Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Czy wierzycie w... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Nietoper
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8481 dni

**

Czy wierzycie w... - 11/07/2003 15:59
...awans Pogoni do 1 ligi??Jeśli był już taki temat to sorka...Ja myśle że gdy Baniak da chłopakom w kośc to jest cień szansy mimo tego że Arka,Cracovia i Zagłębie będą też o to walczyć...Zapowiada się ciekwy sezon w 2 lidze:D:DObyśmy w 2 lidze spędzili tylko rok

Pozdro

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
jw7
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 16:12
Za wcześnie na takie dywagacje. Po ostatecznym ogłoszeniu składu będzie można coś konkretnego powiedzieć. Ale podejrzewam że walka będzie ciekawa, a może momentami ciekawsza niż w I lidze.

Tylko Pogoń...
ArP
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 16:29
Fakt liga będzie ciekawa, ale nie zmienie mojego zdania co do Ptaka, szczególnie po wypowiedzi, że co lepszych graczy Pogoni (Piotrkowi) będzie wypożyczał za darmo do Widzewa.

Jedynym klubem z którym mogę się identyfikować i na który będe chodził to Pogoń Nowa.

Pogoń Szczecin MKS!
pablo_mks
Kibic
Na forum od 8807 dni

Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 16:51
Wg mnie taki sklad jaki obecnie jest na obozie w Dębicy szans na awans nie ma żadnych.

Nietoper
Kibic
Na forum od 8481 dni

**

Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 17:58
Kurczak zgadzam się z tobą:)ale jeśli dojdą takie wzmocnienia jakie są zapowiadane to będzie naprawde ciekwie nie sądzisz??

Pozdro

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
szakal_jr
Kibic
Na forum od 8955 dni

*

Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 18:10
heheh w co wy wierzycie , dzisiejszy sklad bedzie walczyl o utrzymanie w 2 lidze ! Ptak zamiast gadacmusi wylozyc jeszcze z 2 mln na zawodnikow !

christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 18:58
Z tym składem napewno nie...w te wszystkie wzmocnienia nie wierzę i wogóle ten zespół nie wywołuje we mnie emocji i pewnie jeszcze długo nie będzie!!!

Dziękuję :)
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 18:58
Sorry wybiło mi dwa razy, proszę o usunięcie drugiego postu [Ostatnio edytowane przez christoph: 2003-07-11 19:02]

Dziękuję :)
celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 19:20
PANOWIE ZAWZE MOZN CHODZIC NA 4 LIGE TAM NAPEWNO NA MECZACH PRZEZYJECIE NIESAMOWITE EMOCJE

Matek.
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 19:31
Ze bedziemy walczyc o 1 lige to pewne bo mamy mocny sklad nie wiem czemu mowicie ze napewno z tym skladem nie!

Pogoń To My!
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 20:06
moim skromnym zdaniem w tej chwili z tym skladem moze osiaganc tylko srodek tabeli ale gdyby sprowadzic jeszcze kilku starych Pogońiarzy i kazia wegrzyna i jeszcze mozna byloby poszukac kilku graczy zagranicznych to moglo by byc ciekawie i nie bylibysmy na straconej pozycji do awansu! rozmawiac o szansach bedzie mozna na poczatku sierpnia kiedy bedzie blisko inauguracji i okaze sie w jakim skladzie zagramy! Ja bede chodzil na obie Pogońie w 2 i 4 lidze!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Andrzej_S
Kibic
Na forum od 8386 dni

Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 20:10
Mysle ze z tym skladem bedziemy sie liczyli w walce o awans. Przeciez inne ekipy nie maja az tak mocnych skladow. Kto taki swietny gra np. w Ruchu, Arce czy Cracovii??? Trzeba tez popatrzec na sklady innych druzyn!!! Poczekajmy rowniez do ostatecznego ogloszenia kadry ktora bedziemy grali.

pablo_mks
Kibic
Na forum od 8807 dni

Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 20:12
> Kurczak zgadzam się z tobą:)ale jeśli dojdą takie wzmocnienia jakie są
> zapowiadane to będzie naprawde ciekwie nie sądzisz??

Pozdro

No cóż jeżeli wzmocnienia typu Dymek,Biliński,Żebrowski i kilku innych Pogońiarzy stały by sie faktem to może przypadkiem na baraze sie zalapia :)...ale jak narazie nie zanosi sie na to bo "nasz" B.B woli ekipe z elcha :D
Na dzień dzisiejszy - nie wierze.
pzdr [Ostatnio edytowane przez KuRcZaK: 2003-07-11 20:16]

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769027330 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005