| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Terminarz - 12/07/2003 18:48
jak zwykle pzpn musial cos zjebac i mecze II i IV ligowe sa w tym samym dniu lub dzien pozniej a tydzien nic.
ja i tak w to wbijam bo bede chodzil tylko na POGON NOWA (z malymi wyjatkami) ale innym moze to komplikowac.
acha, a co tam robia Tloki Gorzyce, na jakiej zasadzie wesli za SSA?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Terminarz - 12/07/2003 18:50
na 99,9% gondor nie dostanie licencji, a jest prawie juz ugadane ze tloki wchodza za nich
ps. najlepsze mecze arka, cracovia, ruch gramy u siebie nie mow Shivan ze je opuscisz
|
|
|
|
|
Odp: Terminarz - 12/07/2003 21:10
ja w miare mnozliwosci bede chodzil na obie ale nie wiem czy mi czasu wystarczy!bede na pewno na obu inauguracjach w 2 lidze i 4 lidze!ale ominie mnie trzecia kolejka bo bede w krakowie na wakacjach u kuzyna!ale na reszte meczy postaram sie pojsc i powinni wszyscy tak robic chodzic w miare mozliwosci na obie!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Terminarz - 12/07/2003 21:59
> na 99,9% gondor nie dostanie licencji, a jest prawie juz ugadane ze tloki
> wchodza za nich
to juz na 100% bo sam zrezygnowal (choc raz mowi tak, raz siak)
Dlatego zapytalem dlaczego Tloki, na jakiej zasadzie?
ps. najlepsze mecze arka, cracovia, ruch gramy u siebie 
> nie mow Shivan ze je opuscisz
napisalem ze z malymi wyjatkami
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Terminarz - 15/07/2003 19:10
> Dlatego zapytalem dlaczego Tloki, na jakiej zasadzie?
Na takiej zasadzie ze jest to najlepszy ze spadkowiczow. Ale to jeszcze nie jest takie pewne ze Tloki wejda... Ktos mowil tez o jakichs barazach miedzy wicemistrzami III lig...
|
|
|
|
|
Odp: Terminarz - 15/07/2003 19:29
jest sznasa ze byc moze wejdzie jakis klub ktory jest najlepiej przygotowany na wejscie do 2 ligi byc moze bedzie to flota swinoujscie
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Terminarz - 16/07/2003 09:47
> jest sznasa ze byc moze wejdzie jakis klub ktory jest najlepiej przygotowany na
> wejscie do 2 ligi byc moze bedzie to flota swinoujscie
Jezeli chodzi o taka mozliwosc postawil bym na Korone Kielce...
|
W Jedności Siła...
|
|
|
|
Odp: Terminarz - 16/07/2003 11:02
> Jezeli chodzi o taka mozliwosc postawil bym na Korone Kielce...
Na Korone przyjdzie czas, ale jestem jak najbardziej za Flotą!!! Im więcej klubów z naszego regionu tym lepiej!
|
|
|
|
- 1
-
|