|
|
Odp: Bandyta - 27/08/2003 12:40
> 666shawn666 - nie chce mi sie nawet komentowac twojej odpowiedzi, wynika z niej ze nie znasz
> stadionowych realiow
Znam bardzo dobrze, nie martw się. Co nie znaczy, że muszą mi się podobać. Jak tobie się podobają, to Twoja sprawa.
Nie chcesz komentować? Przecież skomentowałeś, szkoda że tak marnie - liczyłem na więcej...
> i poraz kolejny kurwa bo tempaki nadal nie rozumia
Nie denerwuj się chłopczyku, bo Ci rozrusznik siądzie. Tempak? Pierwsze słyszę takie słowo. Może miałeś na myśli słowo "tępak"? Ja nie rozumiĘ tego co piszesz. Kompletnie.
> POGON SZCZECIN KIBICE A POGON SZCZECIN CIECIO PILKARZYKI TO 2 ZUPELNIE INNE DZIEDZINY KURWA!!!!
Dobra, już nie będę się KURWA czepiał tego że KURWA pisać nie umiesz. Ale KURWA tego, że nie umiesz czytać KURWA ze zrozumieniem chętnie się KURWA uczepię. Gdzie ja KURWA napisałem, że kibice i piłkarzyki to jedna KURWA dziedzina?
> pilkarzykow mozesz sobie bluzgac do woli, chuj z nimi,
> wszyscy to materialisci i gdyby w klubie X zaproponowali im miesiecznie wiecej o
> 2 tysiaki juz bysmy ich w Pogoni nie widzieli, a KIBIC przywiozany jest do klubu
> od dnia urodzin do grobowej deski!
Piłkarzy bluzgać można. A Chomika krytykować (nie bluzgać) nie można, bo jest świętą krową i jest KURWA przykładem kibica. Dobrze KURWA rozumiĘ? Czyli KURWA kibic napierdala po mordzie tego, kto KURWA wiesza flagi swojego klubu. Dobrze KURWA rozumiĘ?
KURWA Pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-08-27 12:43]
|
|
|