Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> NIE PODZIELMY SIĘ DO KOŃCA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
verte
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8550 dni

NIE PODZIELMY SIĘ DO KOŃCA - 05/07/2003 22:20
Siłą rzeczy jeśli kibice nie zgodzą się na jakieś jedno kompromisowe rozwiązanie, to cała Polska będzie mogła się tylko śmiać z Pogoni. Nie bardzo wiem co może kombinować Ptak, ale mu nie ufam. Jednak nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy kibice olewają pierwszą drużyne a chodzą na mecze jej rezerw. To by też była jakaś paranoja. Na kondora chodzić też nie chcemy. Jak to przemyślałem to doszedłem do wniosku, że teraz albo ptak albo tylko Chemik. Muszę pogodzić się, że kasa ma jednak dużo do powiedzenia. Jeżeli nazwa i barwy są zabezpieczone przed tym że gdyby coś to zostaną w Szczecinie, to i tak w ostateczności wrócimy tam skąd mieliśmy zaczynać czyli od IV ligi. A przecież Pogoń Nowa pieniędzy na awans nawet do II ligi póki co nie miała. Jeśli klaskaliśmy Turkowi, potem skazanonas na kondora to i tak teraz moim zdaniem nie jest gorzej. Ptak przynajmniej na razie nie mówi o terenach. Najgorsze co może się stać to dezintegracja i wrogość wśród kibiców. Wtedy niech wszystjie Pogonie od razu podpisują umowy ze stadionem na Bandurskiego. Miejsc wystarczy a będzie taniej. Pozdrawiam.

21:37
ANTYm@niac!
Kibic
Na forum od 8236 dni

Odp: NIE PODZIELMY SIĘ DO KOŃCA - 06/07/2003 08:14
Dobrze powiedziane ale ja jestem za PTAKIEM!!!!!

POGOŃ i PTAK - TAK !!! TAK!!! TAK!!!
wien
Kibic
Na forum od 8712 dni

**

Odp: NIE PODZIELMY SIĘ DO KOŃCA - 06/07/2003 10:26
Ja rowniez jestem za Ptakiem, bo jak on zrezygnuje to i tak bedziemy mieli taka sytuacje jak moglibysmy miec bez niego.

Na Zawsze POGOŃ
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: NIE PODZIELMY SIĘ DO KOŃCA - 06/07/2003 10:59
Mi nie przeszkadza sam Ptak ale te przenosiny...to nie jest nasz klub!!!

Dziękuję :)
pit26
Kibic
Na forum od 8285 dni

Odp: NIE PODZIELMY SIĘ DO KOŃCA - 06/07/2003 11:18
ja jestem za Pogońia ptaka
nasze, czyli kibicow, interesy zostaly bardzo dobrze zabezpieczone w umowie miedzy ptakiem a PW
pozdro

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: NIE PODZIELMY SIĘ DO KOŃCA - 06/07/2003 13:45
NIe wiem co myśleć o tej całej sutuacjii :( Z jednej strony myślę , że gorzej jak było to już być nie może , a z drugiej szkoda mi kibiców z Piotrkowa i obawiam się tego że My Kibice Pogoni Szczecin się podzielimy ... Moze lepiej zaczynać od nowa (4 ligi) i budować zespół ... Sam nie wiem.

Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: NIE PODZIELMY SIĘ DO KOŃCA - 06/07/2003 14:13
Jestem za Pogońrovią.

Babilon Team
Matek.
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: NIE PODZIELMY SIĘ DO KOŃCA - 06/07/2003 15:16
Ja was nie rozumiem czemu nie bedziecie chodzic na Pogoń w 2 lidze skoro Pogon Nowa i tak jest Ptakowa bo bedzie ich rezerwom.

Pogoń To My!
Qcu
Kibic
Na forum od 8411 dni

**

Odp: NIE PODZIELMY SIĘ DO KOŃCA - 06/07/2003 16:17
Wlasnie. Ile jeszcze czasu beda sie wszyscy zastanawiac na jaka Pogon chodzic skoro w tym momencie jest Pogon Ptaka i Pogon Gondora. Dla mnie wybor jest prosty - to gondora nie pojde. Niech sie goni! A u Ptaka mamy swoje barwy, swoja nazwe, swoich kibicow, nawet swoich starych zawodnikow (skoro maja tam grac tacy ludzie: Szubert, Dymek, Walburg, Bilinski, Dzwigala, Batata...) Widze tylko jedna mozliwosc. A jesli chodzi o kibicow Piotrcovii.... No to sam nie wiem. Na pewno nie chcialbym byc na ich miejscu, ale jesli to ma pomoc mojej (naszej) Pogoni to ja jestem za przenosinami. Nie bede krzyczal "PTAK TAK" bo nie jestem przekonany co do jego zamiarow. Ale jak na razie to nasze interesy wydaja sie dobrze zabezpieczone...
Bede chodzil na Pogon w drugiej i w czwartej lidze! Wiadomo ze w czwartej lidze latwiej na wyjazd pojechac (koszty i czas) wiec na wiekszej ilosci meczy bede! A do tego mecze z takimi ekipami jak Arka czy Cracovia albo Slask... Nie przegapie tego na pewno!

Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: NIE PODZIELMY SIĘ DO KOŃCA - 07/07/2003 08:47
Qcu, Śląsk Wrocław jest w 3 lidze.

Babilon Team
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: NIE PODZIELMY SIĘ DO KOŃCA - 07/07/2003 09:33
Orlo..z tego co slyszalem to Slask mial wejsc do II ligi za Polar..ale nie wiem czy tak sie stanie...

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: NIE PODZIELMY SIĘ DO KOŃCA - 07/07/2003 11:14
Qcu: u ptaka mamy swoje barwy?!?! jak wogule tak mozna powiedziec!!!!!!!!! gdyby ktos tu przeniusl Zawisze Bydgoszcz i zmienil nazwe na Pogon tez bys mowil ze sa to twoje barwy?!!? puk puk w glowe !!!!! jacy pilkaze?! Dymek jedzie na Zachod, Drumlak i tak tu nie przyjdzie bo to semp na kase, olo + nitka napewno tez sie gdzies zatrudnia, Majdan to by tu przyszedl 5 lat temu ale nie teraz kiedy mu sie marzy klub pokroju Dudka (wszak lepiej wypadl na MS) Szubert - pokazal w tym sezonie na co go stac - zwlaszcza w Zabrzu..... Walburg - ten patafian co meczami handluje?!?!?! Darek Dz - widzisz jakies proby sciagniacia go tutaj?! a Batata to taki sam portowiec jak i Brasilia czyli ZADEN!!!! to moze portowcem nazwiesz Salenko wszak zagral kiedys w nas?!
i jakich masz kibicow na ptagoni?!!? swoja Nazwe - w Polsce jest w 5 Pogońi poza szczecinem , kazdy moze sobie zalozyc klub i nazwac go Pogoń!!!!!!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769031736 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005