| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
MIKOŁAJCZAK-cyt.,,do puki ja tu mieszkam to nic tu nikt .... - 22/07/2003 21:32
czy pamiętacie te słowa?!! ,,dopóki ja tu mieszkam to nic wokół tego stadionu niepowstanie".
to tekst jaki usłyszał Bekdas od reprezentującego miasto mec.Mikołajczaka
DZISIAJ MY WSZYSCY ZAPŁACIMY ZA MACHLOJE CWANEGO PRAWNICZKA KTÓRY WRAZ Z KILKOMA KOLESIAMI DOPROWADZIŁ KLUB DO UPADKU A NAS SZCZECINIAN (NIE TYLKO KIBICÓW) DO KONIECZNOŚCI PŁACENIA Z WŁASNYCH PIENIĘDZY ZA SPOKOJNE POMIESZKIWANIE MECENASIKA W SWEJ WILLI OBOK STADIONU!!!
|
tylko Pogoń i nikt inny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: MIKOŁAJCZAK-cyt.,,do puki ja tu mieszkam to nic tu nikt .... - 23/07/2003 09:24
tomvraft. Jesem takiego samego zdania!!Runowicz byl naprawde wporzadku.I tez na niego glosowalem.Na tego Jurcyzka pewnei same stare,sypiace sie dewoty glosowaly i sa teraz tego efekty. Ja osobiscie tez jeszcze nie cierpie tego kosciotrupa-Kocmiela... tez Bekdasowi klody pod nogi rzucal.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: MIKOŁAJCZAK-cyt.,,do puki ja tu mieszkam to nic tu nikt .... - 23/07/2003 12:39
To teraz mozemy podziekowac m.in tym kibicom Pogońi ktorzy glosowali na pana jurczyka ,bo do tego zeby Runowicz wygral niewiele glosow brakowalo chyba z tysiac o ile dobrze pamietam.Juz wolal bym Lubinska na tym stanowisku choc to baba ale napewno madrzejsza od tego starego kretyna Jurczyka,mozna mu byc tylko wdziecznym za lata 80 ale teraz to on juz sie nie nadaje do polityki,pozatym mysle ze to spora czesc stoczniowcow glosowala na niego.
|
schranz
|
|
|
- 1
-
|