Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Czego chce Ptak? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tomcraft
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8399 dni

**

Czego chce Ptak? - 21/07/2003 12:09
Jak myslicie bo ja niewierze w milosc do pilki itd. moim zdaniem chodzi mu oczywiscie o tereny tylko jeszcze o tym nie mowi ,choc w rozmowie w kronice zazekal sie ze napewno nie chodzi mu o tereny ,to o co ?:)

schranz
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Czego chce Ptak? - 21/07/2003 12:56
jesli wszystko z druzyna, klubem i wynikami bedzie dobrze to nie mam nic przeciwko aby dostal te tereny,zobaczymy co z tego wszytskiego wyniknie! musi pokazaac ze chce dobta szczecinskiej pilki jesli w przeciagu dwoch trzech sezonow wszystko sie ulozy to niech dostaje te tereny i wybuduje co chce byle by inwestowal w nas zespol jak najwiecej!!!!ten uklad moze byc dobry dla obu stron trzeba tylko chciec!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Czego chce Ptak? - 21/07/2003 15:11
Tylko w przeciwienstwie do pana Bekdasa i Gondora on nic nie mowi o ternach itd.a z czego on ma zamiar utrzymywac ta druzyne ?bo napewno nie z wlasnej kieszeni .Ja bym na miejscu miasta zrobil wszystko zeby gielda wrocila na Pogoń ,bo jak narazie nie widze konkretnych zrodel dochodu.

schranz
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Czego chce Ptak? - 21/07/2003 16:14
Napewno mu nie chodzi o tereny bo skoro bekdas i gondor nic nie wskórali to czemu akurat on miał by je dostać ??A poza tym ściąga zawodników do II ligi takich o jakich mogliśmy MARZYĆ w I lidze !! I sądze ze chodzi mu o sport

Młode Wilki
ArP
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Czego chce Ptak? - 21/07/2003 17:56
Bez kitu, giełda musi wrócić, a co do Ptaka to nadal jestem nieufny.
Mam nadzieje, że nie zostawi nas jak Bekdas i Kondon.

Pogoń Szczecin MKS!
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Czego chce Ptak? - 21/07/2003 18:50
To czemu z lksem zdobyl mistrza i mimo to opuscil klub ??a co do terenow to niewiadomo zobaczymy ,moze ma jakis inny sposob.Napewno z prywatnej kasy klubu nie bedzie finansowal ,gdzie tu w Polsce masz ludzi co kochaja sport u nas niema takich ludzi sa tylko tacy co chca zarobic na tym.

schranz
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: Czego chce Ptak? - 21/07/2003 22:11
A kto mu ufa??? Każdy z nas jest podejrzliwy i nie wierzy mu! Ja w sumie myślę że on tak głupi nie jest i wie że terenów i tak nie dostanie. Na razie podoba mi sie to ze rozmawia z takimi pilkarzami jak Olo, Dymek czy Drumi związanymi ze Szczecinem. Gdyby jescze udało mu się ich wszystkich przekonać, ech... Chciał się dogadać z PW i się dogadał, przystał na wszystkie ich warunki aż sami byli zaskoczeni. Oprócz niego, PW i MKSu jest jeszcze dwóch znanych (i lubianych? przecież obydwoje opiekowali się swoimi klubami w dobry sposób i nawet występowali w ich barwach :D) biznesmenów Tadeusz Dąbrowski i Mirosław Stasiak. Myślę że skoro połączyli swoje siły i biorą się za odbudowę piłki w Szczecinie to zależy im na sporcie. Dlatego trzeba być dobrej myśli. Myślę że w innych miastach z entuzjazmem by ich powitano, jednak nie u nas bo my wiemy jak to się może skończyć znamy to z doświadczenia. To może być z korzyścią dla nas... Pozdro.

Obrazek gif wstawiony na forum
JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Czego chce Ptak? - 21/07/2003 22:55
> To czemu z lksem zdobyl mistrza i mimo to opuscil klub ??

Zdobył mistrza, sprzedał za duże pieniądze najlepszych zawodników i odszedł. Biznes to biznes...

MW'03
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: Czego chce Ptak? - 22/07/2003 00:14
Hilek podaj mi swojego maila. PILNE.

Hold skladam temu miastu...
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8366 dni

**

Odp: Czego chce Ptak? - 22/07/2003 07:05
>Ja bym na miejscu miasta zrobil wszystko zeby gielda wrocila na Pogoń
> ,bo jak narazie nie widze konkretnych zrodel dochodu.

Tomcraft - nie osłabiaj się głupawymi wywodami :) - w temacie pewnego :) dochodu jedno info:
Centrum Handlowe "Ptak" w Rzgowie - pow. całkowita hal ok 60 000m2, pow handlowa ok 40 000m2.
W nowych 4 halach (każda hala wielkości 4,5 szczecińskich FINEK czy FAL, cena wynajmu 1m2 - 20euro - więcej niż za biura w Szczecinie :)))))

Umiesz liczyć?? ;) do tego kasę wykładac musi Dąbrowski i Stasiak + ewentualnie C+ + sponsorzy + bilety itp... Zakładany budżet 6mln złotych przy dobrych wiatrach i wynikach Baniaka wniosa do SSA kibice ;) [Ostatnio edytowane przez Poinformowany: 2003-07-22 09:19]

Pogoń to My
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Czego chce Ptak? - 22/07/2003 09:31
To ze on ma to swoje centrum to ja doskonale wiem ,ale niewiadomo ile on tu bedzie ,a tak jak by byla gielda to Pogoń miala by swoje zrodlo dochodu i to pewne .Ale skad ta nagla milosc do Pogońi ?:)kazde dzialanie ma swoja przyczyne .Jak by mu tak zalezalo na pilce to by dalej inwestowal w lks i nie poprzestal na mistrzostwie.

schranz
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Czego chce Ptak? - 22/07/2003 09:31
To ze on ma to swoje centrum to ja doskonale wiem ,ale niewiadomo ile on tu bedzie ,a tak jak by byla gielda to Pogoń miala by swoje zrodlo dochodu i to pewne .Ale skad ta nagla milosc do Pogońi ?:)kazde dzialanie ma swoja przyczyne .Jak by mu tak zalezalo na pilce to by dalej inwestowal w lks i nie poprzestal na mistrzostwie.

schranz
JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Czego chce Ptak? - 22/07/2003 09:36
> Hilek podaj mi swojego maila. PILNE.

[email protected]

MW'03
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769024019 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005