziej powinna być

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
cosimo
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 30/08/2003 16:42
Helmut zagadamy jutro na GG nie bede tu priva uskuteczniał

tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 30/08/2003 17:00
Helmut:fakt ,szkoda ze na polarze nie wpadlismy na to ,ale bardziej prestizowe sa mecze z arka czy cracovia ,choc z ruchu tez napewno spora ekipa zawita,a o frekwencje mysle ze niebedzie az tak trudno ,z ceramika wygramy to z 12-15 tys powinno sie pojawic ,wiec i moze mlyn uda sie skompletowac ,moze w kurierze w dziale Pogoń fans,dac apel o pojawienie sie na mlynie ,glownie starsi by sie przydali zeby dac wzror,bo teraz wiele osob mowi ze nie chodza na mlyn bo tam sami malolaci ,zreszta chyba nie tylko my mamy problemy z mlynem ,na forum lecha ostatnio tez o tym mowili ,z tym ze u nich nie jest tak zle jak u nas glownie z frekwencja.

schranz
GRZ
Kibic
Na forum od 8271 dni

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 30/08/2003 17:49
Młyn powinien być ale żeby organizować i prowadzić doping a nie jak na meczu z Lechem wszczynać bójki z policją! Fakt że teraz nie wygląda to za ciekawie jak w każdym sektorze jest kilkanaście osób zdzierających gardło a reszta cisza:( Moim zdaniem powinien się on znajdować na 7 bo łuk jest za bardzo oddalony od boiska no i nie ma tego kontaktu wzrokowego z kibicami gości;) Ale to tylko moje zdanie..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 30/08/2003 18:02
Rok temu przed meczem z Lechem ,na wczesniejszych meczach tez byl problem z mlynem ,ale jakos na Lecha sie wszyscy zmobilizowali .

schranz
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 31/08/2003 14:55
Marek Pawlak Marek Pawlak zrezygnuj ze spikerki bo teraz niema mlynu oprawy meczu itd. !!!

tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 31/08/2003 17:56
Z Pawlakiem zle ,bez Pawlaka jeszcze gorzej :)

schranz
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 31/08/2003 19:30
watpie zeby wieceprezes Marek P mial ochote poprowadzic dopign...

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 31/08/2003 19:51
a ja sądze że by chciał... ale nie ma innego spikera w Szczecinie wiec hmmm...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 31/08/2003 20:37
Ma przez 90 minut zdzierac gardlo ?jak by mial dla kogo to moze,a tak to w ogole jest on juz za stary chyba na to :)kiedys dobry pomysl byl co te kolumny byly ustawione za bramka przed lukiem i ktos tam rozkrecal-chyba Pawlak to bylo bodajze w 2 lidze ,dzieki temu doping byl dobry a i to bylo dozwolone jako srodek rozkrecajacy doping, bo teraz chyba niemozna rozkrecac dopingu w czasie meczu przez glosniki ,wyjatek to chyba Legia lub Lech.

schranz
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Czy bedzie młyn???????? - 31/08/2003 20:57
z tego co wiem to spiker nie może rozkręcać przez głośniki, a innych to nie dotyczy. Ale na wszystko trzeba pieniędzy. Poza tym moim zdaniem to nie jest sposób. Musi być porządny młyn i tyle... [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-08-31 20:57]

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769006335 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005