Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Na co nas stać w nowym sezonie ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RAN
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8683 dni

Na co nas stać w nowym sezonie ? - 03/08/2003 13:28
Po wczorajszym meczu wśród kibiców zapanowała euforia i hura optymizm.
Czy nie za szybko ?
Moim zdaniem mamy solidny waleczny zespół.
Niezła defensywa, w miarę pewny bramkarz, dobry środek pomocy (trochę słabsze flanki) i atak, który jest wielką niewiadomą.
No i mamy jedną gwiazdę czarnoskórego blondyna BATATĘ (co on robi w drugiej lidze ??).

Nie znam siły pozostałych drużyn drugoligowych, ale po poziomie gry w meczu pucharowym myślę, że będziemy się ocierać o pierwszą piątkę.

Jak myślicie o co zagramy w tym sezonie ? [Ostatnio edytowane przez RAN: 2003-08-03 14:00]

Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 03/08/2003 13:37
poweim szczerze ze jesli w kazdym meczu zagraja z takim zaangazowaniem ibeda tak walczyc to moga naprawde duzo zdzialac w 2 lidze!
maja bardzo solidny sklad!na naszym stadionie moga oledz wszyscy

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
valeron
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 03/08/2003 13:52
Maja walczyc o 1 lige i maja co do tego mozliwosci. Jezeli utrzymaja forme to powinno byc oki :)

Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 03/08/2003 14:02
1 liga jest napewno w ich zasiegu ale...

Wydaje mi sie, ze spadna do III czemu? nie wiem poprostu takie mam przeczucie.
I nawet jak wejda do 1 ligi to to nie bedzie nasza Pogon.
Na razie wszyscy podniecaja sie i ciesza zwyciestwem. Przypomnijcie sobie mecz z tamtego sezonu Pogon - KSZO 4:1
Glosy byly, ze wszystko w klubie idzie na lepsze, ze jest super, ze teraz wszystko beda wygrywac. A jak bylo?
Moze mówie tak bo nie ufam Ptakowi? Ufac mu nie ufam i wydaje mi sie, ze Ptaszek zrobi cos ,,ciekawego" przez co wszyscy kibice beda chcieli go publicznie zlinczowac.
Podobnie jak w Lodzi czy Piotrkowie Tryb.

W ogole powinnismy do wszystkiego podejsc z dystansem.
Tak mi sie przynjamniej wydaje i ja do Ptakovii z takim dystansem wlasnie podchodze.

PS
LINK
Tak bedzie jeszcze przez jakis czas....

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
brodaONE
Kibic
Na forum od 8536 dni

**

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 03/08/2003 14:19
co racja to racja Westman!! gdzie oni wszyscy byli jak prawdziwa Pogoń umierala, jeden koles powiedzial mi wczoraj na stadionie jak sie go spytalem gdzie byl w tamtej rundzie (tak pieknie spiewal ZA POGON, ZA MKS POOJDZIEMY AZ PO ZYCIA KRES) a on na to ze NA PIWIE (kutas jeden )- no wlasnie NA PIWIE !!!

wnioski:)po tym co zobaczylem--pilkarsko bylo ok jak chlopaki beda tak dalej grac to moze byc mila niespodzianka --->

pzdr for all

Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 03/08/2003 14:53
Ja podam przyklad

Gdzie byli wszyscy ,,prawdziwi" kibice co sa z Pogonia na dobre i na zle w poprzednim sezonie?
Chociazby na meczu z Ruchem.

Teraz byli bo chcieli zobaczyc ,,nowe" i zobaczyli jeden co prawda to prawda - dobry mecz i juz sie przekonali, ze Ptak jest super, the best i bedzie napewno extra !

