Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Szczakowianka - Pogon : ciezko bedzie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rob :]
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8951 dni

Odp: Szczakowianka - Pogon : ciezko bedzie - 18/08/2003 21:59
666shawn ferdzi nie jest wybitnym zawodnikim ... omg

Czlowieku chyba przespales ten czas gdy gralw Pogoni , mozna go porownac z Batata z dzisiejszego sqadu , Chi fon badzo sie przyda , na pewno wniesie duzo ozywienia w grze Pogoni i moze troche rozkreci srodek i bedzie szybciej grana pilka ...

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Szczakowianka - Pogon : ciezko bedzie - 18/08/2003 23:51
przeciez wyjazdy nic nie kosztuja poza poswieceniem wlasnego czasu....
nie kazdy ma kase... kurwa to najgorsza z wymowek! my jechalismy do krakowa na mecz z wisla nie posaidajac nawet zeta!!!!!!!
licza sie szczere checi

p.s. nigdy nie chcialem bic zadnego kibica Pogoni, wole stracia z tymi z krajowej ligi, wkoncu puki co stoimy po jednej stronie barykady - wszyscy nosimy w sercach MKS ,

a w ten weekend jedziemy na Polonia-Legia do ziomow z Legii... z tego co mi nieoficjalnie wiadomo to chyba (ale to nie jest pewne na 100%) niezrzeszeni kibice Pogoni dostali zakaz wyjazdowy od .... kazdy wie

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Szczakowianka - Pogon : ciezko bedzie - 19/08/2003 05:07
> 666shawn ferdzi nie jest wybitnym zawodnikim ... omg
> Czlowieku chyba przespales ten czas gdy gralw Pogoni , mozna go porownac
> z Batata z dzisiejszego sqadu , Chi fon badzo sie przyda , na pewno wniesie duzo ozywienia w grze Pogoni
> i moze troche rozkreci srodek i bedzie szybciej grana pilka ...

Słuchaj, jestem daleki od krytyki Chifona. Ale on nigdy czołowym piłkarzem Pogoni nie był (no, chyba że w ostatnim sezonie, ale to nie było wielkim wyczynem ;) ) - on wprowadza, jak sam określiłeś, "dużo ożywienia". I to jest jego jedyny (choć niezaprzeczalny) atut, ale takich zawodników zwykło się określać jako "jeźdźców bez głowy" - na drugą ligę starczy, ale czy na pierwszą? Odpowiedz sobie sam, na podstawie jego dotychczasowych pierwszoligowych występów.

> > zresztą o jego poziomie świadczy fakt że nie znalazł się w początkowej
> > kadrze zespołu.

> Julcimar nie znalazl sie w poczatkowej kadrze zespolu bo mial
> kontuzje... A co do jego przydatnosci to pozostawilbym ocene Baniakowi.
> Po tym jak gra Pogon i jakie wyniki osiaga pod jego wodza wole zdac sie na jego
> osad.

Nie, no jasne, że wolisz zdać się na osąd Baniaka niż mój - nawet nie oczekiwałem, że mogłoby być inaczej ;) A co do tej kontuzji - nie wiedziałem o niej, ale i tak nie zmienia to faktu że jest to przeciętny kopacz.

Pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-08-19 05:17]

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Szczakowianka - Pogon : ciezko bedzie - 19/08/2003 08:52
Troszeczkę weryfikuję swój pogląd.
Dziedzic nie podpisał kontraktu. W ataku zostali nam więc tylko Bugaj, Lewczenko, Kaczorowski (ma odejść do ŁKS, bardzo dobrze) i Kaźmierczak (kontuzja). Chifon więc przyda się i to bardzo :)

Rob :]
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: Szczakowianka - Pogon : ciezko bedzie - 19/08/2003 11:45
Kiedys Chi fon sie prezentowal bardoz dobrze w I lidze , a na razie jestesmy w II wiec zawodnik bardzo sie przyda , i ja osobiscie bardzo sie ciesze ze znow zasili szeregi Pogoni ...

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769009481 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005