| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wracaja szczecińskie akcenty:) - 10/07/2003 09:45
Wczoraj na obóz dojechał Dariusz Dalke. W masowaniu portowców pomagać ma mu Stanisław Mazuro. Obaj od lat związani są z Pogonią.
Zawsze to coś na dobry poczatek, mam nadzieje że w tym temacie bęzdie co raz wiecej newsów
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wracaja szczecińskie akcenty:) - 10/07/2003 11:42
> Wczoraj na obóz dojechał Dariusz Dalke. W masowaniu portowców pomagać ma mu
> Stanisław Mazuro. Obaj od lat związani są z Pogonią.
Zawsze to coś
> na dobry poczatek, mam nadzieje że w tym temacie bęzdie co raz wiecej newsów
Lekarzem ekipy ma być też Szczecinianin dr Lejman. 2gi trener także. Jes juz w zasadzie kontrakt z Kaczką. Dymek ma być w piątek w Szczecinie, może cos z tego wyjdzie.
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: Wracaja szczecińskie akcenty:) - 10/07/2003 12:52
Robi sie naprawde milo.Aby wszystko sie dobrze potoczylo... Ja bym proponowal jeszcze Sikorskiego,Andruszke a moze Jaskulski jeszcze??Jest wiele osob ktore by nam pomogly!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Wracaja szczecińskie akcenty:) - 10/07/2003 13:17
mysle ze to bardzo dobra sytuacja im wiecej zaufanych i oddanych osob w klubie tym lepiej i inaczej sie bedzie patrzylo na nasz klub.wiec sa juz "starzy"sprawdzeni masazysci i lekarz(lejman) no i stary znajomy trener i kaczorowski ktory mogl wreszice wrocic do szczecina .jeszcze tylko przydaliby sie bilinski dymkowski i walburg.
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Wracaja szczecińskie akcenty:) - 10/07/2003 13:20
> Robi sie naprawde milo.Aby wszystko sie dobrze potoczylo... Ja bym proponowal
> jeszcze Sikorskiego,Andruszke a moze Jaskulski jeszcze??Jest wiele osob ktore by
> nam pomogly!
Hehe - Sikorski ? Andruszko ?  Albo slabo znasz sie na naszej regionalnej pilce albo zle zyczysz Pogoni Ptakowej 
A Jaskula jak nie przekroczyl jeszcze 40-stki to duzo juz mu nie brakuje
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wracaja szczecińskie akcenty:) - 10/07/2003 17:40
Al czepaisz sie ostatnio bobasie JEzlei uwazasz ze Sikorski jest slaby technicznie i nie potrafi rozegra ciekawej akcji to wysle Cie do okulisty Jak gral w Pogoni kiedys tam to byl zbyt slaby psychicznie i na meczach sie palił.Bo na treningach wygladal lepiej od Drumlaka!! A co do Andruszki... to jest talen ktory mogl by sie rozwijac... I te jego charakterystyczne utrzymanie balansu ciala wygrywa dla mnie.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|