| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy jak awansujemy bedziemy najlepsi w piknikowaniu ?:) - 14/07/2003 09:43
i wlasnie takich ludzi nie lubie ktorzy chodza na mecze tylko wtedy gdy jest dobrze i super akiedy jest zle i trzeba pokazac ze jest sie z druzyna na dobre i zle to wtedy tacy "kibice" chowaja szaliki gleboko do szafy. co to sa za kibice? ale tak bylo jest i zawsze bedzie!prawdziwi kibice to my ci ktorzy chodzili na Pogoń wtedy kiedy spadala do drugiej ligi! a co jak co ale mecz polska - belgia byl jednym z najlepszych na jakim bylem!mimo ze byl piknik to atmosfera byla zajebista!szkoda ze [pilkarze nie dostroili sie do poziomu kibicowania! nalezy nam sie aby ponownie nam przyznali organizacje meczu reprezentacji!!!!!!!!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy jak awansujemy bedziemy najlepsi w piknikowaniu ?:) - 14/07/2003 11:13
Przy 20 tysiącach zawsze jest lepsza atmosfera, nawet jak wszyscy nie drą się, fajnie jest patrzeć jak jest tyle ludzi i nie widać wielu wolnych miejsc. Ale jak w każdym sektorze znajdzie się chociaż 2 kibiców, którzy trochę rozkręcą atmosfere to i pikniki będą się mogli rozkręcić, szczególnie gdy Pogoń będzie wciąż atakowała, akcje za akcją. [Ostatnio edytowane przez Capo: 2003-07-14 11:18]
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy jak awansujemy bedziemy najlepsi w piknikowaniu ?:) - 14/07/2003 16:10
Ja nic nie sugeruje,moj temat jest odpowiedzia na temat czy bedziemy najlepsi w ultras , taka humorystyczna najlepiej zeby byl kompromis 10 tys kumatych , a nie 1000 kumatych lub 20000 tys gdzie wiekszosc pikniki .Dla mnie mlyn powinien sie prezentowac konkretnie 1000-2000 tys ,kazdy szale, race itd. sektor 12 a nie tak jak teraz czyli parodia a jedna z przyczyn jest ciagle przenoszenie mlyna .
|
schranz
|
|
|
|
Odp: Czy jak awansujemy bedziemy najlepsi w piknikowaniu ?:) - 14/07/2003 18:06
> Polska - Belgia też mi się podobał i liczę, że częściej reprezentacja będzie
> gościła na naszym stadionie, bo uwielbiam pełne trybuny, a tego nie było przez
> ostatni sezon ale mimo tego byłem niemal na każdym meczu!
Ja podobnie. Mam nadzieje, że zawita reprezentacja bo na Piotrcovie nie zabarzo chce mi się chodzić. Też byłem w tej rudznie na wielu meczach Pogoni (w tym Poznaniu), mimo, że weekendy powinnienem wyjeżdzać do swojego rodzinnego miasta.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
- 1
-
|