| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 06/07/2003 14:11
Ja zmnieniam zdanie. Po tym co przeczytałem ostatnio i po ostatnich komentarzach jestem na TAK. W Pogoni Ptaka będzie sporo graczy związanych kiedyś z Pogonią. Pogoń Nowa będzie finansowana tylko szkoda że będzie tylko rezerwami. Będę chodził na Pogoń Ptaka z powodu graczy kojarzonych ostatnio ze Szczecinem: Dymek, Dźwigała, Walburg i jeszcze coach Baniak. SUPER. I jeszcze żeby przenieść Pogoń zgodę musi dać cały zarząd, a co jak wiadoma RAFek i spółka się nie zgodzą. I jeszcze finansować Pogoń będzie Dąbrowski, on zrobił w Radomsku dobrą robotę, a odszedł dlatego że musiał sam tam finansować, teraz będzie ich 3.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 06/07/2003 18:36
Tak tak i jeszcze raz tak !! chcieliscie Pogon i jest Pogon !! co byscie jeszcze wiecej chcieli ? Pogon Madryt ??
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 07/07/2003 10:55
Ja po ostatnim rozmyśleniu sprawy na TAK.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 07/07/2003 11:35
adam_mks - co ja zrobilem dla Pogoni wiedza ci , ktorzy musza, wiedza o tym takie kluby jak GKS, WKS, Kotwica , Chemik, i duza czesc ludzi zwiazanych "bezposrednio" z Pogonia a nie z klawiatura!!!!!!!!!!!
skoro udajesz takiego cwaniaka moze powiesz co ty zrobiles w ciagu ostatnich 3 lat dla tego klubu poza kasa jaka wydajesz na bilety?!
Borsuk - ty masz pecha smieszny skejciku bo ciebie kojarze z widzenia wiec jak jeszcze cos zasugerujesz to cie trafie
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 07/07/2003 12:41
Poniewaz lubie poznawac ludzi ktorzy robia cos dobrego dla klubu,prosze,pochwal sie Maly_ps co zes zrobil.Absolutnie nie jest to pytanei z nuta ironi tylko ciekawosci,ciekawosci kibica.Peace!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 07/07/2003 13:44
Maly_ps-nie zaprzeczam ze zadko mnie widac na wyjazdach ale w Poznainu bylem i jestem z tego powodu zadowolony.Aha.Czyli piszac ze zrobiles cos dla kulubu to na wyjazdy jezdziles i dopingowales??To Ci sie chwali,ale ja myslalem ze zrobiles cos w stylu "pomoc fiansowa czy materialna".Peace!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 07/07/2003 13:49
w poznaniu to byl kazdy... pomoc finansowa?! mam kredytow z PKP na 2 tysiaki (+ odsetki) a i jeszcze mial bym cos im dorzucic?!
kupil bym nawet cegielke za 5 dyszek ale tylko jak by sie z ptakiem nie polaczyli
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 07/07/2003 16:51
Maly_ps mam sie ciebie bac? o ile sie nie myle to obydwoje nie chcemy ptaka wiec nie wiem czy mam to odebrac jako grozbe czy co... [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-07-07 16:54]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 07/07/2003 17:13
> sanbal: trzebabylo sie pofatygowac na wyjazdy w ostatnich latach a bys
> wiedzial...
ooooo znaczy się wyjazdowiec, czy w tym sezonie też? np Katowice, Zabrze, Ostrowiec, Płock? Czy to tak wybiórczo - Poznań, Groclin, Amica?
|
Pogoń to My
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|