| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Manifestacja ? - 02/07/2003 22:58
Moze na przyszla srode - t.j. 9-tego lipca solidaryzujac sie z kibicami Piotrcovii, ktorzy beda manifestowac w swoim miescie - my rowniez gdzies sie spotkamy i pokazemy ze MY kibice w Szczecinie to nie oszusci i zlodzieje tylko najlepsi kibice w Polsce Z HONOREM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INACZEJ MOZEMY STRACIC SZACUNEK U WSZYSTKICH
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja ? - 02/07/2003 23:10
To jest dobry pomysł, musi być o nas głośno o kibicach a nie o ptakach.
Master, ładnie to tak kopiować czyjeś posty? Al sie obrazi 
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja ? - 02/07/2003 23:24
mysle ze to dobry pomysl aby solidaryzowac sie z ludzmi z piotrcowa pokazmy im ze ich los nie jest nam obojetny !i zemy na ten przenosiny nie wyrazamy zgody!pomysl swietny tylko zmiencie date !!!!!!9 lipca mam ogloszenie wynikow na studia na godzine 12!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Manifestacja ? - 03/07/2003 00:41
ale tu chodzi wlasnie o to aby zrobic ta manifestacje w tym samym czasie co kibice w Piotrkowie i oczywiscie ze sie stawie jesli bedzie.
Nas Kibicow nie mozna kupic
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Manifestacja ? - 03/07/2003 10:07
W gruncie rzeczy to wcale nie jest taki głupi pomysł. Trzeba pokazać kibicom Piotrcovii i w ogóle wszystkim, że kibice się ze sobą solidaryzują, że ich nie można kupić "w pakiecię" z całym klubem piłkarskim. Cytując trochę Idola powiem, że "jestem na tak"
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja ? - 03/07/2003 15:00
> Ma ktoś link na stronę Piotrcovi? Powinniśmy się wpisać na ich forum, że im
> współczujemy i że to potępiamy. Co o tym sądzicie?
ja znalazlem kilka linkow na ich strony mozna wpisac cos na kazdej!
www.piotrcovia.glt.pl
www.piotrcovia.of.pl
www.piotrcovia.prv.pl
oraz www.hols-piotrcovia.blog.pl
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
- 1
-
|