Jednak jak bedzie jak Ptakovia przegra powiedzmy 4-6 spotkan pod rzad? albo bedzie miala bardzooo slaba passe bez zwyciestw?
Najprawdopodobniej kibice sie odwróca, bo wtedy to nie bedzie juz ,,Nasza Pogon" tylko ,,Pierdolona Piotrkovia".
A na trybunach zamiast milej atmosfery - ,,Ptak ty k***o" , ,,wyp. ze Szczecina"
Zaklad? - Jestem nawet bardziej niz pewny, ze w przypadku NIEPOWODZEN tak bedzie.

Na razie wszystko pieknie. Jednak tylko na razie.

I podzial na stadionie ... Jak to ktos pwoeidzial ,,wprowadzony po to by koles nie mógl sie zobaczyc z kolesiem".

Mimo wszystko bede obserwowal jak Ptakovia gra ale nigdy nie powiem, ze to jest Pogon - bo Pogonia nie jest !!

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 03/08/2003 15:05
ja akurat w ostatnim sezonie bylem na wszystkich meczach oprocz dwoch wiec ja jestem z Pogonia na dobre i zle ale to prawda ze jest mnostwo piknikow ale jest jeszcze duzo prawdziwych kibicow!ja tez nie jestem przemkonany do dzialaczy ale mam juz zaufanie do pilkarzy ktorzy zagrali wczoraj i nie wierze ze westman i brodaone wczoraj sie nie cieszyli.............

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
brodaONE
Kibic
Na forum od 8536 dni

**

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 03/08/2003 15:17
boberek to nie tak... cieszyc moze i sie cieszylem ale nie z tego ze wygrala PTAGON tylko z tego ze moglem zobaczyc dobry futbol( w koncu) jak wszedlem na stadion to nawet dreszcze mi przeszly jak spiewaliscie....ale potem zrobilo mi sie smutno...to nie to samo co kiedys. Ja mysle ze to wszystko za szybko, troche wody w Odrze uplynie zanim bede szedl naprawde na POGON!!!

pzdr for all

valeron
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 03/08/2003 15:19
o czym WY wogole gadacie. Dosc juz bylo postow i dyskusji na temat czy to jest Pogon czy nie. Teraz chodzi tylko o to na co stac ta druzyne - jakkolwiek ja nazywacie...

Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
chrisxx
Kibic
Na forum od 8606 dni

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 03/08/2003 15:22
Westman moze sie zaczne juz ciebie czepiac ale skonczcie te nazekanie! Po co sie tu odzywacie i psujecie atmosfere, trzeba sie cieszyc tym co mamy !! Kazdy ma juz dosyc wpisow "to nie nasza Pogon" itp. tak sie sklada ze w tamtym sezonie tez bylem na wszytskich meczach, ciekawe czy te osoby "anty-platkowskie" tez?? W tej chwili nie mamy alternywy i dlatego zostaje nam MKS. Wczoraj chlopaki zrobili pierwszy krok ku lepszemu. I nie chodzi tylko o wynik, ale o zaangazowanie w walke z silniejszym rywalem, gdyz tym wczoraj pokonali Groclin. Wiec mala prosba. JESLI MACIE NAZEKAC CALY CZAS TO SIE LEPIEJ NIEODZYWAJCIE, BO KAZDA WASZA WYPOWIEDZ JEST TAKA SAMA I DO NIECZEGO NIE PROWADZI...

brodaONE
Kibic
Na forum od 8536 dni

**

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 03/08/2003 15:38
Chrisxx moze ja zaczne sie Ciebie czepiac ale pokaz ktore z moich wypowiedzi sa takie same??:)

troszke racji moze masz ze nie ma co nazekac, ja tylko nie rozumiem jak mozna sie przestawic z dnia na dzien na inna druzyne.

pzdr.

