| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Sokół Pyrzyce - 14/08/2003 18:00
Wczoraj byłemna mecxzu Chemika i to co zobaczylem w Pyrzycach porpostu mnie przerazilo - przeciez tak jawnie nie mozna kupywac sedziow
Az szkoda komentowac nasze "spalone" czy trzecia bramke dla Sokola , kartki z niczego - faule ktorych nie bylo ! ...
Troszke szkoda sytuacji z konca pierwszej polowy kiedy to Przemek Fila trafil w poprzeczke - moze troszke inaczej by sie to potoczylo...
Z Polic 20 osob ... Po trzeciej bramce dla Sokola w wyniku flustracji ( Faul na zawodniku Sokola gdzies okolo 25-30 metrow od bramki Chamika - gwizdek sedziego ... 1 , 2, 3 , sekundy i jakis ziomek z Sokola strzela na bramke broniona przez Masicza - ktory nie reaguje - pilka wpada do sietki - sedzia bez namyslu wskazuje na srodek boiska ) kibice Chemika wbiegaja na murawe - sedzia ratuje sie ucieczka...
Zycze powodzenia Pogoni ale bedzie ciezko...
Sokol 3-0 Chemik (
Pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez Czereś: 2003-08-14 18:29]
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Sokół Pyrzyce - 14/08/2003 19:58
> o trzeciej bramce dla Sokola w wyniku
> flustracji ( Faul na zawodniku Sokola gdzies okolo 25-30 metrow od bramki
> Chamika - gwizdek sedziego ... 1 , 2, 3 , sekundy i jakis ziomek z Sokola
> strzela na bramke broniona przez Masicza - ktory nie reaguje - pilka wpada do
> sietki - sedzia bez namyslu wskazuje na srodek boiska
No wiesz...takie są ogólnie zasadi pilki noznej, ze jesli sedzia WYRAŹNIE nie pokaze ze zawodnik moze strzelac dopiero po gwizdu to moze strzelac bez gwizdka, proste....
W koncu tak strzelil bramke ktorej chyba nigdy nie zapomne z Fylkirem Reykjavik Darek Dźwigała
Pozdro
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-08-14 19:58]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Sokół Pyrzyce - 14/08/2003 20:14
bedzie trzeba przypilnowac sedziego
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Sokół Pyrzyce - 14/08/2003 20:52
Zle mnie zrozumiales ... A mianowicie ... Jest faul - sedzia odgwizduje faul - pilka trafia tuz po faul do zawodnika Sokola oddalonego od miejsca faulu okolo 5 metrow... mija kilka sekund ( 2- 3 sekundy od gwizdka ) ... Zawodnik Sokola strzela - gdy wszyscy stali - sedzia zmienia decyzje i pokazuje na srodek boiska !!!
Przepisy Gry W Piłke Nożna
Artykuł 10 - jak zdobywa się bramke !!!
(... )7. Jeżeli sędzia przedwcześnie przerwał grę - sygnałem gwizdka - zanim piłka wpadła do bramki - bramka nie może być uznana. Wznowienie gry nastąpi rzutem sędziowskim w miejscu, gdzie znajdowała się piłka w momencie przerwania gry* (patrz strona 3).
8. Przed uznaniem bramki i wskazaniem ręką na punkt środkowy pola gry, sędzia powinien wzrokowo skontaktować się z sędzią asystentem, celem uzyskania potwierdzenia prawidłowości zdobytej bramki (...)
[Ostatnio edytowane przez Czereś: 2003-08-15 01:12]
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Sokół Pyrzyce - 15/08/2003 01:06
Troszke sobie pogralem w okregowce wiec wiem dokladnie o co chodzi ... A co do Sokola to masz racje byla afera z Energetykiem...
mysle ze teraz im to plazem nie przejdzie...
Troszke mozna poczytac na stronie Sokola - jest dosc duze poruszenie...
http://www.pyrzyce.pl/sokol - sorrka za reklame ...
Poprostu Was przestrzegam - teraz Pogon Nowa gra mecz z Sokolem - przypilnujcie "gwizdkow"... ( bo szkoda pkt )
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Sokół Pyrzyce - 15/08/2003 13:07
> Troszke sobie pogralem w okregowce wiec wiem dokladnie o co chodzi ... A co do
> Sokola to masz racje byla afera z Energetykiem...
mysle ze teraz im to plazem
> nie przejdzie...
Troszke mozna poczytac na stronie Sokola - jest dosc duze
> poruszenie...
http://www.pyrzyce.pl/sokol - sorrka za reklame ...
Poprostu
> Was przestrzegam - teraz Pogon Nowa gra mecz z Sokolem - przypilnujcie
> "gwizdkow"... ( bo szkoda pkt )
Byłem na tym meczu w Pyrzycach. Fakt, to co wyczyniał sędzia, przekroczyło wszystko... Takiego drukowania jak na meczu Sokoła z Energetykiem nie widziałem nigdy. Po prostu perfidnie, bez skrupółow (nawet miejscowi kibice się z tego śmiali ). I właśnei w takim stylu Sokół awansował do IV ligi, bo umiejętnościami sportowymi zasługiwał na środek tabeli (taki Energetyk normalnie pojechałby ich jak chciał). A to wszystko zasługa niejakiego pana Olecha, który to jest szarą eminęcją tegoż klubu (podobno ostatnio przeszedł do Błękitnych).
Szkoda, że teraz nie gramy w Pyrzycach, bo po tamtym meczu ciekawie też wspominam kibiców Sokoła 
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
- 1
-
|