| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Szczakowianka - Pogon : ciezko bedzie - 18/08/2003 21:59
666shawn ferdzi nie jest wybitnym zawodnikim ... omg
Czlowieku chyba przespales ten czas gdy gralw Pogoni , mozna go porownac z Batata z dzisiejszego sqadu , Chi fon badzo sie przyda , na pewno wniesie duzo ozywienia w grze Pogoni i moze troche rozkreci srodek i bedzie szybciej grana pilka ...
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
Odp: Szczakowianka - Pogon : ciezko bedzie - 18/08/2003 23:51
przeciez wyjazdy nic nie kosztuja poza poswieceniem wlasnego czasu....
nie kazdy ma kase... kurwa to najgorsza z wymowek! my jechalismy do krakowa na mecz z wisla nie posaidajac nawet zeta!!!!!!!
licza sie szczere checi
p.s. nigdy nie chcialem bic zadnego kibica Pogoni, wole stracia z tymi z krajowej ligi, wkoncu puki co stoimy po jednej stronie barykady - wszyscy nosimy w sercach MKS ,
a w ten weekend jedziemy na Polonia-Legia do ziomow z Legii... z tego co mi nieoficjalnie wiadomo to chyba (ale to nie jest pewne na 100%) niezrzeszeni kibice Pogoni dostali zakaz wyjazdowy od .... kazdy wie
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Szczakowianka - Pogon : ciezko bedzie - 19/08/2003 05:07
> 666shawn ferdzi nie jest wybitnym zawodnikim ... omg
> Czlowieku chyba przespales ten czas gdy gralw Pogoni , mozna go porownac
> z Batata z dzisiejszego sqadu , Chi fon badzo sie przyda , na pewno wniesie duzo ozywienia w grze Pogoni
> i moze troche rozkreci srodek i bedzie szybciej grana pilka ...
Słuchaj, jestem daleki od krytyki Chifona. Ale on nigdy czołowym piłkarzem Pogoni nie był (no, chyba że w ostatnim sezonie, ale to nie było wielkim wyczynem ) - on wprowadza, jak sam określiłeś, "dużo ożywienia". I to jest jego jedyny (choć niezaprzeczalny) atut, ale takich zawodników zwykło się określać jako "jeźdźców bez głowy" - na drugą ligę starczy, ale czy na pierwszą? Odpowiedz sobie sam, na podstawie jego dotychczasowych pierwszoligowych występów.
> > zresztą o jego poziomie świadczy fakt że nie znalazł się w początkowej
> > kadrze zespołu.
> Julcimar nie znalazl sie w poczatkowej kadrze zespolu bo mial
> kontuzje... A co do jego przydatnosci to pozostawilbym ocene Baniakowi.
> Po tym jak gra Pogon i jakie wyniki osiaga pod jego wodza wole zdac sie na jego
> osad.
Nie, no jasne, że wolisz zdać się na osąd Baniaka niż mój - nawet nie oczekiwałem, że mogłoby być inaczej A co do tej kontuzji - nie wiedziałem o niej, ale i tak nie zmienia to faktu że jest to przeciętny kopacz.
Pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-08-19 05:17]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1