Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wywiad z Markiem Pawlakiem z Głosu << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dary
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8615 dni

Wywiad z Markiem Pawlakiem z Głosu - 03/07/2003 10:23
Przeczytajcie poniższy wywiad, który wyjaśni Wam w jakiej sytuacji znajduje się obecnie Pogoń Nowa.

Rozmowa z Markiem Pawlakiem, wiceprezesem Pogoni Nowej.

- Pierwsze treningi Pogoni Nowej rozczarowały. Dlaczego biorą w nich udział niemal wyłącznie juniorzy?

- Mamy stały telefoniczny kontakt z piłkarzami, którzy potwierdzili nam chęć gry w Pogoni Nowej. Problem jednak jest w tym, że wciąż nie wiemy jaką rolę w szczecińskim futbolu odgrywać będzie nasz zespół. Brak decyzji w sprawie przeniesienia Piotrcovii do Szczecina uniemożliwia nam działanie. Dlatego wystosowaliśmy do pana Antoniego Ptaka list z ultimatum.

- Wyznaczony przez was termin minął. A decyzji jak nie było, tak nie ma.

- Dlatego Klub Sympatyka Pogoni Szczecin wydał oświadczenie w którym informujemy, że wszystkie nasze starania mające na celu odbudowanie silnej pozycji szczecińskiego futbolu kierujemy w stronę Pogoni Nowej.

- Antoni Ptak już jest wam niepotrzebny?

- Tego nie powiedziałem. Jeżeli przenosiny Piotrcovii mają przyspieszyć powrót Pogoni na należne jej miejsce w polskim futbolu, ja jestem za przyjęciem oferty biznesmena z Łodzi. Ale podejmowanie decyzji nie może trwać tak długo. Jej brak sprawił podział wśród szczecińskich kibiców. Nie wszyscy akceptują przenosiny Piotrcovii.

- Co może być złego w tym, że grupa bogatych biznesmenów chce w Szczecinie zbudować silny zespół?

- Z moralnego punktu widzenia można mieć sporo zastrzeżeń do przenosin siedziby klubu. Mogę sobie wyobrazić rozpacz kibiców Piotrcovii, którzy są pozbawiani swojego klubu. Gdyby ktoś chciał zrobić coś podobnego z Pogonią, broniłbym jej pazurami.

Pytanie na ile zespół pana Ptaka stanie się szczecińskim? Ilu piłkarzy z naszego miasta będzie w nim grało? Jaka w nim będzie atmosfera? To wszystko ma ogromne znaczenie i nasuwa szereg wątpliwości.

- Kiepski start Pogoni Nowej nie osłabił pana entuzjazmu?

- Wręcz przeciwnie. Pogoń Nowa rzeczywiście rodzi się w bólach, ale jestem pewien, że gdy tylko wyjaśni się sytuacja z panem Ptakiem, budowa drużyny nabierze tempa. Zgłosił się do nas sponsor, który obiecał nam transport, sprzęt i jeszcze trochę gotówki. Jestem w kontakcie z menadżerem, który zaoferował nam Brazylijczyka. Nie zasypiamy gruszek w popiele, ale pewnych spraw nie możemy przeskoczyć.

POGOŃ TO MY !
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Wywiad z Markiem Pawlakiem z Głosu - 03/07/2003 11:28
Ten wywiad choc na chwile poprawil mi humor! jesli jest naprawde tak jak mowi marek pawlak to teraz trzeba sie modlic i zrobic wszystko zeby Ptaszysko nie zniszczylo tego co Pogon walczaca i my kibice probujemy zbudowac od podstaw czyli NASZA NOWA POGON! swoja droga ciekaw jestem jak poradzi sobie teraz kiedy przyszedl PTAK do Szczecina pan Pawlak? i jacy zawodnicy mieli by przyjsc i kto jest tym tajemniczym sponsorem?

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: Wywiad z Markiem Pawlakiem z Głosu - 03/07/2003 12:00
ty chyba zle cztales to co jest napisane u gory i co pisze ta parowa pawlak

Mazi
Kibic
Na forum od 8238 dni

Odp: Wywiad z Markiem Pawlakiem z Głosu - 03/07/2003 12:17
Sam sobie Pawlak kochany zaprzecza "Z moralnego punktu widzenia można mieć sporo zastrzeżeń do przenosin siedziby klubu. Mogę sobie wyobrazić rozpacz kibiców Piotrcovii, którzy są pozbawiani swojego klubu. Gdyby ktoś chciał zrobić coś podobnego z Pogonią, broniłbym jej pazurami"
No wiec ja nie wiem o co chodzi . Moim mniemaniu Poawlak jest nie tylko kibicem Pogoni , ale rowniez calego polskiego futbolu . wiec skoro uwaza ze przenosiny klubu sa nie zdrowe to ja nie mam pojecia dlaczego trmu nie protestuje !!??

POGON SZCZECIN Moim Zyciem
dary
Kibic
Na forum od 8615 dni

Odp: Wywiad z Markiem Pawlakiem z Głosu - 03/07/2003 12:55
A w moim mniemaniu Marek Pawlak jest po prostu kibicem, a wsród kibiców powinna być solidarność! Pamiętacie ile było życzliwych wpisów od kibiców innych druzyn z styczniu przed manifestacją?

Fakt faktem, że nie ważne co teraz zrobi PW to i tak części kibiów to się nie spodoba.

POGOŃ TO MY !
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769031721 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005