Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> A jak przyjadą?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lu Dex
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8423 dni

A jak przyjadą?? - 05/07/2003 15:19
Zastanawia mnie jedno...... Skoro Piotrcovia jest juz Pogonia to co zrobicie jak przyjedize Fan Klub tego nie istniejacego juz klubu do Szczecina dopingowac Pogon( Piotrcovie) Szczecin??Taka sytuacja moze zawsze zajsc.... W sumie to ja bym byl chyba neutralny lub skrajnie z szacunkiem dla nich.... W koncu jestem kibicem i zdaje sobei sprawe jak ich to boli... A co zrobilibyscie Wy?

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8957 dni

Odp: A jak przyjadą?? - 05/07/2003 15:22
Nic.
Na piotrcovie i tak nie bede chodzil.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: A jak przyjadą?? - 05/07/2003 15:26
Mam taka mala propozycje...aby na przyszly sezon zrobic dzial "Rezerwy" bo chyba bedzie nie tylko mnie bardziej ineteresowalo co sie dzieje z PN

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: A jak przyjadą?? - 05/07/2003 15:29
nie rezerwy tylko Pogoń Nowa...jeżeli już - tylko po co? będziemy pisać w dziale Pogoń, a dla innych niech stworzą dział Piotrcovia...he he

Dziękuję :)
hrabia
Kibic
Na forum od 8235 dni

Odp: A jak przyjadą?? - 06/07/2003 19:05
o czym wy mowicie piotrkowia to juz historia,bedzie gdzies w jakiejs niszej lidze ,przecierz to nasza Pogoń tylko inny wlasciciel albo dobry dla Pogońi albo jescze inna kurwa ktora tu zawitala na twardowskiego,przepraszam za wyrarzanie sie,

american
olo84
Kibic
Na forum od 8859 dni

Odp: A jak przyjadą?? - 06/07/2003 19:29
hrabia ma racje piotrcovi juz nie ma. jest POGOŃ. Wole ta niz z Gondorem bo przynajmniej nie ma dlugow, sprowadzi Baniak paru bylych Pogońiarzy i bedzie dobrze

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: A jak przyjadą?? - 06/07/2003 21:57
Historia należy do stowarzyszenia, a ono o ile wiem też wchodzi w skład ptakowej Pogoni...

Dziękuję :)
whc
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: A jak przyjadą?? - 06/07/2003 22:00
Zgadza się

whc
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8369 dni

Odp: A jak przyjadą?? - 06/07/2003 22:43
NASZYM KLUBEM JEST MKS POGON SZCZECIN PREZESA GONDORA A NIE PIOTRKOVIA PTAKA NAWET JAK ZMIENIŁ NAZWE NA POGON.CHOĆ WIELE OSOB NIE LUBI GONDORA I TO JEST NORMALNE TO JEDNAKT TO NASZ KLUB TE 55 LAT HISTORII A NIE PAN PREZES PTAK MYSLAŁ ZE KUPIŁ SOBIE JURCZYKA I BEDZIE OK ALE TAK NA RAZIE NIE JEST BO TAK NIEDAWNO BALISMY SIE ZE POGON SZCZECIN ZNIKNIE Z MAPY POLSKI A TERAZ MAMY 3 POGONIE I CO ROBIC.PROBLEM MOZE SIE ROZWAIZAC Z CHWILA KIEDY GONDOR NIE DOSTANIE LICENCJI NA WYSTEPY ALE NA RAZIE TO CHYBA POJDE NA STUDIA REZYSERSKI I ZROBIE DOBRA KOMEDIE Z TEGO CO SIE DZIEJE W NASZYM KLUBIE PRZEZ OSTATNIE KILKA LAT

