| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Dymek nie dla nas! - 07/07/2003 10:03
jak podaje serwis www.widzew.pl jeden z najlepszych napastnikow w histori Pogońi jest bardzo bliski przejscia do ktoregos z klubow zachodnich! wiec szanse na gre dymka w widzewie lub w Pogońi sa minimalne. sam dymek powiedzial :ze nikt z dzialaczy widzewa z nim nie rozmawial na temt przedluzenia kontraktu i powiedzial rowniez ze menadzer znalazl mu klub na zachodzie do ktorego na testy dzis juz wyjezdza! wiec wyglada na to ze nie zobaczymy dymka na jesiesn w Pogońi ptaka,ale nalezy pamietac ze testy to dopiero polowa sukcesu.
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Dymek nie dla nas! - 07/07/2003 11:16
i tak samo nie przyjda inni tak szumnie zapowiadani... baniak sciaga tu wszystko co sie nie nadawalo na 1 lige w Lechu!!!!!!!!!!
to niby dlaczego maja sie nadawac w ptagoni?!?! proste - bo sie im malo placi!!!!!!!
a jezeli chodzi o tereny - niebujcie sie ptak w odpowiednim czasie postawi swoje zadania....
kto mu wierzy w to iz on chce tu ladowac kapuche bez zwrotu?!?!?!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Dymek nie dla nas! - 07/07/2003 16:56
Heh..to bylo do przewidzenia..i Grzelaka tez nie bedzie..bo wyladowal w Lechu...aha mam pytanie takie posrednio dotyczace Dymka..on ma corke?
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dymek nie dla nas! - 07/07/2003 19:17
Dzieki bo tak wczoraj szedlem ulica i widzialem taka calkiem zajebista blondynke bo BMW z numerami Dymka..na jego zone to mi nie wygladala bo moglaby byc moja siostra
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|