Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon - Piotrcovia(nazwana Pogonia) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
malolat_ps
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8276 dni

Pogon - Piotrcovia(nazwana Pogonia) - 20/07/2003 22:46
mam pytanie do osob odwiedzajacych to formum, a mianowicie czy ktos z was wybiera sie do Siedlec na meczu PP ?!?!
to o ile sie nie myle za 9 dni wiec juz smialo mozna sie okreslic , wkocnu z waszych komentarzy wynika ze jestescie wiernymi fanami wiec czekam na odpowiedzi

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Pogon - Piotrcovia(nazwana Pogonia) - 20/07/2003 23:25
Na mnie niech narazie Piotrcovia (Pogon) nie liczy..wiem ze nie jest to wielka strata..ale narazie nie jestem jeszcze gotowy kibicowac temu klubowi..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Pogon - Piotrcovia(nazwana Pogonia) - 20/07/2003 23:55
no ekipa z dąbia jedzie z Misiurkiem na czele!

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Pogon - Piotrcovia(nazwana Pogonia) - 21/07/2003 00:48
wiec szykuje sie dobry wypad!!! hehehe

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: Pogon - Piotrcovia(nazwana Pogonia) - 21/07/2003 01:54
juz chyba tyle powiedziano na ten temat czas sie pogodzic z faktami juz ni epiotrkowia tylko Pogoń a jak ktos nie ma ochoty zostaje mu zawsze 4 liga...

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Pogon - Piotrcovia(nazwana Pogonia) - 21/07/2003 11:07
tu nie chodzi korku o nazwe tylko o to kto sie wybierze... skoro tylu tu "wiernych fanow" to mam nadzieje ze kogos z was tam sie spotka (nadzieja matcha glupich, bo szczerze w to watpie aby ktorys z was sie pojawil....)

celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: Pogon - Piotrcovia(nazwana Pogonia) - 21/07/2003 11:29
kogo nazywasz korkiem????

Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: Pogon - Piotrcovia(nazwana Pogonia) - 21/07/2003 18:07
z glosowan wynika ze wiekszosc jest przeciw Ptakovii wiec na wiele bym nie liczyl.

ps: moglbys wyjasnic stwierdzenie "wierni fani"?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Pogon - Piotrcovia(nazwana Pogonia) - 21/07/2003 21:00
> z glosowan wynika ze wiekszosc jest przeciw Ptakovii wiec na wiele bym > nie
> liczyl.

> ps: moglbys wyjasnic stwierdzenie "wierni fani"?

Większość jest przeciw, właśnie na meczach się okaze kto łatwo daje się przekonać... i jest za.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Pogon - Piotrcovia(nazwana Pogonia) - 21/07/2003 22:52
"wierny fan" to taki typ co jest z druzyna zawsze i wszedzie o ile to jest mozliwe
a znajac zycie to na mecze u siebie bedzie chodzila cala masa (mowie o II lidze) a na wyjazd to sie pofatykuja jak Marek P zrobi specjal ... (ala poznan ostatnio)

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Pogon - Piotrcovia(nazwana Pogonia) - 21/07/2003 23:19
i przy okazji przytnie troche kasy na specjalu.hehe.pozdro Maly

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769023933 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005