Surowi rodzice
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: A jak przyjadą?? - 07/07/2003 12:14
i tu wypowiedz RUBINA jest jedyna inteligentna!!!!!!
jakis ciec: " wole Pogoń ptaka bo jest bez dlugow " - ja pierdole zwykly materialisyczny ciot!!!!!
ty nie masz co wolec!! ty jestes kibic i jestes skazany na swoj klub a nie go sobie wybierasz!!!!
dopuki jest Stara i jedyna prawdziwa Pogon to ja jestem na nia skazany!!! nawet jak spadna do 3 ligi wole ja niz ptagonie w 1 !!!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: A jak przyjadą?? - 10/07/2003 17:13
> NASZYM KLUBEM JEST MKS POGON SZCZECIN PREZESA GONDORA A NIE PIOTRKOVIA PTAKA
> NAWET JAK ZMIENIŁ NAZWE NA POGON.CHOĆ WIELE OSOB NIE LUBI GONDORA I TO JEST
> NORMALNE TO JEDNAKT TO NASZ KLUB TE 55 LAT HISTORII A >

mylisz sie Rubin gondora jest tylko SSA a nie MKS, zreszta teraz juz chyba nawet nie to.
Dla mnie zaczyna sie wszystko od poczatku TYLKO POGON NOWA

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
AlterEgo
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: A jak przyjadą?? - 10/07/2003 18:26
Przypomne FAKTY:
1)Pogon Nowa jest udzialowcem SSA MKS Pogoń Szczecin.
2)IV ligowa druzyna Pogoni Nowej jest rezerwami SSA MKS Pogoń Szczecin.
3)Udzialowcem nowej spolki jest takze stowarzyszenie MKS Pogoń Szczecin do ktorego należy: herb i tradycja Pogoni Szczecin.
A teraz moj komentarz ;)
Czy komus sie to podoba, czy nie SSA Piotrcovia zmienila siedzibe i nazwe, za zgoda i przy udziale Miasta Szczecin, Pogoni Nowej, MKS Pogon. Nie ulega watpliwosci, ze gondorowska SSA byla kontynuatorka 55-letniej tradycji naszego klubu, ale podkreslam BYLA. I nie chodzi tu o zawirowania z prawami do znaku towarowego (herbu). BYLA bo to co zrobil gondor to: naigrywanie sie z trdycji, plucie na godlo, flage, historie i jezeli dla kogos Pogon Gondora jest "nasza" Pogonia to gratuluje poczucia humoru :(.
Pogon Nowa jest takze nowym klubem, ktory przez zwaizanie sie ze stowarzyszeniem MKS chcial stac sie kontynuatorem tradycji Pogonii Szczecin, a wszyscy uwazaj, ze Pogon Nowa to ta DOBRA Pogon...
Przyznaje, ze sam jestem entuzjasta powolanego przez kibicow klubu, ale jezeli wladze klubu podjely wspolprace z Ptakiem to ja im ufam.
Z reszta przeczytajcie sobie wywiad z F. Krygierem.... cos sie konczy, cos zaczyna...
Pozdrawiam (a fanow Gondora i S-ki wyzywam na ubita ziemie ;))

Obrazek gif wstawiony na forum
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8405 dni

**

Odp: A jak przyjadą?? - 10/07/2003 22:30
Ja tam bede chodzil na mecze,tylko zeby nie przesadzali z biletami bo bedzie lipa!!!

chrisxx
Kibic
Na forum od 8606 dni

Odp: A jak przyjadą?? - 10/07/2003 22:42
No wlasnie i tu pytanie do pana prezesa R.:duzy_usmiech:
PO ILE BĘDĄ BILETY I KARNETY?? [Ostatnio edytowane przez chrisxx: 2003-07-10 22:46]

+ P I V O -
Kibic
Na forum od 8243 dni

Odp: A jak przyjadą?? - 10/07/2003 23:16
ej dobra przestańcie melanzowac!!!!!!! hrabia mial racje to ta sama POGOŃ z trenerem szczecinskim i wieloma pilkarzami ze szczecina przez lata zwiazanymi z POGONIA. i bede chodzil na Pogoń 2-ligowa choc Pogoń nowa bede tez mial w sercu. i to tyle a bilety napewno nie beda drogie wkoncu to nie ekstraklasa!!!! narazie...

++++ ODRZANKA RADZISZEWO ++++
wski
Kibic
Na forum od 8940 dni

**

Odp: A jak przyjadą?? - 11/07/2003 01:25
ja popieram tych co sa za POGONIA stara, tak ja nazwe
niewazne kogo to Pogoń chlasty, gondora jurczyka, edyty geppert
ale to jest POGON na ktorej ja sie wychowalem, gdzie grali kensy, lesniak, ostrowski szczech
a ta Pogoń - ptaka, powstala w ostatnia sobote i tyle w temacie!!!
pozdroo

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769027512 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005