| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 26/06/2003 15:36
Jeszcze sporo jest czasu do tego okresu ale ja z checia bym pojechal!!!!I bysmy sie wykapali i piwa napili i dopingowlai!!Teraz dzieki temu ze Pogoń jest w 4(juz sam nei wiem czy bedzie 2 czy nie)to mniejsze kluby beda mialy 1000% obroty wieksze
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 26/06/2003 17:52
ja mialem wyjechac wtedy do krakowa ale w takim wypadku musze zostac w szczecinie! ja jade napewno z kumplem samochodem jesli beda miejsca wolne to sie odezwe na formu zeby kogos zabrac!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 27/06/2003 11:34
no bartollo wreszcie chlopie bede mial okazje cie poznac w srode na krytej trybunie zalowalismy ze cie nie ma
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 29/06/2003 16:13
Jak ktoś się orientuje, to niech napisze jakim cudem Astra Ustronie Morskie będzie grała w 4 lidze?? skąd ona się tam wzieła?? Sprawdzałem na stronie zzpn.pl i taka drużyna wogóle nie grała w okręgówce, to nie mogła awansować. I też nie przypominam sobie aby wcześniej grała w 4 lidze.
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 29/06/2003 19:40

2 sierpień 2003 Ustronie Morskie czyli plaża, piwko, meczyk Pogoni 
Tymczasem mamy już lipiec a Ptaszek dalej kombinuje blokując baaaaaaardzo skutecznie Pogoń Nową bowiem do czasu gdy nie będzie wiadomo o co tak naprawdę mu chodzi konkretne osoby i firmy będą zwlekać z podjęciem decyzji o wsparciu finansowym Pogoni Nowej.
Podstawowe pytanie na dziś:
Czy Pogoń Nowa ma wejść w spółkę z Ptakiem czy nie?
Jeśli to drugie - to co zrobi miasto Szczecin i osoby deklarujące pomoc ale na razie tylko na papierze.
Czas ucieka a pytań coraz więcej.
Jutro o 16:30 pierwszy sprawdzian dla kibiców Pogoni którym nie są obce jej problemy.
Po treningu odbędzie się także spotkanie i rozmowa z osobami które chcą się aktywnie włączyć w prace na rzecz Pogoni Nowej. Pracy jest dużo i tylko od was zależeć będzie w jakim stopniu i w czym będziecie w stanie pomóc.
Dla szczęśliwców rozpoczęły się wakacje, część na razie zostaje w Szczecinie wiec jeśli macie ochotę i chęć to drzwi stoją otworem. Pomóżcie tym którzy oprócz spraw związanych z PN mają jeszcze obowiązki zawodowe i rodzinne. To ma być sprawa nas wszystkich a nie kilkunastu osób.
Jutro rusza sprzedaż cegiełek z których kasa pójdzie przede wszystkim na drużynę Zbyszka Kozłowskiego, który chciałby za ok. tydzień wyjechać na obóz z chłopakami aby dobrze przygotować się do batalii o III ligę.
W tej chwili trzeba zmobilizować całe szczecińskie środowisko do pomocy drużynie!
Nie ma się co oglądać na Ptaka i spółkę bo z ich gadania na razie nie wiele wynika a bierne czekanie może się dla nas skończyć tragedią.
Od jutra ruszamy na maxa ale juz nie w necie tylko w realu!
Zróbmy wszystko aby 2 sierpnia dane nam było zajebiście się bawić w Ustroniu Morskim przed i po pierwszym zwycięstwie Pogoni w drodze do III ligi!

Oprócz chęci, zaangażowania i wytrwałości w działaniu potrzebną nam będzie również wiara bez której nie wiele da się w życiu osiągnąć.
Widzimy się jutro o 16:30 na Twardowskiego oczywiście w barwach klubowych!
Niech Ptaszek zobaczy gdzie przychodzi!
[Ostatnio edytowane przez ch.: 2003-06-29 21:05]
|
|
|
|
|
Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 29/06/2003 21:25
Hehe, chrisxx, no to nasz plan raczej dojdzie do skutku 
Oczywiscie ze tam bede !
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
- 1
-
|