| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ULTRASOWANIE - 12/08/2003 01:19
Takie spotkanie powinno byc zorganizowane na koniec wakacji gdy wszyscy beda juz w Szczecinie.
Proponuję 30 sierpnia na meczu z Polarem.
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ULTRASOWANIE - 13/08/2003 00:52
Jestem wrozbita i moge wam powiedziec ze bedziecie mieli trudny poczatek
Karty mowia ze powoli bedziecie sie ogarniac ale tak naprawde bedziecie mieli konkurencje bo w 2004 roku pojawi sie ekipa z jednego ze szczecinskich osiedli ktora zrobi rewolucje na Twardowskiego
Nie zaakceptujecie ich bo stana sie dla was zagrozeniem beda lepsi mozecie sie juz tego obawiac beda kroczyc po trupach aby stac sie po czasie najlepsza ekipa ultras w Polsce
Wiecej nie moge nic ustalic ale sprobuje powrozyc z kuli
|
Kiedys bylem kibolem a teraz jestem prezesem choc nie zapomialem klimatu
|
|
|
|
Odp: ULTRASOWANIE - 13/08/2003 10:46
Nazwa robocza to Papricaneiros '03. Najważniejsz żeby byli zaufani ludzie
[Ostatnio edytowane przez Mazur666: 2003-08-16 11:28]
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: ULTRASOWANIE - 13/08/2003 14:44
nie musi byćwcale tak dużo, wystarczy kilkanasie ale jak powiedział ch. :
"Tak naprawde polskie grupy ultras wcale nie sa liczne - tu chodzi głównie o zaangazowanie, determinacje i konsekwencje.Jesli w cos wchodzisz to wchodzisz na maxa a nie ze po jednym,dwoch spotkaniach koles powie cos w stylu - sorry,dzis nie moge bo mam klasowke czy ze musze isc z mama na działke :p"
w dalszym ciągu czekamy na takich właśnie ludzi.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ULTRASOWANIE - 13/08/2003 19:40
dokładnie... zapierdalają wszyscy równo!!!
A komplementy to bedziemy sobie sypać jak wszystko sie uda...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ULTRASOWANIE - 14/08/2003 00:04
Do wszystkich zainteresowanych tematem:
osoby, które miały stworzyć w przyszłości Papricaneiros '03, postanowiły włączyć się w projekt Vasyla i wesprzec go w jego działaniach...
Strona www.pogonultras.tk będzie tworzona nadal,
ale będzie stroną "Młodych Wilków" i to tyle jeśli chodzi o temat grupy ultras... troche mi żal tego wszystkiego, ale to dla wspólnego dobra...oprawa meczu najważniejsza...
Pozdrawiam wszystkich, którzy w projekt Papricaneiros '03 postanowili się w pełni zaangażować a nie siedziec na dupie czekając aż im ptak na głowę nasra...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ULTRASOWANIE - 15/08/2003 01:48
powrozylem z kuli
Bedziecie wielcy MW Po awansie Pogoni do I ligii staniecie sie czolowka ULTRAS w Polsce
Tak jak wspomialem wczesniej
Pojawi sie wiecej ludzi ktorzy beda chcieli tworzyc oprawy Zorganizuja sie w grupy uszyja sobie flagi
choc tak naprawde pozostana tylko dwie wy i ta o ktorej wspominalem wczesniej
Bedzie to grupa z jakies dzielnicy na P Przyjazni Pomorzany Pogodno a moze z Polic nie moge odzyfrowac nazwy Ich nazwa bedzie miala cos wspolnego wlasnie z nazwa z kad pochodza
|
Kiedys bylem kibolem a teraz jestem prezesem choc nie zapomialem klimatu
|
|
|
- 1
- 2
-
|