| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: szczakowianka-pogoń 0:0 - 23/08/2003 22:47
Słuchałem meczu na PR Szczecin i muszę przyznać że graliśmy dobrze, a nawet bardzo dobrze. Naprawdę nie byłoby wstydem przegrać ze Szczakowianką - w końcu oni mają solidny pierwszoligowy skład. Cieszę się niezmiernie, że wreszcie gramy na wyjazdach - nigdy nam to zbytnio nie wychodziło...
> Wynik na pewno lepszy od gry, uratował nas fart, ale farta też trzeba mieć
Hmmm.... Chyba jakaś sytuacja umknęła mojej uwadze. Jakiś słupek/poprzeczka, czy jak?
|
|
|
|
|
Odp: szczakowianka-pogoń 0:0 - 24/08/2003 11:19
SZCZAKOWIANKA - POGOŃ - okiem kibica
U nas około 3000 wiary na stadionie. Prawie przez całe spotkanie prowadzimy zywiołowy doping dołancza się również KRYTA.
Na wyjście piłkarzy leci duża ilość konfetti. Oraz odpalamy rzymskie ognie oraz świece dymne.
Gości ze Szczecina 3-5 nie było widać dokładnie bo nie stali w klatce.
Około 75 min odpalamy małe wulkany , również około 90min odpalamy reszte wulkanów.
Oceniając mecz ciekawy ale odniosłem wrażenie że nasi piłkarze nie grali na 100% swoich możliwości
Pozatym sędziowie to do klasy A bo takie sędziowanie to pszesada.
W I lidze nie umią sędziować a w II to jusz szkoda gadać !!
Widać że chcą nas zniszczyć!!
Wynik remisowy ale Szczaksa przeważała cały mecz.
Również powiem że Pogoń to ułożony zespół i będzie walczył o powrót do I ligi.
:FIREdevil:JEBAĆ PZPN:FIREdevil:
|
Na PrZeKóR tYm KtÓrZy W nAs NieWieRzĽ
!! JEBAĆ PZPN !!
|
|
|
|
Odp: szczakowianka-pogoń 0:0 - 24/08/2003 11:22
A co do waszycg wypowiedzi powiem tylko że Pogoń zasłużyła na remis chodz Szczakowianka
miała takie sytuacje np. król z 5 metrów gdy bodzio W. jush leżał .
Szczakowianka również grała ładnie ale nie jak zawsze czegoś brakowało !!
Aha i nie mowcie że mamy zespoł na I lige bo to nic nieoznacza jeszcze trzeba
ich ułożyc .
Bo narazie nie grają na 100% swoich możliwości ale coż
BEDZIE LEPIEJ !!
pozdr.
|
Na PrZeKóR tYm KtÓrZy W nAs NieWieRzĽ
!! JEBAĆ PZPN !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: szczakowianka-pogoń 0:0 - 24/08/2003 18:24
Można być bardzo zadowolonym z tego, że z tak mocną drużyną, ze składem pierwszoligowym zremisować na ich boisku. Ale przydałby się nam lepszy napad, bo coś mało tych bramek, ale z obroną i Bodziem na bramie to dobrze, niech tak trzyma, po meczu z Polarem powinien mieć nadal puste konto.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: szczakowianka-pogoń 0:0 - 24/08/2003 22:52
Myślę, że należy się cieszyć z takiego wyniku.Osiągnięty z naprawdę dobrą drużyną.Fantastycznie startuje Jaga.Na Polarze powinniśmy jednak się podreperować.
Dla ciekawych relacja ze strony Szczaki http://www.szczakowianka.iap.pl/opismecz03_4.php
|
|
|
|
- 1
-
|