| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 10/08/2003 23:10
Kurwa przegralismy 3:0 . .Ale Błękitni nei byli wcale gorsi !!!.
A od tej pory nie nawidze kibicow Ruchu za to co zrobili jak byl rzut rozny po ktorym Błekitni strzelili bramke nie uznana po kibic rzucil pile na boisko !!!
AHA.I najwaznejsze , nareszcie byl mlynek !!! 4 race opalone i wogole , ale doszlo tez do starcia lechowcow z garstka Pogońiarzy ze stargardu.Szkoda ze stargard bije sie ze stargardem !!! .Ale mecz pod wzgledem oprawy byl zajebisty , ale pod wzgledem sedziowania TRAGEDIA !!!
NO POWIEDZCIE SLEDZIKI GDZIESCIE KURWY BYLI KIEDY MYSMY Z KOLEJORZEM W STARGARDZIE RZADZILI!!!!
P.S. Pogonilismy was sledzie z naszego stadionu. Uciekaliscie jak psy!!!
Choc przyznaje SZACUNEK ZA ODWAGE, ZE ZAATAKOWALISCIE!!!!
hmmmmm taką wypowiedz wyczytałem na forum Błekitnych. Wiem ze do jakiegos starcia dzoszło ale jak było na prawde nie wiem gdyz nie byłem na tym meczu. Moze ktoś z forumowiczów wie jak było naprawde??
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 10/08/2003 23:47
15 masek ktore zostaly w drugiej polowie zaatakowaly blekitnych jednak skonczylo sie to lekkim wpierdol.byla to niezbyt przemyslana akcja dlatego ze lepsza ekipa w przerwie opuscila stadion.no trudno,my wtedy szukalismy ruchu na miescie.ale rewanz bedzie na arce(prawdopodobnie)
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 11/08/2003 15:12
> 15 masek ktore zostaly w drugiej polowie zaatakowaly blekitnych jednak skonczylo
> sie to lekkim wpierdol.byla to niezbyt przemyslana akcja dlatego ze lepsza ekipa
> w przerwie opuscila stadion.no trudno,my wtedy szukalismy ruchu na miescie.ale
> rewanz bedzie na arce(prawdopodobnie)
dzieki za odpowiedz. pozdrawiam
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|