| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:03
Wyszło na to,że wszyscy będziemy kibicować MKS POGOŃ,dziś również Zarząd Pogoni Nowej podpisali cyrograf,że będą kibicami MKS POGOŃ /Piotrkowii/więc po co były wyzwiska wobec MKS-FAN
|
whc
|
|
|
|
Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:05
:biglaugh: No nie no nie mogę :biglaugh: JuN, Macieq, Al, KiLeR, ktokolwiek władny proszę zróbcie coś z tym... [Ostatnio edytowane przez Hanki: 2003-07-05 21:12]
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:08
Moze Pogon Nowa miala w tym jakis zamierzony cel, pozatym to zarzad podpisal, a nie kibice.
Ja napewno nie bede kibicowal ptasznikowi, a wyzwiska w strone mks_fana sa jak najbardziej trafne,
bo jest on tyrany za przekaz slowny a nie za to ze na przyklad popiera ptaka ^_^
Bede wierny Pogoni Nowej, Pogon ptaka nie ma racji bytu i nigdy nie bede jej kibicowal!!
Widze ze chyba idziesz w slady mks_fana i najpierw piszesz, potem myslisz
Oooh sorry, on wogole nie mysli
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:23
A ja w pelni popieram to co powiedzialem wczesniej!! Ban dla takich ludzi!! dozywotnio!!
Widze ze mks_fan nam sie sklonowal. Jednego to jeszcze ledwo moze daloby sie przezyc, ale 3 to juz stanowczo za duzo!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:25
Po prostu nie jesteście poinformowani,a ja przedstawiam fakty ziś podpisano trzy umowy.1.Miasto-Ptak o wynajęciu stadionu 2.Pogoń Nowa-SSA Piotrkowia o przekazaniu IV Ligii jako rezerw II Ligowej Pogoni i 3.MKS Pogoń-SSA Piotrkowia o uZyczeniu nazwy POGOŃ i logo i barw.
|
whc
|
|
|
|
Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:55
"Maniac bedziesz kibicowal rezerwom Mks Pogoni Ptaka ?? wez mnie nie rozsmieszaj!!"
Nie tylko on! i nazywaj to sobie jak chcesz...dla mnie to bedzie Pogon Nowa! [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-07-05 21:57]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 06/07/2003 03:22
Co mogło przekazac Stowarzyszenie MKS skoro nazwa i godło naleza do Gondora 
Za chwile wybuchnie kolejna afera ... bo Ptak Morskiego Klubu Sportowego Pogon Szczecin nie ma i dopoki Gondor mu tego nie sprzeda miec nie bedzie 
PW[/B] zrobiła to co w tej sytuacji zrobic mogła najlepiej, ale ja wybieram Pogon Nową bo Ptakowi nie ufam.
SMS od kibiców Legii - "Zabawy z Ptakiem zawsze koncza sie podobnie..."
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 06/07/2003 20:33
MKS Pogoń przekazało Gondorowi [SSA Pogoń] licencję na używanie nazwy i barw i to samo zrobił wobec SSA Piotrkowia,która za chwilę [po walnym]nazwie się MKS Pogoń SSA i jeżeli zechce to następnym może użyczyć licencji.Ale ciągle właścicielem nazwy Pogoń,loga i barw jest Stowarzyszenie Morski Klub Sportowy Pogoń.Wynika to z ustawy o znakach towarowych.
|
whc
|
|
|
|
Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 06/07/2003 23:43
CO wy chcecie? bedzi ew szczecinie tylko MKS Pogon Szczecin (piotrcowia) i w 4 lidze Pogon Nowa. POgon Gondora idzie grac poza Szczecin do Gorzowa czy cos takiego. Bedziecie jezdzic tam na ich mecze? Ja chce 2 lige, jak wiekszosc kibicow, ktozy maja cos do powiedzenia. Beda dobre mecze. W ekstraklasie byl dobry tylko mecz z Lechem i mozna powiedziec, ze Widzewem a w 2 lidze? Zobaczcie ile tego bedzie....
|
MKS
|
|
|
- 1
-
|