| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 14:32
> jesli juz sie idenfikujemy ale gosciu nie rozumiesz ze sila wyzsza nie akceptuje
> tej Pogonii chocby prosty przyklad TC i co zrobisz jak oni karza sciagnac flagi.
Napisalem o tym troche wyzej.
Nie chodzi o to, ze TC nie akcepuje nowej Pogoni... przeciez przychodza na mecze wywieszaja flagi i dopinguja. CHodzi o to, ze dali sie wciagnac w rozgrywki bylej tzw. "rady klubu" z nowymi wladzami... [Ostatnio edytowane przez AlterEgo: 2003-08-09 14:33]
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 14:52
Alter: nie chcem cie w zaden sposob urazic ale nie pomysliles przypadkiem TC z flagowymi?! kiedy ty widziales chlopakow z TC wieszajacych/sciagajacych flagi albo DOPINGUJACYCH?!
masz racje w tym ze na mecz przychodza.... [Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2003-08-09 14:53]
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 15:03
Tak prawde mówiąc WFH ma racje bo Terror Corps-i mają najwięcej do gadania(niestety) ale z drugiej strony nie jest wazne jaki to był kiedyś klub tylko teraz , a teraz to jest POGOŃ z nazwy , barw,godła - czyli mam pytanie wstydzą się tych barw??
|
Młode Wilki
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 15:38
> Ehe a CI ludzie co siedzieli na dole to przyszli sie na mecz poopalac ?? ...
> pretekst nie pretekst ale flag i tak nie powinno byc
Ty naprawde jesteś idiotą... To teraz mam do ciebie pytanie: czemu tylko flagi POGONI przeszkadzały Czekam na odpowiedź panie mądry.
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 15:44
"Bzdura!!!
Jezeli komus nie podoba sie przeniesienie Piotrcovi do Szczecina to bojkotuje mecze(ew. oglada z obojetnoscia, choc w to raczej nie wierze)"
To uwierz bo ja tak siedzialem..i jak juz mowilem to jest moje prywatne zdanie i nie kazdy musi sie z nim zgadzac ale jezeli zdieli flagi jako protest przeciwko Pogoni Ptaka to jestem za.Przykro mi..jeszcze sie nie przekonalem co do tej druzyny.
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 17:26
> Alter: nie chcem cie w zaden sposob urazic ale nie pomysliles przypadkiem TC z
> flagowymi?! kiedy ty widziales chlopakow z TC wieszajacych/sciagajacych flagi
> albo DOPINGUJACYCH?!
Hehe po pierwsze...eee no na forum nie bede dyskutowal o tym co robia, a czego nie TC (po za tym, ze nigdy ich nie ma gdy sa potrzebni ) Powiadasz, ze nie dopinguja? Ciekawe...
Po drugie powtorze po raz kolejny: caly ten niby-protest nie byl spowodowany brakiem akceptacji dla Pogoni Ptaka!!! (choc ja takze nie jestem entuzjasta tego pana) I tego jestem pewien.
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 17:35
Borsuk... szczerze mowiac nigdy nie uwierze, ze siedzisz na stadionie i nic nie czujesz jak "nasi" strzelaja bramke...
Przeczytalem gdzies, ze nie moglo Ci przez gardlo przejsc "POGON"... dziwne.. bo widzisz dla mnie POGON to nie 11panow biegajacych z pilka, czy tez mnie lub bardziej smutni panowie prezesi... ja krzycze POGON kiedy tylko ma na to ochote, bo (jak powiedzial poeta ) Pogon to MY- kibice.
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 18:04
Alter to jest twoje zdanie na ten temat..faktycznie nie moglo mi przejsc przez gardlo Pogon!Ale to tylko i wylacznie z tego powodu ze JESZCZE nie traktuje tej druzyny jak nasza stara i poczciwa Pogon..a z tym siedzeniem na stadionie to byl to moj taki pierwszy mecz w zyciu gdzie poszedlem bez barw...poszedlem spotkac sie z kolesiami i rzecz jasna popatrzec na mecz(hehe brakowalo mi jeszcze popcornu i kielbaski )..ale przyznam sie szczerze i bez bicia ze jak Parzy strzelil bramke to na swoj sposob satysfakcje odczulem choc nie bylo to to samo co w poprzednich sezonach..Pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-08-09 18:05]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 10/08/2003 20:24
Co do tc to czesc z nich byla wkurwiona ze flagi zostaly zdjete,jak to sie powtorzy na nastepnym meczu moze dojsc do 'meskiej rozmowy' , Alterego? twoja ksywa pochodzi od jednego z zespolow lub djow grajacych minimal i schranz ??/ jest taki utworek :alter ego-betty ford niezla napierdalana [Ostatnio edytowane przez tomcraft: 2003-08-10 20:29]
|
schranz
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 10/08/2003 21:01
> Co do tc to czesc z nich byla wkurwiona ze flagi zostaly zdjete,jak to sie
> powtorzy na nastepnym meczu moze dojsc do 'meskiej rozmowy' 
>
>
wiekszosc byla wkurwiona ze miala byc zdjeta flaga CHOSZCZNO a wszytko juz se wyjasnili z chomikiem w stargardzie.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 11/08/2003 03:07
> Chomik mowil ze chyba TAK
No to nie wypada nic innego jak pasc na kolana przed WIELKIM wodzem Chomikiem i mu dziekowac za to ze moze pozwoli flagi powiesic:biglaugh:
Dobre
|
W Pogońi za światem, w świecie bez Pogoni
|
|
|
- 1
- 2
-
|