| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 23:09
Ejjjj z frekwencją MOCNO przesadziliście. Wedlug mnie było może 6 tyśiecy.
I połowa - żenada, grało 2 równorzędnych przeciwników, 2 strzały ze strony Pogoni - obydwa marne, zero emocji.
II połowa również zaczęła się marnie, a do momentu strzelenia bramki przez Bugaja to Tłoki przeważały, dobra gra Pogoni zaczęła się dopiero kilka minut przed strzeleniem bramki.
DOPING: maaarnie, baaaardzo maaarnieeee. dopiero od 60 minuty coś się ruszyło. W I połowie "mlyn" jezeli tak to mozna nazwac na sektorze 7 uslyszalem moze ze 3 razy, pozniej troche lepiej ale ogolnie doping do momentu strzelenia bramki - żenada. Z Gorzyc przyjechało 3 albo 4 kibiców i za to należą im sie WIELKIE brawa. Byłem na 100% przekonany że nikt sie nie pojawi.
Inna sprawa to posrani "kibice" ktorzy wygwizdali Kaczora przy zmianie> może nie grał dobrze (w zasadzie gral na swoim poziomie, czyli slabo) ale to nie powod zeby go wygwizdywać bo chłopak wkłada w swoją grę serce i to widać, że ambicje ma...
Inna sprawa, na 7 leciało mnóstwo epitetów w strone Bugaja, a to że pijak, a to że grac nie umie, NO KURWA!!! Ten chłopak ma w sobie tyle ambicji i woli walki że gdybyśmy mieli taa jedenastke to byśmy teraz byli mistrzami polski... Na szczęście zamknął usta wszystkim niedowiarkom kiedy strzelił bramkę.
Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Rodgrigo - ogólnie cały mecz poprawny, a w II połowie zatrzymał sam trzech zawodników Gorzxyc którzy mknęli na bramkę.
Za to Batata dzisiaj marniutko, nic ciekawego nie pokazał. Przyzwyczaił nas do lepszego poziomu gry...
Mimo nienajlepszej gry Portowcom należą się brawa że cisnęli przeciwnika do samego końca i to przyniosło efekty.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 17/08/2003 01:00
Dobre było "piekło". Tak sie bawi, tak się bawi MKS. . Mniejsza z tym. Meczyk nudny jak flaki z olejem. Ale to bluzganie Kaczora to czysta głupota. A Batata i Drumlak to chyba najczęsciej cięci gracze w Pogoni co minutę na ziemi.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 17/08/2003 01:10
Wygralismy tak jak obstawialem Mecz ogolnie slaby. Kaczorowski jak zawsze - czyli slabo. Nie ma co sie oszukiwac cala druzyna zagrala ponizej swoich mozliwosci. Drumlak dal dobra zmiane. Wszedl i troche ozywila sie gra. Brawo dla Bataty za 2 asysty. Jak narazie przy wszystkich golach ktore strzelila Pogon w tym sezonie asystowal wlasnie Batata. Doping byl raczej marny. Sedzia troszke przykrecony. Jakos nie za bardzo wiedzial co sie na boisku dzieje. Teraz czeka nas mecz ze Szczako. Jezeli zagramy tak jak dzis to moze byc ciezko. Brawa naleza sie rowniez dla Wyparly poniewaz w tym sezonie jeszcze nie skapitulowal!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 17/08/2003 03:01
yyyy .... kurwa helmut czy ty byles na tym samym meczu co wiekszosc z nas ?? Batata slaby ?? Gral zajebiscie ! Batata jest the best ! pozdrawiam
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 17/08/2003 11:16
Mecz walki, ważne 3 pkt. Batata znowu najlepszy na boisku. 2 asysty, ta pierwsza chybaby Kaczorowski też wykorzystał. Wracając do Kaczorowskiego to rozumiem, że można po nim "trochę jeździć" na meczu ale nie do przesady, nie rozumiem debili, którzy gwizdali jak schodził, w końcu chłopak walczył, choć nie wychodziło mu to za dobrze. W ogóle nie rozumiem zachowań, w których gwizda się na własnych zawodników. Przypomina mi się sytuacja z zeszłego sezonu z Walburgiem, napoczątku wyśmiewanie się z niego, teksty typu "...pochasa se, jak wolny elektron...", a potem jak strzelił bramkę KSZO to te same osoby krzyczały o wielki Walburginio.... itd
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 17/08/2003 13:58
nie bede tu toczyl dyskusji ktora do niczego nie prowadzi... To moje prywatne zdanie i tak mysle. Fakt - 2 asysty, ale jesli chodzi o caloksztalt to slabiutko...
JESZCZE RAZ POWTÓRZE ZE TO MOJE [B]OSOBISTE ZDANIE
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 17/08/2003 16:35
Mecz calkiem calkiem, ale meczyli sie do tej 75 minuty... Tloki calkiem ciekawie zagrali ale oczywiscie Pogoń lepsza Moim zdaniem warto chodzic na mecze i dopingowac portowcow
|
Bartek_666
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 17/08/2003 17:55
Kaczor nawet do 4 ligi sie nie nadaje, ale to nie powod zeby go bluzgac.
Batata zagral dobrze, bo mniej egoistycznie. Moze dlatego Helmutowi sie nie podobalo.
Z dopingiem nie bedzie dobrze dopoki nie zajma sie tym ludzie kompetentni,a nie mieszanka nietrzezwych malolatow (chodzi mi o 10 - 12 latkow) i starszych panow, ktorzy nadaja sie co najwyzej pod sklep monopolowy. Jeden gosciu ktory stal tuz przede mna (6 sektor) mial znaczne braki w uzebieniu i strasznie sie do tego plul. Taki ktos ma zachecac do dopingu ??
|
1948
|
|
|
- 1
- 2
-
|