| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon = Wisła Płock - 28/08/2003 22:58
buahahahahahahahahaha... gieksa odpadla     
Cała pilkarska Polska smiala sie 2 lata temu ze Szczecina, teraz Szczecin śmieje się z całej piłkarskiej Polski
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon = Wisła Płock - 28/08/2003 23:10
Wogle to co sie teraz w naszej piłce dzieje to szkoda słów!! Kolejno- wisła k, wisła p, i gks!!
Moze groclin cos zwojuje w PUEFA i zostawi dobre wrazenie!!
POGOŃ SZCZECIN - liga mistrzów 2004/2005
|
Młode Wilki
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon = Wisła Płock - 28/08/2003 23:14
> Wogle to co sie teraz w naszej piłce dzieje to szkoda słów!! Kolejno- wisła k,
> wisła p, i gks!!
.Moze groclin cos zwojuje w PUEFA i zostawi dobre
> wrazenie!!
Tak... odpadnie w I rundzie   w tym sezonie to już bedzie wyczyn odpaść tak daleko  
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pogon = Wisła Płock - 28/08/2003 23:17
No fakt U96 gowniarze z kamieniami ... Z drugiej jednak strony co chwile zmieniają im nazwę klubu i to napewno nie przyciąga fanatyków.
Wogule nie ma tam atmosfery dla piłki. Dziwi mnie że Orlen dalej sponsoruje taki szajs.
A tak na marginesie to dzisiejszy dzien przypomnial mi Fylkir. Heh, cwaniaczki z nas sie smiali a teraz... Marne to jednak pocieszenie.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Pogon = Wisła Płock - 28/08/2003 23:19
Niestety GKS tez dal dupy. Nie wiem z czego tu sie smiac, ze polska pilka jest beznadziejna. Wolalbym dalej z tym zyc, ze tylko Pogon dala dupy z cieniasami niz przezywac to wciaz na nowo w wykonaniu innych (obojetnie czy sie je lubi, czy tez nie) POLSKICH druzyn.
|
Wierzyc wbrew nadziei
|
|
|
|
Odp: Pogon = Wisła Płock - 28/08/2003 23:21
Ja bym się na Waszym miejscu nie śmiał za bardzo... To przyniesie potworne konsekwencje w perspektywie. Kto wie, czy za 2-3 lata będziemy mogli wystawić 3 drużyny w PUEFA... A co gorsza, było tak blisko awansu na 15. miejsce w rankingu i wystawienia w sezonie 2004/05 dwóch polskich drużyn w eliminacjach LM.....
To jest dramat całej polskiej piłki, jak żyję nie przypominam sobie takiej sytuacji że bilans "polskich" meczów w europejskich pucharach będzie wyglądał tak:
- Odra - dwie porażki w Intertoto
- Polonia - j.w.
- GKS - 2 remisy w PUEFA
- Płock - j.w.
- Groclin - 2 zwycięstwa
- Wisła - 1 zwycięstwo, 1 remis, 2 porażki
Łącznie: 3-5-6... To dramat, równamy poziomem do drużyn łotewskich czy gruzińskich... Po prostu brak słów!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon = Wisła Płock - 29/08/2003 00:19
> Tyle, ze Wisla K. i Groclin jeszcze graja w 1rundzie Pucharu UEFA....
To prawda, ale Wisła prezentuje się obecnie żenująco i tylko to, że jest rozstawiona, budzi optymizm przed meczami I rundy. Groclin rozstawiony nie jest... Może (a niemalże musi, bo wśród rozstawionych nie ma słabeuszy... no, może jest Wisła...) wpaść chujowo lub bardzo chujowo.
W zeszłym sezonie mieliśmy dwie rozstawione drużyny - Wisłę i Legię, obie trafiły na niespecjalnie trudnych rywali. Za to Polonia trafiła na Porto, jako jedyna była nierozstawiona...
Moje przewidywania są takie, że Wisła przejdzie pierwszą rundę ze zwycięstwem i remisem, a Groclin odpadnie z remisem i porażką. A w drugiej rundzie dwie porażki Wisły...
Łączny bilans: 4-7-9, a w najlepszym razie 5-6-9... A w zeszłym sezonie mieliśmy coś koło 15-2-5... Różnica jest kolosalna...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-