--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 03/08/2003 21:40
jezeli beda grac tak ambitnie jak wzcoraj to tylko bedziemy spiewac " Mamy lidera w szczecinie mamy lidera " !! Wiec PIERWSZA LIGA PIERWSA LIGA MKS !!!!!!!!!

boski
Kibic
Na forum od 8214 dni

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 04/08/2003 13:15
///wyjdziemy w barazach z belchatowem -zobaczycie

boski
Arek87
Kibic
Na forum od 8340 dni

*

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 04/08/2003 22:10
> Ja podam przyklad

Gdzie byli wszyscy ,,prawdziwi" kibice co sa z Pogonia na
> dobre i na zle w poprzednim sezonie?
Chociazby na meczu z Ruchem.

Ja nie bylem z reuchem ;-( ale to wszsystko dlatego ze zapomnialem wziac legitymacje i mnie jebane cwele nie wpuscili !!! z lzami w oczach wracalem do domu... myslalem ze sie zapadne pod ziemie, zreszta to byl jedyny mecz na ktorym nie bylem w ubieglym sezonie. Pzdr dla wszystkich prawdziwych kibicow!

Obrazek jpg wstawiony na forum
boski
Kibic
Na forum od 8214 dni

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 04/08/2003 22:24
ja niebylem na trzech ale miałem wypadek samochodowy gdy jechalem na mecz:(

boski
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 04/08/2003 22:57
a gdziescie "wierni kibole" byli jak my z chlopakami walilismy na wyjazdy?!?!
jak wy mozecie sie szczycic tym ze "opuscilem tylko 1 mecz u siebie to jestem z Pogonia na dobre i zle" !!!!!!!!
to jest paranoja ! jak bys opuscil 1 wyjazd to bym was rozumial!!!!!!!!!!!
ale kurwa powod do wiernosci placic 10zeta na 2 tyodnie i poswiecic 4 godziny!!!!!

nie wyznaczajcie nikomu "wiernosci" ani zadnych zasad kto jest lepszym kibicem bo zawsze znajdzie sie ktos lepszy!!!
lepiej byscie sie zebrali na jakis wyjazd a nie pierdolili kto ma wiecej meczy "na twardowskiego"

nigoko nie krytykuje nikogo nie oceniam po prostu irytuje mnie te wasze pierdolenie o szopenie!

co do tych wyjazdow to mowie powaznie bo mi sie znudzilo jezdzic w 4 osoby, i 30 raz na runde...(to drugie dla kumatych...)

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 05/08/2003 02:16
to znaczy ze jak ktos nie jezdzi na wyjazdy to dla ciebie jest hujowym kibicem tak ????? albo moze czegos tu nie rozumiem

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 05/08/2003 09:05
nie rozumiesz...
po prostu denerwoje mnie takie jebanie ze ja jestem wiernym kibicem bo opuscilem tylko 1 mecz u siebie....
albo jestem z Pogonia na dobre i na zle bo krzyczalem Pogon gola jak przegrywali...
to jest dziecinne podejcie do tematu
temat wiernosci do klubu dla kazdego czlowieka moze znaczyc zupelnie co innego
wkurwia mnie jak ktos chodzi na mecze u siebie na mecze i jedzie (w I lidze) pociagiem specjalnym do wronek i poznania i mowi ze on jest prawdziwy kibic, a tak naprawde nigdy tego zycia nie pozna

chrisxx
Kibic
Na forum od 8606 dni

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 05/08/2003 18:19
Czy w takim razie w Szczecinie jedynymi prawdziwymi kibicami sa TC I EG??no bo tak wynika z Twojej wypowiedzi....

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Na co nas stać w nowym sezonie ? - 05/08/2003 19:35
moja wypowiedz miala sluzyc zupelnie innym celom...
chcialem przez te dwie wypowiedzi, powiedziec iz nie nalezy mowic kto jest "wiernym" , "prawdziwym" itd kibicem Pogoni, bo dla kazdego czlowieka co innego bedzie wyznaczalo te okreslenia
i tylko tyle!!!
wyjazdy to byl przyklad rownie dobrze moglo by byc ze wedlug jasia pilki wierni kibice to ci co kupuja drogie bilety aby wesprzec klub

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769016033 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005